2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen bebeklerin aglamalarindan korkmamak lazim hep derim bebekleri sürekli susturmaya cslismayalimhangi kitap ben adem Güneş in kitaplarına bakayım diyorum var mi tavsiye edecegin cnm

Aynen bebeklerin aglamalarindan korkmamak lazim hep derim bebekleri sürekli susturmaya cslismayalim☺☺hangi kitap ben adem Güneş in kitaplarına bakayım diyorum var mi tavsiye edecegin cnm

Bilinçli bebek canım kitabın adı, yabancı bir yazarın. Çok hoşuma gitti benim. Adem güneşe bakayım hiç bakmadım. Doğan cüceloğlu tavsiye ederim, çok başarılı adam.

Anaaamm :) büyümüş de dişi çıkmış. Hayırlı olsun kasım bebelerinin ilk dişi.
Kız sen ne hazırlıklı kadınsın, nerden buldun iki dakikada bu süsü
Sağ ol canım.Yok şekerim internetten indirdim hemencik.Sus sus çaktırma,çok sevindim niyeyse
Atessiz,ishalsiz birazcık huysuzlukla atlattık ilk dişi.Darısı başınıza.

Kemik suyunu nasıl yaptın cnm
Canım onu annem yaptı ama şöyle tarif etti.ilikli kemiği kestirmiş babam kasapta,annem suya koymuş 3-4 saat kanı falan çıksın diye.sonra yıkayıp tencereye almış üzerini 3-4 parmak geçecek şekilde su koymuş.Sordu bana ekstra bişey koyayim mı(soğan vs.)diye,istemedim.Kaynamaya başlayana kadar normal ateşte,kaynadiktan sonra mum ışığı gibi kısık ateşte 10 saat pisirmis.Saat başı üzerine biriken köpüğü almış.Ilıyınca da posetlere doldurmuş.

Bilinçli bebek canım kitabın adı, yabancı bir yazarın. Çok hoşuma gitti benim. Adem güneşe bakayım hiç bakmadım. Doğan cüceloğlu tavsiye ederim, çok başarılı adam.
Bakayım bende onlara araştırıyorum ben de alacam birazbkitap cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…