2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim kombi kapalı hali bu, baya sıcak burası. Klima hasta edecek diye açamıyorum korkudan. Piştik daha şimdiden. Ama kızarıklık gitmiş baya işe yaradı
Nem modu varsa onu da acabilirsin. Bizim doktor bebeğin olmadığı yerde klima acabilirsin arada klimayı kapatıp oyle odaya alın bebeği demişti

Sıcakken poşetten kimyasal geçebilir diye koymamıştım. Jöleyi kaşık kaşık tepsiye döküp dondurdum, fena olmadı :)
Ben primadan geçtim sleepye, prima çok kokuyor, sleepy naturel daha doğal sanırım, koku yok. 3 aydır kullanıyorum ilk kez böyle oldu, ama artık kakayi sessiz sedasız yapıyor, duymayıncada altında biraz kalmış olabilir kakali bez. Belki o yuzdendir. Ama cok iyi geldi nisasta, normal rengine döndü bile.

Çok mantıklı bende neye koydu acaba diyordum bardağa koysan çok büyük olur. Şu küp poşetler oluyormuş onu hiç kullanmadım acaba öyle bir şeyemi koydun diye düşündüm.Bu arada inek mi yararlı koyunmu daha yararlıymış araştırdınmı canım

Aslında inek daha yararlıymis ama inekte ilaç fln daha çok kullanilabiliyormus, o yüzden küçükbaşla yapan daha çok. Ama ben inekle yaptım. Umarım sağlıklı bir şey olmuştur. Içine soğan sarımsak havuç ve defne yaprağı attım baya lezzetli oldu, hatta eşim ağzına sürmez, pilava kattım biraz hiç farketmedi yedi. Ona sa yediriyorum şimdi çaktırmadan.

Aslında ben köy tavuğu suyu kaynatıp attıydım öbür oğlumda ..Tabi o zaman köyümüzden getiriyordum. Şimdi burada bulamam sanırım. Ama kuzu bulabilirim bende kuzu aldırayım olmazsa eşime ...Kendimize yemeklere katmalık yapıp atabiliriz aslında dediğin gibi çok lezzetli olur.

Ben memnunum molfixden pişik yapmıyo. Kullanıyım tabi yazarım şimdi bağladım bitane ama cok sert geldi molfix gibi yumusak değil pek hoşuma gitmedi bağlarken ama tabi kullanışı nasıl bilmiyorum

Aminn insallah tabiki çevre de önemli bu zamanda zaten cocuk yetiştirmek cok zor gercekten

Cemre diye bir arkadaş vardı kızlar tam ismini hatırlamıyorum kızı hastalanmıştı galiba Bayadır görünmüyor ne oldu acaba

Kızlar çok güzel bir kitap buldum. Bilinçli bebek. Ben hep bebeklerin neden kaka yapmak istemediğini çok merak ederdim. Çok net açıklamış,

Çocuklar 2,5 yaşından sonra ölümün ve kendi kırılganlıklarının bilincine varırlar. bu, kendi vücutlarının bir ürününü kaybetmek anlamına geldiği için, kaka yapmaktan korkmalarına neden olabilir. bu korku, özellikle bağırsak hareketlerinin sonucunun tuvalette yok olmasını izlediklerinde ortaya çıkar. bu yaşta bazı duyarlı çocuklar kakalarını tutmaya ve kabız olmaya başlayabilirler. çocuğunuz bu korkuyu yenene kadar, sifonu o bakarken çekmemek iyi olur.

bebeğinize kahverengi oyun hamuru, bir bebek ve küçük bir lazımlık verip kendi kendine oynamasını teşvik edin. oynayan çocuğunuzu dikkatle gözleyin. oyuna katılarak çocuğunuzu güldürebilmeniz gerginliği ve kaygılarını boşaltmasına olanak sağlar. çocuklar korkularının çoğunu kahkahayla ve uygun materyallerin kullanıldığı sembolik oyunlarla yenerler.

Ayrıca her ağladığında ağzına meme takılan ve ağlayıp stresini atmasına izin verilmeyen bebeklerin ilerde sigara bağımlılığı riskinin yüksek olduğunu söylüyor. Ben aldım kitabı, okuyunca yine yazarım ilginç şeyleri.

Off ya sinirlerim bozuldu kızlar bugün bir olay yaşadım çok üzüldüm bir kumru benim balkonun saksisina yuva yapmış ve yumurtlamış kuluçkaya yatmış disardada nasıl yağmur var sabahtan beri düşünüyorum ıslanmasınlar diye nasıl bir yöntem uygulayabilirim diye şemsiye geldi aklıma gittim tam usulca koycam anne kuş korktu uçtu ucarkende yumurta aşağı düştü icim parçalandı yaa belki saçma gelebilir ama anlatmak istedim,çok üzüldüm

Ben de kaynarken değil de biraz sıcaklığı gidince koymustum. Aktif bebek kokuyo evet ama diğeri kokmuyor. Kızım zaten pek sık kaka yapmazdı yapıncada anlıyordum normal çiş yapınca bile kızardı hep 1 paketi ara ara kullandım öyle gün içinde mecbur
Bende buz boşetine koymustum ilk zamanlar iyi oluyor küçük ama büyüyünce az geliyor ilerisi için karton bardak daha iyi sanki. inek kemiği kullanmıştım ama ek gıda hazırlarken 2 kere çekilmiş kuzu kıyması kullandım hep
Ya insan ister istemez üzülüyor benimde annemlerin balkonunda sürekli kumrular yuva yapar artık evin kuşu gibi olmuştu annem mutfakta yemek yaparken içeri girer tezgah kenarlarında dolaşırdı tencereye düşecek diye korkardık geçen gün yuvasında ölü bulmuş babam yumurtaların üzerinde birde öteki eşinin ötme sesinden anlamış babam ölüsünü alınca eşi geçip oturmuş yumurtalara bende buna çok üzülüp etkilenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…