Nem modu varsa onu da acabilirsin. Bizim doktor bebeğin olmadığı yerde klima acabilirsin arada klimayı kapatıp oyle odaya alın bebeği demiştiBizim kombi kapalı hali bu, baya sıcak burası. Klima hasta edecek diye açamıyorum korkudan. Piştik daha şimdiden. Ama kızarıklık gitmiş baya işe yaradı
3 gün kuralını alerji ihtimali için uyguluyoruz aslında herhangi Bi belirti olursa farkedelim yedirmeyelim diye yoksa tekrar sil bastan vermek gereyor gıdaları anlamak zor
3 yasındaki oğlum bizi taklit ediyor mimikler den kelimelere kadar dedesini görse onunda cümlelerini kopyalıyor. Aslında bu dönemler herşeyi kaydediyorlar. Keske hep güzel seyleri kaydetseler ama komsunun kızından vurmayı ögrenmişti. Her zaman anlattım yanlıs oldugunu şimdi görüşmüyor unuttu vurmayı ama tekrar karsılastıklarında ne olur bilemiyorum. Biryere kadar herşey çok güzel ama Bi okula basladıgında hayatına baskaları girdiğinde işte o zaman işler değişiyor malesef cevreden çok şey kapıyorlar allah iyilerle iyi huylu insanlarla karsılastırsın.
Faydasını görmüşsün okudum aklımızda olsun ihtiyaç olursa yaparız teşekkürler
Aslında sıcakken paketlemek gerekiyor. Jole gibi olması doğru yaptıgının göstergesi istersen tekrar ılıt oyle paketle. Birde sleepy bende kullandım yeni doğan zamanı pişik yapmıştı naturel mi kullanıyorsun sende. O zamandan beri prima kullanıyorum
3 gün kuralını alerji ihtimali için uyguluyoruz aslında herhangi Bi belirti olursa farkedelim yedirmeyelim diye yoksa tekrar sil bastan vermek gereyor gıdaları anlamak zor
Haklisin canım doğru olan odur ama önceden diyorum insanlar neler neler veriyormuş bir şey olmuyormuş..Zaten en çok alerji yapan besinler belli süt ,yumurta ..Havuç patates kabak falan alerji yapmaz pek sanırım..
Çok mantıklı bende neye koydu acaba diyordum bardağa koysan çok büyük olur. Şu küp poşetler oluyormuş onu hiç kullanmadım acaba öyle bir şeyemi koydun diye düşündüm.Bu arada inek mi yararlı koyunmu daha yararlıymış araştırdınmı canımSıcakken poşetten kimyasal geçebilir diye koymamıştım. Jöleyi kaşık kaşık tepsiye döküp dondurdum, fena olmadı :)
Ben primadan geçtim sleepye, prima çok kokuyor, sleepy naturel daha doğal sanırım, koku yok. 3 aydır kullanıyorum ilk kez böyle oldu, ama artık kakayi sessiz sedasız yapıyor, duymayıncada altında biraz kalmış olabilir kakali bez. Belki o yuzdendir. Ama cok iyi geldi nisasta, normal rengine döndü bile.
Çok mantıklı bende neye koydu acaba diyordum bardağa koysan çok büyük olur. Şu küp poşetler oluyormuş onu hiç kullanmadım acaba öyle bir şeyemi koydun diye düşündüm.Bu arada inek mi yararlı koyunmu daha yararlıymış araştırdınmı canım
Soguyunca o kıvamı alır.Ilıkken doldurulursa sıkıntı olmaz.Ben pisirirken jöle kıvamına geldi gibi algıladım.Yoksa et pisiriyoruz şükür.Canım zaten olması gereken o hiç et pişirmedinmi jöle gibi olur suyu
Soguyunca o kıvamı alır.Ilıkken doldurulursa sıkıntı olmaz.Ben pisirirken jöle kıvamına geldi gibi algıladım.Yoksa et pisiriyoruz şükür.
Anladım canım ... Düzeltemedim sonradan et değilde kemikli et pişirmiyormusun yazacaktım..Soguyunca o kıvamı alır.Ilıkken doldurulursa sıkıntı olmaz.Ben pisirirken jöle kıvamına geldi gibi algıladım.Yoksa et pisiriyoruz şükür.
Aslında ben köy tavuğu suyu kaynatıp attıydım öbür oğlumda ..Tabi o zaman köyümüzden getiriyordum. Şimdi burada bulamam sanırım. Ama kuzu bulabilirim bende kuzu aldırayım olmazsa eşime ...Kendimize yemeklere katmalık yapıp atabiliriz aslında dediğin gibi çok lezzetli olur.Aslında inek daha yararlıymis ama inekte ilaç fln daha çok kullanilabiliyormus, o yüzden küçükbaşla yapan daha çok. Ama ben inekle yaptım. Umarım sağlıklı bir şey olmuştur. Içine soğan sarımsak havuç ve defne yaprağı attım baya lezzetli oldu, hatta eşim ağzına sürmez, pilava kattım biraz hiç farketmedi yedi. Ona sa yediriyorum şimdi çaktırmadan.
Ben memnunum molfixden pişik yapmıyo. Kullanıyım tabi yazarım şimdi bağladım bitane ama cok sert geldi molfix gibi yumusak değil pek hoşuma gitmedi bağlarken ama tabi kullanışı nasıl bilmiyorumBen başta molfix kullanıyırdum sonra evy babye geçtik başta hoşuma gitmemişti çocuk rahatsız oldu gibi geldi ama şu anda gayet memnunum molfix pişik yapıyormuş.Ama bunun içinde nasıl bir madde varsa hiç pişik yapmıyor .Prima gibi sanırım kendinden kremli.. Vede sızdırmasıda yok tabi biz 4 numara kullanıyoz.Bence dene birşey olmaz yorumunuda merak ediyorum ..
Aminn insallah tabiki çevre de önemli bu zamanda zaten cocuk yetiştirmek cok zor gercekten3 gün kuralını alerji ihtimali için uyguluyoruz aslında herhangi Bi belirti olursa farkedelim yedirmeyelim diye yoksa tekrar sil bastan vermek gereyor gıdaları anlamak zor
3 yasındaki oğlum bizi taklit ediyor mimikler den kelimelere kadar dedesini görse onunda cümlelerini kopyalıyor. Aslında bu dönemler herşeyi kaydediyorlar. Keske hep güzel seyleri kaydetseler ama komsunun kızından vurmayı ögrenmişti. Her zaman anlattım yanlıs oldugunu şimdi görüşmüyor unuttu vurmayı ama tekrar karsılastıklarında ne olur bilemiyorum. Biryere kadar herşey çok güzel ama Bi okula basladıgında hayatına baskaları girdiğinde işte o zaman işler değişiyor malesef cevreden çok şey kapıyorlar allah iyilerle iyi huylu insanlarla karsılastırsın.
Faydasını görmüşsün okudum aklımızda olsun ihtiyaç olursa yaparız teşekkürler
Aslında sıcakken paketlemek gerekiyor. Jole gibi olması doğru yaptıgının göstergesi istersen tekrar ılıt oyle paketle. Birde sleepy bende kullandım yeni doğan zamanı pişik yapmıştı naturel mi kullanıyorsun sende. O zamandan beri prima kullanıyorum
Ben de kaynarken değil de biraz sıcaklığı gidince koymustum. Aktif bebek kokuyo evet ama diğeri kokmuyor. Kızım zaten pek sık kaka yapmazdı yapıncada anlıyordum normal çiş yapınca bile kızardı hep 1 paketi ara ara kullandım öyle gün içinde mecburSıcakken poşetten kimyasal geçebilir diye koymamıştım. Jöleyi kaşık kaşık tepsiye döküp dondurdum, fena olmadı :)
Ben primadan geçtim sleepye, prima çok kokuyor, sleepy naturel daha doğal sanırım, koku yok. 3 aydır kullanıyorum ilk kez böyle oldu, ama artık kakayi sessiz sedasız yapıyor, duymayıncada altında biraz kalmış olabilir kakali bez. Belki o yuzdendir. Ama cok iyi geldi nisasta, normal rengine döndü bile.
Bende buz boşetine koymustum ilk zamanlar iyi oluyor küçük ama büyüyünce az geliyor ilerisi için karton bardak daha iyi sanki. inek kemiği kullanmıştım ama ek gıda hazırlarken 2 kere çekilmiş kuzu kıyması kullandım hepÇok mantıklı bende neye koydu acaba diyordum bardağa koysan çok büyük olur. Şu küp poşetler oluyormuş onu hiç kullanmadım acaba öyle bir şeyemi koydun diye düşündüm.Bu arada inek mi yararlı koyunmu daha yararlıymış araştırdınmı canım
Off ya sinirlerim bozuldu kızlar bugün bir olay yaşadım çok üzüldüm bir kumru benim balkonun saksisina yuva yapmış ve yumurtlamış kuluçkaya yatmış disardada nasıl yağmur var sabahtan beri düşünüyorum ıslanmasınlar diye nasıl bir yöntem uygulayabilirim diye şemsiye geldi aklıma gittim tam usulca koycam anne kuş korktu uçtu ucarkende yumurta aşağı düştü icim parçalandı yaa belki saçma gelebilir ama anlatmak istedim,çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?