Normal tabi diş eti ve damaklarıyla kemiriyor o yüzden blw de rahatlıkla yapabiliyorlar ille diş olması gerekmiyor. Ama Salatalık 9.aydan sonra veriliyor içi yumusak ama dısı sert dikkat etmek lazım muhtemelen haslamadan verdin
Senin gene iyi biz oğlan anneleri her acista fiskirtiyordu biaralar havalandırmaya korkar olmuştum şimdi arada yine fışkırtıyor hemde tam isabet suratina
Kızlar kullandığınız bez ve memnuniyet durumunuzu paylaşır mısınız?
Ben şu an prima premium 4 numara kullanıyorum. Sızdırmıyor. Fazla bi pişik sorunu da yaşatmıyor. Ama hem çok kokuyor hem de içi fazla kremli gibi. En kötüsü de bebeğimin göbek kısmında egzama oluştu. Aile hekimi temas egzaması dedi. Başka doktora da götürmedim bu dönemde . Bezin kapanma yerlerinde daha da yoğun.
Onun dışında molfix pure kullandım. Bir de ilk iki ay sleepy-prima dönüşümlü kullandım. Sleepy sızdırma yapıyordu ara sıra. Bi de lastikleri çok sıkı gibiydi. Molfix pure ilk başta pişik yaptı. Sonrasında ne iyi ne kötü idi. Parasına değmez bence.
Goon ve baby me bezleri merak ediyorum. Var mı kullanan?
Doğumdan sonra eski kiloma dönmüştüm şimdi ise doğum kiloma döndüm168 boy 79 kg yim. Aynalara küstüm bakmıyorum foto çekinmiyorum evin içinde bile dolaşırken eşimden utanıyorum o derece. Çok üzülüyorum bu halime ama iştahım yerinde maşallah çok yiyorum zaten azıcık kessem sütüm azalıyor. İlk kızımda da emzirme döneminde kilo almıştım ama emzirmeyi bırakınca vermiştim kilolar veriliyor ama yaşta ilerliyor bi yaştan sonra vermesi çok zorlaşıyor
Yaa ben de öyle..166 boy 76 kiloyum.Her gün spora başlayacağım diyorum ama vakit olmuyor gerçekten .Kızım da bu aralar 8 saat uyanık duruyor .O uyudugunda pert oluyorum.Spor. Yapmaya mecalim kalmıyor.Doktorum su iç süt yapan su diyor ama ben öğün atlasam sütüm olmuyor.Sadece süt yapan şeyler yiyorum yine olmuyor.Benim sütumu tıka basa yemek arttırıyor sadece anlamadım:)))
Belki konusulmuştur ama ben geç uye oldum ve coks ayfa var bulamadım hanimlar Biz kan damlasina baslamadik alerji şuphesi vardir yaniltir diye,bu ay baslayacagiz hangi kan ilacını öneriyorsunuz?Biizm doktor saglik ocaginin verdiği ile farki yok kullanin desi ama bazi bebekler rahatsiz oluyormuş, siz hangisini kullanıyorsunuz?
Ekstra bişey yapmıyorum zaten bebeğim mama kabul etmiyor ek gıdaya geçtiğimiz için çorba meyve püreleri falan verdim sürekli emzirdim tam doymuyordu ama anı kurtarıyodum
Kızlar kullandığınız bez ve memnuniyet durumunuzu paylaşır mısınız?
Ben şu an prima premium 4 numara kullanıyorum. Sızdırmıyor. Fazla bi pişik sorunu da yaşatmıyor. Ama hem çok kokuyor hem de içi fazla kremli gibi. En kötüsü de bebeğimin göbek kısmında egzama oluştu. Aile hekimi temas egzaması dedi. Başka doktora da götürmedim bu dönemde . Bezin kapanma yerlerinde daha da yoğun.
Onun dışında molfix pure kullandım. Bir de ilk iki ay sleepy-prima dönüşümlü kullandım. Sleepy sızdırma yapıyordu ara sıra. Bi de lastikleri çok sıkı gibiydi. Molfix pure ilk başta pişik yaptı. Sonrasında ne iyi ne kötü idi. Parasına değmez bence.
Goon ve baby me bezleri merak ediyorum. Var mı kullanan?
Ben önce premium care kullandım bir paket .Çok sızdırma yaptı.prima pampers a geçtim ..Uzun süre kullandım ama pişik yapıyordu ve çok kokuyordu .4numaradan itibaren de ıslaklık göstergesi yok ama beni en çok rahatsız eden o kimyasal kokuydu.Molfix püre soft denedim inanılmaz pişik yaptı.Sleepy e gectim .Sleepy külot bez kullanıyorum .İnanılmaz rahat ve çok memnunum .Bebeğim hassas ciltli ve egzaması var ama en çok memnun kaldığım bez oldu.
Yaa ben de öyle..166 boy 76 kiloyum.Her gün spora başlayacağım diyorum ama vakit olmuyor gerçekten .Kızım da bu aralar 8 saat uyanık duruyor .O uyudugunda pert oluyorum.Spor. Yapmaya mecalim kalmıyor.Doktorum su iç süt yapan su diyor ama ben öğün atlasam sütüm olmuyor.Sadece süt yapan şeyler yiyorum yine olmuyor.Benim sütumu tıka basa yemek arttırıyor sadece anlamadım:)))
Bende yemezsem sütüm azalıyo oruç tutuyodum bıraktım sürekli yemem içmem lazım hal böyle olunca kilo almam çok normal. Spordan önce diyet lazım ama hiç yapasım yok hamilelikte bile daha yavaş kilo alıyodum. Sadece su içmek sütü çoğaltıyo ama yağlandırmıyo ki su gbi geliyo süt. Halimiz nolcak bilmiyorum
Kızlar neden pirinç unuyla mama yapıyosunuz pirinç ununun hiçbir faydası yokki kof kilo yapar sadece. Daha faydalı tahıllar var tam buğday unu arpa unu yulaf unu vb. Ben pirinç unu vermeyi düşünmüyorum tadıda diğer unlara göre güzel sonra ev yemekleri yemeyebiliyolar.
Ve Uzay beni hiç şaşırtmadı, atak dönemine girdigimiz dakika başladı mızmızlanmaya tracy hogg'a göre tam bir kitap bebek. Ne zaman ne yapacağı çok net belli. 4 hafta canıma ot tıkayacak şimdi biliyorum
Çok.sevinirim listeyi gönderirsen biz diyet açarken virüsten dolayı gidemedik ve telefonda iletişim kurmuştuk doktorla ve ilk yoğurtla kendimle başlamıştım.ilk on gün çok fazla belirti olmadı.ama.onuncu gün kan gelmişti.ondan sonrada malum.virusden dolayı hastaneler kapandı.yasaklar kalkınca da ilk.isim şehir dışında bir doktora gitmek
Ve Uzay beni hiç şaşırtmadı, atak dönemine girdigimiz dakika başladı mızmızlanmaya tracy hogg'a göre tam bir kitap bebek. Ne zaman ne yapacağı çok net belli. 4 hafta canıma ot tıkayacak şimdi biliyorum
Kızlar neden pirinç unuyla mama yapıyosunuz pirinç ununun hiçbir faydası yokki kof kilo yapar sadece. Daha faydalı tahıllar var tam buğday unu arpa unu yulaf unu vb. Ben pirinç unu vermeyi düşünmüyorum tadıda diğer unlara göre güzel sonra ev yemekleri yemeyebiliyolar.
Onu tam bilmiyorum ama ben büyük kızıma onlarla pankek yapardım. İlla muhallebi verilecekse irmikle yapılabilir pirinç ununu hiçbir uzman önermiyo aslında çocuklar çok seviyo tadı çok güzel ben bile yerim ama faydası yok
Onu tam bilmiyorum ama ben büyük kızıma onlarla pankek yapardım. İlla muhallebi verilecekse irmikle yapılabilir pirinç ununu hiçbir uzman önermiyo aslında çocuklar çok seviyo tadı çok güzel ben bile yerim ama faydası yok
Özge de tosun gibiydi valla.Onu taşımaktan ,nur topu gibi bi bel ağrım kaldı.Hâlâ sırt üstü uzun süre yatamam.Bide 10 aylık falandi ,kendi kadar bi bebeği vardı.Onu da taşıtırdı bana.