2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
A
Canım d vitamini baya önemli bence ver. Demir eksikliğinde de terleme oluyordu sanırım
alerjik bir bebek o yüzden ne vereceğim bilmiyorum doktora da gidemedik gittiğimiz hastane pandemi olmuş riske atıp hiç gitmek istemedik canım

Üff akşama tatlı yapayım diyorum şekerpare tarzında tariflere bakıyorum bir sürü yağ bir sürü şeker giriyor içine geri vazgeçiyorum . Azaltıncada tam tutmuyor .Revani yapayım en iyisi yağ o kadar yok içinde.

Ben hergünöyleyim valla eşim biraz kızımı tutup oyalarsa o oda 10 15 dk sadece aksamları evde bu ara gerçi yasak nedeniyle evde ama yemek yapamaz bulaşık yıkayamaz hic bi işi beceremez bu sabah hadi yatagı topla gitte canım dedim yatak odasına gitti akıllı akıllı bende toplayacak sandım 10 dk sonra gittim.ki girmiş yatmış

Bende demir ilacı kullanmıyorum hatta d vitamini kusturdugu için onu vermeyi de kestim kızımı çok mu vitaminsiz bırakıyorum acaba terlemeleri arttı bununla bir ilgisi var mıdir
Bebegin Sadece anne sutu aliyorsa d vitamini vermen gerekiyor. Verecegin olcude Sabah biraz aksam geri kalanini verirsin.

Allah yardımcımız olsun canım . Gerçi eşim bu kadar değil elinden her iş gelir ama işte yeterki yorgun olmasın ve istesin :)
Anne olmak güzel ve bir o kadar da zormuş

Merhaba hanımlar,saçınızın dökülmesine bir çare bulabildiniz mi?Belki bu konu konuşulmuştur belki ama önceki sayfaları karıştırmak çok oyalayıcı

Allah yardımcımız olsun canım . Gerçi eşim bu kadar değil elinden her iş gelir ama işte yeterki yorgun olmasın ve istesin :)
Anne olmak güzel ve bir o kadar da zormuş
Benim eşim 5 sene sonra olmuş kayınvalidem o yüzden çok üstüne düşmüş hiç bir iş yaptırmamış herseyi önüne getirmiş suyunu bile kendi getirmiş o yüzden öyle alışmış hiçbirşeyden anlamıyor. Cocuk olunca alışır yapar diyorlardı ama yok yapmıyo. Dediğin gibi anne olmak çook güzel bi duygu ama bi okadarda zor hersey anneye bakıyo baba bırakıp gidiyo bırakıp uyuyo ama anneler hiç ara veremiyo annelik görevine..

Merhaba hanımlar,saçınızın dökülmesine bir çare bulabildiniz mi?Belki bu konu konuşulmuştur belki ama önceki sayfaları karıştırmak çok oyalayıcı
Ben bulamadım. Gerci benim sacım eskiden de dökülürdü şimdi aşırı dökülüyo

Evet elime aliyorum tutam tutam döküluyor aslinda ben vitaminde kullanıyorum ama yine de dökülüyor.
Hamilelikte ostrojen hirmonu nedeniyle dokulmezmis dogumdan sonraya ertelenmiş bu yüzden cok dökülürmüş dogalmiş ama ben çok rahatsiz oluyorum

1 yıl dökülecek diye yaziyor yazilarda ,ilk oglumda da dökuluyordu çok sonradan azaldı ama bana göre hâlâ çok dökülüyordu
Benim ilk bebegim ama önceden de çok dökülürdü saçım şimdi de aşırı dökülüyo alıştım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…