Aynen doğalı en iyisi herseyin Kullandıktan sonra bizede bilgi ver işe yararsa lazım olursa bizde yaparız. Özgemetemoms da pişik oluyo demişti oda yapar belki. Bu etiket işini bilmiyorum anca böyle yazdım Ay bide çok komik bugun Özgemetemoms u rüyamda gördüm
Oh masallah. Bugun sizi rüyamda gördüm Mete'yle hastanedeyiniz rüyaya bakk bende Ayla yı götürmüşüm konuşuyoruz falan Aa ben sizi tanıdım kk dan özge diye de kızınız var bende meleğim121212 varya o benim falan diyorum
Teşekkür ederim bi deneyeyim sende dur UUzayDeniz
Rüyamı da yazdım pek bişey yok sadece hastanede karşılaşıyoruz sohbet ediyoruz ben sizi tanıdım kk dan falan diyoruz şaşırıyoruz baya öyle işte
Bide ne zamandır sorcam sana unutuyorum sen Uzayı sallayarak uyuyodunya bıraktın mı şimdi nasıl uyuyo ben ayağımda sallamayı bıraktım iki ay oldu memede uyuyo ama baya zor oluyo böyle de bazen emiyo çok uykusu var uyumuyo mesela kucakta gezdir gezdir sonra yine emzir gönlü olacakta uyuyacak bıdık
Bide ne zamandır sorcam sana unutuyorum sen Uzayı sallayarak uyuyodunya bıraktın mı şimdi nasıl uyuyo ben ayağımda sallamayı bıraktım iki ay oldu memede uyuyo ama baya zor oluyo böyle de bazen emiyo çok uykusu var uyumuyo mesela kucakta gezdir gezdir sonra yine emzir gönlü olacakta uyuyacak bıdık
Değişiyor bizim, o an paşa hazretleri ne isterse o oluyor bazen hamamda sallıyorum, ağlıyor. Memeye alıyorum uyuyor anında. Bazen yatağa uzanıyoruz, emerken ya da oynarken uyuyor. Ama en fazla 15dk sürüyor artık uyuması. Uzamıyor hiç.
Değişiyor bizim, o an paşa hazretleri ne isterse o oluyor bazen hamamda sallıyorum, ağlıyor. Memeye alıyorum uyuyor anında. Bazen yatağa uzanıyoruz, emerken ya da oynarken uyuyor. Ama en fazla 15dk sürüyor artık uyuması. Uzamıyor hiç.
Anladım canım. 8.30 da uyandı mesela yeni uyudu yine memede uyuyo artık sallanmak istemiyo ama yarım saat falan sürüyo genelde bazende emip hemen uyuyo hiç belli olmuyo. Şu uykusu gelince kucakta gezme işinden vazgeçmesi lazım artık cok yoruyo
Kızlar gülmeyi kahkahayı keşfetti mi bebişler komiklik yapınca kahkaha atıyor mu benim ki bazen kahkahayla gülüyor ama öyle herşeye pek gülmüyor ciddi bir kız olcak galiba
Kızlar gülmeyi kahkahayı keşfetti mi bebişler komiklik yapınca kahkaha atıyor mu benim ki bazen kahkahayla gülüyor ama öyle herşeye pek gülmüyor ciddi bir kız olcak galiba
Oh masallah. Bugun sizi rüyamda gördüm Mete'yle hastanedeyiniz rüyaya bakk bende Ayla yı götürmüşüm konuşuyoruz falan Aa ben sizi tanıdım kk dan özge diye de kızınız var bende meleğim121212 varya o benim falan diyorum
Sağ ol canım.Et sularını annem hazırladı.Dün eşim Özge'ye pasta almaya gidince uğrayıp almış.Süt de almış,hemen yoğurt,lor,labne falan yaptım sabah.
Senin niye jöle gibi oldu acaba?
Sağ ol canım.Et sularını annem hazırladı.Dün eşim Özge'ye pasta almaya gidince uğrayıp almış.Süt de almış,hemen yoğurt,lor,labne falan yaptım sabah.
Bilmem, soğusun diye balkona koydum jöle olmuş. ilikli kocaman bir kemikti. Haftaya peynir işine başlıyorum bende. Metenin pisigine nişasta sür bu arada, çok işe yaradı bizde, kupkuru oldu boynu.
Arkadaslar evy baby bez kullanan var mı bana bir paket hediye gelmişti 4 numara normalde molfix kullanıyorum acaba kullansam ara sıra bitirsem bu paketi diyorum nasıl acaba hic bilmiyorum pişik falan yapar mı diye korktum
Ben başta molfix kullanıyırdum sonra evy babye geçtik başta hoşuma gitmemişti çocuk rahatsız oldu gibi geldi ama şu anda gayet memnunum molfix pişik yapıyormuş.Ama bunun içinde nasıl bir madde varsa hiç pişik yapmıyor .Prima gibi sanırım kendinden kremli.. Vede sızdırmasıda yok tabi biz 4 numara kullanıyoz.Bence dene birşey olmaz yorumunuda merak ediyorum ..
Bizimde boyun altı oluyor silip kuruluyorum .Bizim evde sizin ki kadar sıcaktı kaloriferleri falan kapatıp 25 26 dereceye düşürdüm .Birde ev içi ben ısı ölçer aldım ordan takip ediyorum sıcaklığı .Birde uzayın kilosuda var sanırım oda etkiler ..
Bizimde boyun altı oluyor silip kuruluyorum .Bizim evde sizin ki kadar sıcaktı kaloriferleri falan kapatıp 25 26 dereceye düşürdüm .Birde ev içi ben ısı ölçer aldım ordan takip ediyorum sıcaklığı .Birde uzayın kilosuda var sanırım oda etkiler ..
Bizim kombi kapalı hali bu, baya sıcak burası. Klima hasta edecek diye açamıyorum korkudan. Piştik daha şimdiden. Ama kızarıklık gitmiş baya işe yaradı
Bizim kombi kapalı hali bu, baya sıcak burası. Klima hasta edecek diye açamıyorum korkudan. Piştik daha şimdiden. Ama kızarıklık gitmiş baya işe yaradı
Bizimde mama sandalyesi var ama biraz erken gibi geliyor çıkarmak için birde sizinkiler gibi küçük değil daha büyük şimdi çok yer kaplar. Ben daha başlamadım tadıma valla biraz tembelim sanırım Birde 3 gün şu 3 gün bu uğraşamam valla yavaştan çorba yoğurt meyve püresi vermeye başlarım .
3 gün kuralını alerji ihtimali için uyguluyoruz aslında herhangi Bi belirti olursa farkedelim yedirmeyelim diye yoksa tekrar sil bastan vermek gereyor gıdaları anlamak zor
Öyle olanlarda var tabiki bu yetiştirmeyle alakalı sen güzel ahlaklı sorumluluk sahibi oturmasını kalkmasını konuşmasını nerde ne yapacağını bilen bir birey yetiştşrirsen bunları yaşamazsın. Hersey anne babada bitiyor güzel eğitmek lazım cocuk anneden babadan ne görürse onu yapar. İnşallah bizim evlatlarımız öyle olmaz saygılı bilinçli olur
3 yasındaki oğlum bizi taklit ediyor mimikler den kelimelere kadar dedesini görse onunda cümlelerini kopyalıyor. Aslında bu dönemler herşeyi kaydediyorlar. Keske hep güzel seyleri kaydetseler ama komsunun kızından vurmayı ögrenmişti. Her zaman anlattım yanlıs oldugunu şimdi görüşmüyor unuttu vurmayı ama tekrar karsılastıklarında ne olur bilemiyorum. Biryere kadar herşey çok güzel ama Bi okula basladıgında hayatına baskaları girdiğinde işte o zaman işler değişiyor malesef cevreden çok şey kapıyorlar allah iyilerle iyi huylu insanlarla karsılastırsın.
Nişasta kullananları okudum da baya memnunlar, nişastanın içine lavanta yağı damlatıyorlar güzel koksun diye. Bundan daha organik ne olabilir ki uyansın deniyorum hemen, elimde nişasta bekliyorum şu an
Bilmem, soğusun diye balkona koydum jöle olmuş. ilikli kocaman bir kemikti. Haftaya peynir işine başlıyorum bende. Metenin pisigine nişasta sür bu arada, çok işe yaradı bizde, kupkuru oldu boynu.
Aslında sıcakken paketlemek gerekiyor. Jole gibi olması doğru yaptıgının göstergesi istersen tekrar ılıt oyle paketle. Birde sleepy bende kullandım yeni doğan zamanı pişik yapmıştı naturel mi kullanıyorsun sende. O zamandan beri prima kullanıyorum