Kızlar neden pirinç unuyla mama yapıyosunuz pirinç ununun hiçbir faydası yokki kof kilo yapar sadece. Daha faydalı tahıllar var tam buğday unu arpa unu yulaf unu vb. Ben pirinç unu vermeyi düşünmüyorum tadıda diğer unlara göre güzel sonra ev yemekleri yemeyebiliyolar.
Sabah 1 tk kendi yaptığım lor,çeyrek yumurta sarısı,çeyrek muz,1 tk irmik,1 çk keçiboynuzu pekmezi,çeyrek ceviz rendesini catalla ezdim,30cc kadar sütümle sulandırıp yedirdim.Allahım, bitti diye ağladı
1 tatlı kaşığı una,1 çay bardağı suyla pisiriyorum. Hemen pisiyor zaten.Bazen de yarım kaşık pirinç unu yarım kaşık irmik şeklinde pisiriyorum.Pirinç ununu toplasan 3kez vermisimdir.
Sabah 1 tk kendi yaptığım lor,çeyrek yumurta sarısı,çeyrek muz,1 tk irmik,1 çk keçiboynuzu pekmezi,çeyrek ceviz rendesini catalla ezdim,30cc kadar sütümle sulandırıp yedirdim.Allahım, bitti diye ağladı
Benimkide bana az geliyo persentil dışında degil ama baktigimda cogu bebek daha hızlı uzamış bence sizinkide normal fazla degildir yani. Ben kisayim da babasi 1.85 herhalde cok kisa olmaz boyu en kotu ortalama bisey olur
Ben de çok rahatsızım maalesef. Ben çok zatıf bir yapıya sahiptim ama haşimato diye bi hastalığım oldu. Troid hormonumu bozdu. Sonra biraz balık etli oldum. Şimdi göbek ve popo baya var maalesef. Bacaklarım kalın.
ben de çok ama çok rahatsızım. Gıdım var ya yüzümün şekli değişti. 1-2 kişi tanıyamadı bile beni sokakta.Neden tanıyamadıklarını biliyorum.
Bende de hipotroidi var hergün ilaç kullanıyorum yavas calısıyor troidlerim o yüzden hep balık etliydim şimdi iyice aldım bakalım iyi bi diyet spor yapmam lazım
Onu tam bilmiyorum ama ben büyük kızıma onlarla pankek yapardım. İlla muhallebi verilecekse irmikle yapılabilir pirinç ununu hiçbir uzman önermiyo aslında çocuklar çok seviyo tadı çok güzel ben bile yerim ama faydası yok
Valla bende aldim pirinc unu ama tam pirinc unu seklinde aldim daha iyi oldugunu duymustum sık sık olmasada arada vermeyi düşünüyorum degisiklik olsun cocuga bide irmikle yulaf unu aldim daha gelmediler bekliyoruz heyecanla