2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biraz once sordugum sorunun cevabini yazmissin onceden yeni okudum. Tiroid icin ilac verdi mi canim? Bende de vardi, vardi diyorum cunku Ben tiroidlerimin hepsini aldirdim. Omur boyu ilac kullanacagim. Buyuk ihtimal hasimato hastalarininda omur boyu ilac kullanmasi gerekiyor ve her sene ultrason a girmen gerekiyor.

Kızlar yarın gece hıdırellez.Bilmiyorum inanır mısınız ama ben 2 senedir dilediğim şeylere kavuşuyorum.Gece yarısı 00:00 da gül ağacının altına dileğimin yazıldığı kağıdı ve 1 tl bırakıyorum.Sabah kağıdı ve parayı alıp,kağıdı suya(dere var bizim burda)atıyorum,parayı da saklıyorum.Önceki sene araba diledim oldu,geçen sene oğlum olsun diye diledim (5 yıl 2.çocuk için uğraştık)oldu.
Tabiki veren allah ama bazı şeyler vesile olur
Çoğu şeye inanmayan ben garip bi şekilde hıdırelleze inanıyorum.

ben de regl oldum bugün.Geçen ay 9'unda olmuştum.Mete de beni bugün hiç emmek istemedi.Bunla mı alakalı acaba.Bak kurt düştü şimdi içime..

Nasıl yapıyorsun anlatır mısınız

Nasıl yapıyorsun anlatır mısınız
Bence gayet anlattım ama hadi seni kirmayayim
Kağıda isteğini,dileğini yazıyorsun veya ciziyorsun farketmez.Kağıdı birkaç kez katlayıp arasına bozuk parayı koyup gül ağacının dibine veya saksidaki gülün dibine gömüyorsun. Sabah alıp kağıdı hic açmadan akan suya atiyosun ,parayı da sakliyorsun dilegin gerçekleşene kadar.

Benim kuşum yine rekorlara koşuyor. 3.30 da uyandı hala uyanık 8 saat nasıl dayanıyo anlamıyorum ben dayanamıyorum artık
Ay çok zor o nasıl dayaniyor iyice huysuzlaniyordur,yorukunca da zor uyur benimki de her gece uyabiyir 1.5 2 saat uyanuk kaliyor ağlamıyor da guluyor,oyun aliskanligina donuşmesinz gece gunduzu karıştırmasın diye tabi ben iletisime gecmeden uykuya döndürmeye çalışıyorum, sonra uyuyor ,umarim geçer

ben de regl oldum bugün.Geçen ay 9'unda olmuştum.Mete de beni bugün hiç emmek istemedi.Bunla mı alakalı acaba.Bak kurt düştü şimdi içime..
Ya ben hâlâ regl olmadim ,olamamak sıkınti oluyor artik vücudum rahatsiz oluyor bir de hani lohusalikta ani üşume olurdu ya titrerdik hatta ben de ara ara aynisi oluyor daha dün yaşadik hormonlardan mi acaba

Ya ben hâlâ regl olmadim ,olamamak sıkınti oluyor artik vücudum rahatsiz oluyor bir de hani lohusalikta ani üşume olurdu ya titrerdik hatta ben de ara ara aynisi oluyor daha dün yaşadik hormonlardan mi acaba
Bir de evet regl dönemi sut azaliyor ilk oglumda öyle olurdu

Büyük ihtimal hormonlardan..

Ben de premium careden kokusu yüzünden vaz geçtim. Sleepyden çok memnunum, gece külot bez takıyorum çok rahat oluyor. Hatta Uzayı tüm gece idare edebilen tek bez. Gündüz normal sleepy takıyorum. Can bebe denedim onun dışında, primadan farkı yok, aynı kalitede ama kalıbı küçük. Onda da koku sıkıntısı var, o yüzden onu da bıraktım.

Inanmaz olur muyum hiç, Anadolu'nun en eski ve güzel bayramı geldi. Hızır gelir hıdrellezde, iyi niyetli her dilek gerçek olur. Gül ağacı bulamayanlar samimi bir şekilde dileklerini dilesinler yine, inanın oluyor. Benim de çok dileğim olmuştur.

Acaba kabızlık icin kuru kayisi puresi denediniz mi?2 kayisiyi cezvede 10 dak. Kadar kaynatin ezin ya fa blendirdan geçirin, yedirin işe yarar belki
Denedim.hatta dün ilk defa kuru kayısı ve eriği kaynattıktan sonra cam.suzgecde biraz ezdim ve bebek irmigine ekledim.gercekten faydası oldu.

Insallah insallah diyet acma listesi var mi elinde ? Yoksa gonderebilirim sana. Bu arada mamayi yemiyor demissin vanilya aromasi denedin mi ?
Çok.sevinirim listeyi gönderirsen biz diyet açarken virüsten dolayı gidemedik ve telefonda iletişim kurmuştuk doktorla ve ilk yoğurtla kendimle başlamıştım.ilk on gün çok fazla belirti olmadı.ama.onuncu gün kan gelmişti.ondan sonrada malum.virusden dolayı hastaneler kapandı.yasaklar kalkınca da ilk.isim şehir dışında bir doktora gitmek

Yok gece uyanık kalmıyor emip emip uyuyo ama cok uyanıyo ya bu aralar daha cok uyanıyo önceden gece de gündüzde dha iyi uyuyordu

Yok gece uyanık kalmıyor emip emip uyuyo ama cok uyanıyo ya bu aralar daha cok uyanıyo önceden gece de gündüzde dha iyi uyuyordu
Ben de bu gece mahvoldum 2'de bir uyandi,ancak 5.30'da uyudu.Acaba diyorum dün havuç verdim o mu yapti az once kakasini yapti havuç sindirilmemiş oldugu gibi çıkmış, yapar mi acaba huzursuzluk

Benim de dileklerim gerçekleşmişti çok inanırım hıdrelleze. Mesela lise son sınıfta üniversite binası çizdim üzerine üniversite yazdım o yıl üniyi kazandımbikere de dileğimi çizip gül ağacının altına koydum uçmasın kaybolmasın die üzerine çakıl taşları koydum sabah geldim kağıt yok taşlar duruyo halen kağıda noldu bilmiyorum öyle işte hıdrellez güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…