2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aramizda bebegi emekleyen var mi ya da sürünen?Benimkinde tık yok aslinda 2 aylik oldugundan beri gece sadece yüzustu yatiyor,boynun falan cok guzel kadiriyor govdesini ama sürünmek istemiyor dönmüyor da uyaniken oyun halisina yataga koyuyorum uğraşsin diye oyun yapiyorum sinirleniyor vanaBenimki mi tembel acaba?Sizinkiler ne alemde

Zor oldu mu canım şimdi hemen yataga koyunca uyuyor mu
Yok gülüm ya sanki oğlum sallanilmamayi istiyormusta ben anlamıyormuşum.tabiki tepki verdi önce ama içli içli ağlayarak değil zaten aglatmam okadar sadece bağırıyordu basta hala bağırıyor bazen bugün 3.gün bakalım daim olur insaALLAH

Yok canm daha erken emeklemek için.benimki çok hareketli ama emekleme olmadi sadece besifinde kopru kuruyor gibi yaparak kafasinin ustune dogru surukleniyor.seninki yüzüstü yatıyorsa ne ala bir ona alıştıramadım ben kolayca gazını çıkarması için o pozisyon çok iyi bizim gece 5den sonra hala gaz sancılarımız oluyorda

Mete sürünmeye çalışıyor.Hem öne hem geriye.Emeklemek için daha erken.

Canım rutin olusturdun mu? Bir de belli saatlerin var mı? Ona göre mi yatırıyorsun yoksa kalktığı saate göre iki saat falan uyanık tutup öyle mi yatırıyorsun? Emzirmeyi nasıl yapıyorsun uykudan önce mi yoksa kalktıktan sonra mı? Cevap verirsen sevinirim canım. Ben de yavaştan biseyler yapmak istiyorum da

Rutinimiz önceden beri vardı.emzirme masaj oyun.once gündüz uykularını düzenledim atina göre sonra gece uykusuyla başladım bugün 3.gün bakalım daim olur insaALLAH

İnşallah canım sevindim senin adına sen cok istiyordun bide senin ogluşun cok yoruyordu gece seni inşallah düzene girer

Yok canım daha erken benimki geri geri gidiyo kendi etrafında dönüyor geri oldugu yere geliyo bide dönerek gidiyo artık bi kaç gündür

YesilElmaTT cnm çok vaktim olmuyir iki çocuk malum arada son sayfayı anca okuyorum etiketlemissin gördüm senin adına çok sevindim hastalık dönemlerinde dikkat et bozmaya ya çalış bizim kız kendi uyuyor yatağa koyunca pış pış deyince hemen yan dönüyor uyku moduna giriyor çok komik oluyor ama gündüz uykulari kısa bazen kendi ikinci uykuya dalıyor bazen ben uyutuyorum pış pış ile ama abisi pek izin vermiyor bı de hala gaz sıkıntısı ve burun tıkanıklığı gitmedi beşinci aya bı girelim ins havalar ısınınca düzelir diye tahmin ediyorum .gece de sık uyanıyor gaz çıkarıyor geri uyuyor hemencik ama ilk aylar saat başı kalkar kucakta uyurdu sürekli o günlere göre iyi rutin çok düzene soktu .

Anladım canım.cok şükür tabi ilk aylara göre iyi bizimde hala gaz sıkıntımız var.ozellikle sabaha karşı 5-7 arası pik yapıyor ve çok ağlıyor çıkaramadıkça bir bitmedi pis gaz yerim ben onun yan dönen totosunu
Çok şükür ya yapmaya çalışıyorum kendimce biseyler ve bence ona iyilik yapıyorum.meger çocuğum sallanmamak istiyormuş öyle aman aman karşı çıkmadı çünkü şşş pat yapıyorum bende bugün 3.gün baktım kendi kendine eee ee diyor çıktım odadan hemen uyudu zaten çok şükür daim olsun insaALLAH diş döneminde falan

Benimki sürünüyor geriye dopru birde yuvarlanarak ilerliyor emeklemeye erken büyük kızım 7.5 aylık emeklemişti.

Benimki sürünüyor geriye dopru birde yuvarlanarak ilerliyor emeklemeye erken büyük kızım 7.5 aylık emeklemişti.
sabah kalkiyor yataginda dakikalarca saga soka kafasini kaldirip bakiyor da bir suurklenmiyor,yerinden bir milim bile oynamiyor

Ğ Benimkide aynı canım merak etme hiç dönesi yok ...Öbür oğlum 6 aylık döndüydü buda öyle olacak sanırım. Yüz üstüde anca 5 dk duruyor.Oyun halısına yatırıyorum sadece kol bacak oynatıyor sağa sola dönmüyor yanında bir şeyler varsa onu alıp ağzına götürmeye çalışıyor

Benim bebegim surunmeyi birak yüz üstü koyunca kiyameti kopariyo sanirim emeklemicek zaten bi cabasida yok

O zaman erkek çocuğu olan annelerimiz bol bol iş yaptırıp gelin duası almalılar :) benim ilk çocuğum ikinciyi düşünmüyorum şimdilik ama beş altı yıl sonra karar değiştirirsem ve erkek olursa en az kızım kadar bana yardım ettirmeye çalışcam bir işin tutsalar kâr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…