2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kizlar hayirli ramazanlar , biz 4 kasim dogumluyuz. Bizim bebek kendini aşıri kasio , boyle sinirli sopa gibi yapiyor geriye atiyor . Bole hareketler yapan var mj

Merhaba kizlar hayirli ramazanlar , biz 4 kasim dogumluyuz. Bizim bebek kendini aşıri kasio , boyle sinirli sopa gibi yapiyor geriye atiyor . Bole hareketler yapan var mj
İnat olcak demekki canım Kuzenimin kızı var oda öyle yapardı şimdi 3 yasında kulaklarında tutarken korkaklardı kafasını vuracak diye hep arkaya atardı kendini çok inat şimdi Benim kızımda kendini arkaya atmıyor ama cok kasıyor rahat bi bebek değil çok sinirli

Benimki de kasıyor ama geriye atmıyor. Istemediği şeyi sesiyle belli edip vücudunu kasıyor. Sinirli miniğim benim

Kızlar bebeğine oto koltuğu alan oldu mu? Ya da şu markayı tavsiye ettiler ondan alacağım diyen?

Aaaaa nasıl yaa ne ara patlattı ay maşallah inci gibi dişleri olsun kuzumun ilk kim gördü nasıl farkettiniz❤
Alt öndeki iki diş yeri birkaç gündür beyazlamıştı.Hatta biri daha beyaz ve kabarık duruyordu, ben ordan bekledim ilk dişi ama yandaki çıktı Oynasirken saçlarımı yakalayıp ağzına götürdü,hemen ağzından saçı alayım derken dişi takıldı parmağıma.Şaşırdım bi daha yokladim.Minicik bi diş ❤
Özge de hele birgün bi baktım çocuk diş çıkarmış.Ne huysuzluk,ne ateş ne bişey.Şanslıyım maşallah diş olayında.

Maşallah ya insallah bizimde öyle kolay çıkar benim kızım zaten huysuz ben cok korkuyorum diş döneminden

Kızlar bebeğine oto koltuğu alan oldu mu? Ya da şu markayı tavsiye ettiler ondan alacağım diyen?
Kraft aldık biz henüz kullanmadım indirim olduğunda civilden aldık 360 dönüyor sıfır yaştan itibaren çok pahalı olanlar da var joi marka iyi oğluma onu kullanıyoruz

Yok kuzum gaz değil bizimkinin geriye atması genelde ac veya uykusu geldiğinde yapıyor veya sıkıldığında ben anlıyorum artık bıdığımı
Bizimki gazı olduğunda yapıyor kitaplarda da öyle yazıyor tabi sıkıldığında da yapabiliyorlar emerken yapıyor bizimki bı de. Başka yapmıyor cnm

2 veya 3 kez kalkıyor canım 6.aydan sonra gece emmesede oluyormuş doktorumuz öyle demişti
Altı ay erken cnm dokuz on ay diyorlar ben uykudayken alıp emzirecem diğer uyandıklarında vermeyecem derin uykudayken emzirin diyorlar iki gün sonra beş aylık olacağız gece düzenini kurmak istiyorum gündüz üç uyku birini uzattık ancak bazen kendi dalıyor bazen ben küçük abiden fırsat bulamıyorum ki geliyor oda da bağırıyor oynuyor ufaklık artık ben yanında yokken uyuyir maşallah kameradan takip ediyorum ağlarsa gidiyorum cnm

6.ay demesi ek gıda olayından dolayı imiş sanırım bencede erken 9.ay falan yazıyor.masallah sen 2 çocukla iyi idare ediyorsun gene.o çok derin uykularında kaldırıp emzirsem benimki hemen uyanır ki nasıl olacak o

Kizlar ek gıda için Makarna vitma .makarna lütfen markaları var vitmadan almıştım ben bebek irmiği tam vugday un bebek tarhanası tavsiye ederim
Bende vitmadan almayi dusunuyorum bi kac bisey memnun kalmana sevindim

Kızlarrrrrrrrr
Yavrum boşuna huysuz değilmiş
Oh maşallah gözünüz aydın darısı bize

Bizde 5 Kasım yeni yrni başladı kızım istemediği birşey olunca yapıyor
Canım ben ilkinde joie almıştım 0-36 kg 3 yasında hala onu kullanıyoruz
Şimdi kızıma da nuna almıştık dönebiliyor 0-18 kg kullanışlı güzel ama nuna nın emniyet kemeri cok kısa yeni doğan aparatıyla cocugu kapatamadık meger kronik sorunmuş bende yenidoğan aparatını değiştirdim joininkini taktım oyle kullandık inşallah yine kullanabiliriz özledim dısarı cıkmayın besafe var çok kaliteli testlerden de grcmiş ama indirim kollamak lazım fiyatlı bayagı karar senin. Mesela joie daha alçak nuna daha yüksek dışarısı daha rahat görünüyor bunlara da dikkat et alırken çunku büyüyünce bebeleri oyalamak zor oluyor. Bide malesef hepsi terletiyor.

İlk çocuk çok rahatlık uyumasa da idare ediyorsun ben doktora yapıyorum şimdi bazen şaşırıyorum kendime. Yatağa koyuyorum hemen salona geçiyorum abi gelmeden agliyor tekrar koşuyorum sen düşün halimi. Abi 8 aylıkken kızıma hamile kaldım planliydi biz istedik. Uyku eğitimi vermemim faydasını çok gördüm başka türlü olamazdı. Bı de kendi kendine oyun oynamasina izin verdim hep yanında olmadım uyanınca bile hemen kosup almadım yataktan .bence bir bebek sürekli bir şeye bağımlı olmamalı uzaktan da takip edilmeli. Ağlasa bile hemen sussun diye müdahale etmedim bekledim konuştum ne bileyim biraz güçlü olsunlar istedim. Ama abimiz maşallah çok sosyal sevgi dolu girdiği her ortamda kendine hayran bırakır uyum sağlar oynar beni aramaz mesela.bakalim küçük hanim biraz zor ama

Tam bilmiyorum cnm ama oğlum uyanmazdi uysnsa da farkında olmazdı hemen uyurdu kızımda deneyecem gerçi gözünü açıyor fildir fildir bskiyir geceleri ama cadı kızım benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…