2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben de regl oldum bugün.Geçen ay 9'unda olmuştum.Mete de beni bugün hiç emmek istemedi.Bunla mı alakalı acaba.Bak kurt düştü şimdi içime..
Kesinlikle alakası olduğuna inanıyorum bir damla sütüm yoktu bir hafta boyunca. dün kan geldikten sonra sütümde artmaya başladı adetten bir hafta önce böyle oluyo benim artık kesin yani canım. Hatta benim sütümün tadıda değişiyor çünkü ağzına süt geldiğinde istemiyo gibi yapıyodu bende ek gıdayı sevdi sütü artık sevmiyo diyordum bu sabah emmeye başladı tekrar.

Ne yapıyorsunuz bu donemlerde sütunuz azaldiginda,bebek nasil doyuyor

Arkadaslar instagramda ek gida için anneyiz_biz
Ekgıda anneleri gibi bir kaç sayfa takip ediyorum sizlerde varsa takip ettiğiniz sayfalar paylaşalim

Bende yaparım her yıl ama para koymuyordum acaba ondanmı olmuyordu ki cimriliğim tutmuş bu sene para koyem bakalım bi

Ya ben hâlâ regl olmadim ,olamamak sıkınti oluyor artik vücudum rahatsiz oluyor bir de hani lohusalikta ani üşume olurdu ya titrerdik hatta ben de ara ara aynisi oluyor daha dün yaşadik hormonlardan mi acaba
Bende olmadım 40ım bittiğinde bir oldum daha da yok anlamadım

Ben azonce pirinç unuyla mama yaptım muzda koydum icine lapa lapa bir tuhafına gitti çocuğumun3-4 kaşık verdim az az bence tadı güzel diyette olmasam yerdim

Ben azonce pirinç unuyla mama yaptım muzda koydum icine lapa lapa bir tuhafına gitti çocuğumun3-4 kaşık verdim az az bence tadı güzel diyette olmasam yerdim
Ben pirinç unlu mama yapınca içine muz koymuyorum.İkisinin de ayrı ayrı kabiz yapma olasılığı var.Pirinç ununa elma,yoğurta muz koyuyorum.

Bende bugun ilk defa irmikle yaptım muzda ezip koydum içine sevdi biraz yedi. Muzu çok seviyo zaten meyve filesine de koyuyorum yiyo.

Bide kızlar bebeklere muz verirken hani ortadasında siyah siyah seyler varya onu çıkarınca kabız yapmıyormuş ben cıkarıyorum nerdeyse hergün de yiyo kabız falan olmadı

Ben pirinç unlu mama yapınca içine muz koymuyorum.İkisinin de ayrı ayrı kabiz yapma olasılığı var.Pirinç ununa elma,yoğurta muz koyuyorum.
Hmm ben ilk kez verdim daha bilmiyorum ki insaALLAH kabız yapmaz ha birde sağdigim sütümden koydum açtım biraz koyulugunu

Ben normalde de balık etliydim hiç öyle cok zayıf olmadım ama bu kilolara da çıkmadım. Çok rahatsız oluyorum böyle
Ben de çok rahatsızım maalesef. Ben çok zatıf bir yapıya sahiptim ama haşimato diye bi hastalığım oldu. Troid hormonumu bozdu. Sonra biraz balık etli oldum. Şimdi göbek ve popo baya var maalesef. Bacaklarım kalın.
ben de çok ama çok rahatsızım. Gıdım var ya yüzümün şekli değişti. 1-2 kişi tanıyamadı bile beni sokakta.Neden tanıyamadıklarını biliyorum.

Aslında ben yiyordum yumurta su da çok içiyordum ama gitmemişti. Bu ara taşınma stresi ve düzen bozukluğunda yemedim 2 haftadır. Tekrar başlayayım bari bakalım umarım gider. Haşlama mı yenecek yoksa fark etmez mi?

O zaman büyük ihtimalle ondandır canım. Reglin geçsin bi bakarsın.

14 kilo 40 gun icinde kendiliginden gitmisti ama karantina suresinde 4 kilo aldim canim. Sen hamileliginde kac kilo almistin?
16-19 kilo gibi bişey aldım. Tedavide de almıştım kilo. onu saymazsak 16 kilo almış oluyorum.

Verdi canım. Gırtlağım şişti umarım iner eşim iniyor diyor ama ben mutlu olayım diye mi bilmiyorum.
geçmiş olsun sana da... ilaç kullanmak kiloma da fayda eder mi ki acaba?

Ya, ben dün gece kağıdımı gül ağacının altına koymuştum. Bu gece de para koysam olur mı acaba?
Dün gece kardeşim merkür, güneş’le kavuşacak demişti. Beraber diledik. o yüzden dün gece koydım.
Geçen sene senin gibi yapmıştım parasız yapmıştım ama dileklerim gerçekleşti diyebilirim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…