2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay 59 kilo olsam günde 59 tane cikolata yerim galiba
Bende 49 kiloyum

Kizlar benim oğlanın eline salatalık veriyorum ortasını kemiriyor resmen bu normalmi henüz dişleri yok çünkü
Normal tabi diş eti ve damaklarıyla kemiriyor o yüzden blw de rahatlıkla yapabiliyorlar ille diş olması gerekmiyor. Ama Salatalık 9.aydan sonra veriliyor içi yumusak ama dısı sert dikkat etmek lazım muhtemelen haslamadan verdin

Maşallah,hayirlin olsun ,göğüs ısirmaları başlayacak demektir aman dikkat
Yaaa benimki bu günlerde baya baya ısırıyor sonra da gülüyor diş yok piyasada ama inşallah devam etmez tepkisiz kalmaya calısıyorum

Senin gene iyi biz oğlan anneleri her acista fiskirtiyordu biaralar havalandırmaya korkar olmuştum şimdi arada yine fışkırtıyor hemde tam isabet suratina
Ayyy evet benim oğlum çiş degil de kaka fıskırtıyordu çok fena

Ben prima pure ile premium care kullanıyorum pure kokmuyor

Yaa ben de öyle..166 boy 76 kiloyum.Her gün spora başlayacağım diyorum ama vakit olmuyor gerçekten .Kızım da bu aralar 8 saat uyanık duruyor .O uyudugunda pert oluyorum.Spor. Yapmaya mecalim kalmıyor.Doktorum su iç süt yapan su diyor ama ben öğün atlasam sütüm olmuyor.Sadece süt yapan şeyler yiyorum yine olmuyor.Benim sütumu tıka basa yemek arttırıyor sadece anlamadım:)))

Belki konusulmuştur ama ben geç uye oldum ve coks ayfa var bulamadım hanimlar Biz kan damlasina baslamadik alerji şuphesi vardir yaniltir diye,bu ay baslayacagiz hangi kan ilacını öneriyorsunuz?Biizm doktor saglik ocaginin verdiği ile farki yok kullanin desi ama bazi bebekler rahatsiz oluyormuş, siz hangisini kullanıyorsunuz?

Ben önce premium care kullandım bir paket .Çok sızdırma yaptı.prima pampers a geçtim ..Uzun süre kullandım ama pişik yapıyordu ve çok kokuyordu .4numaradan itibaren de ıslaklık göstergesi yok ama beni en çok rahatsız eden o kimyasal kokuydu.Molfix püre soft denedim inanılmaz pişik yaptı.Sleepy e gectim .Sleepy külot bez kullanıyorum .İnanılmaz rahat ve çok memnunum .Bebeğim hassas ciltli ve egzaması var ama en çok memnun kaldığım bez oldu.

Bende yemezsem sütüm azalıyo oruç tutuyodum bıraktım sürekli yemem içmem lazım hal böyle olunca kilo almam çok normal. Spordan önce diyet lazım ama hiç yapasım yok hamilelikte bile daha yavaş kilo alıyodum. Sadece su içmek sütü çoğaltıyo ama yağlandırmıyo ki su gbi geliyo süt. Halimiz nolcak bilmiyorum

Kızlar neden pirinç unuyla mama yapıyosunuz pirinç ununun hiçbir faydası yokki kof kilo yapar sadece. Daha faydalı tahıllar var tam buğday unu arpa unu yulaf unu vb. Ben pirinç unu vermeyi düşünmüyorum tadıda diğer unlara göre güzel sonra ev yemekleri yemeyebiliyolar.

Ve Uzay beni hiç şaşırtmadı, atak dönemine girdigimiz dakika başladı mızmızlanmaya tracy hogg'a göre tam bir kitap bebek. Ne zaman ne yapacağı çok net belli. 4 hafta canıma ot tıkayacak şimdi biliyorum

Hangi doktora gitmek istiyorsun bülent beye mi ? Genelde ona gidiyorlar şehir dışından. Bu gonderdigim liste de ona aitmiş

Eklentiler

• Screenshot_20200402-195843_Facebook.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 33
Aynı atağın 16.günü bugün bizim.
12 gün daha var.Atak sonu desteksiz oturabilir gibime geliyor.Atağın sonucunu düşünmek işleri kolaylaştırıyor.

Tam bugday unu ve arpa unu 8 aydan sonra verilebiliyor diye biliyorum

Tam bugday unu ve arpa unu 8 aydan sonra verilebiliyor diye biliyorum
Onu tam bilmiyorum ama ben büyük kızıma onlarla pankek yapardım. İlla muhallebi verilecekse irmikle yapılabilir pirinç ununu hiçbir uzman önermiyo aslında çocuklar çok seviyo tadı çok güzel ben bile yerim ama faydası yok

Benimkide bugün pek mızmız sürekli elimi ağzına götürmek istiyor sanırım diiiiiişşş

Valla annem ananem onla büyütmüş bizi.tabi onlar kendileri yaparmış pirinç ununu bende organigini aldım deneme amaçlı.pankek yaparım bi ara hepsini muhallebi yapmam

Güzel bakış açısı umarım oturur da kucak olayımız biraz azalır. Benim tosun hep kucak istiyor vallahi sakat kalıcam artık.
Özge de tosun gibiydi valla.Onu taşımaktan ,nur topu gibi bi bel ağrım kaldı.Hâlâ sırt üstü uzun süre yatamam.Bide 10 aylık falandi ,kendi kadar bi bebeği vardı.Onu da taşıtırdı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…