Üff akşama tatlı yapayım diyorum şekerpare tarzında tariflere bakıyorum bir sürü yağ bir sürü şeker giriyor içine geri vazgeçiyorum . Azaltıncada tam tutmuyor .Revani yapayım en iyisi yağ o kadar yok içinde.
28 günlük atagimiz basladi onun da etkisi var mi bilmiyorum ama uykusunda düzen kalmadı. Gündüz emerken parca parca uyudu akşam da dokuz gibi emerken uyudu uyandı 12 de kapattı gözleri. Benden ayrılmak istemiyor yerine yatınca hemen eller ağıza gidiyor kucağıma alıyorum uyuyor kiyamıyorum da.
Herşeye tek başına yetmeye çalışmak çok zormuş dün anladim. Çok şükür hergun öyle değiliz. Eşime de birşey diyemiyorum Allah razı olsun elinden geldiğince yardım ediyor ama işi gereği çok uykusuz kalıyor.
Ben hergünöyleyim valla eşim biraz kızımı tutup oyalarsa o oda 10 15 dk sadece aksamları evde bu ara gerçi yasak nedeniyle evde ama yemek yapamaz bulaşık yıkayamaz hic bi işi beceremez bu sabah hadi yatagı topla gitte canım dedim yatak odasına gitti akıllı akıllı bende toplayacak sandım 10 dk sonra gittim.ki girmiş yatmış
Bende demir ilacı kullanmıyorum hatta d vitamini kusturdugu için onu vermeyi de kestim kızımı çok mu vitaminsiz bırakıyorum acaba terlemeleri arttı bununla bir ilgisi var mıdir
Ben hergünöyleyim valla eşim biraz kızımı tutup oyalarsa o oda 10 15 dk sadece aksamları evde bu ara gerçi yasak nedeniyle evde ama yemek yapamaz bulaşık yıkayamaz hic bi işi beceremez bu sabah hadi yatagı topla gitte canım dedim yatak odasına gitti akıllı akıllı bende toplayacak sandım 10 dk sonra gittim.ki girmiş yatmış
Allah yardımcımız olsun canım . Gerçi eşim bu kadar değil elinden her iş gelir ama işte yeterki yorgun olmasın ve istesin :)
Anne olmak güzel ve bir o kadar da zormuş
Allah yardımcımız olsun canım . Gerçi eşim bu kadar değil elinden her iş gelir ama işte yeterki yorgun olmasın ve istesin :)
Anne olmak güzel ve bir o kadar da zormuş
Benim eşim 5 sene sonra olmuş kayınvalidem o yüzden çok üstüne düşmüş hiç bir iş yaptırmamış herseyi önüne getirmiş suyunu bile kendi getirmiş o yüzden öyle alışmış hiçbirşeyden anlamıyor. Cocuk olunca alışır yapar diyorlardı ama yok yapmıyo. Dediğin gibi anne olmak çook güzel bi duygu ama bi okadarda zor hersey anneye bakıyo baba bırakıp gidiyo bırakıp uyuyo ama anneler hiç ara veremiyo annelik görevine..