Aslında ben yiyordum yumurta su da çok içiyordum ama gitmemişti. Bu ara taşınma stresi ve düzen bozukluğunda yemedim 2 haftadır. Tekrar başlayayım bari bakalım umarım gider. Haşlama mı yenecek yoksa fark etmez mi?
Ben önce premium care kullandım bir paket .Çok sızdırma yaptı.prima pampers a geçtim ..Uzun süre kullandım ama pişik yapıyordu ve çok kokuyordu .4numaradan itibaren de ıslaklık göstergesi yok ama beni en çok rahatsız eden o kimyasal kokuydu.Molfix püre soft denedim inanılmaz pişik yaptı.Sleepy e gectim .Sleepy külot bez kullanıyorum .İnanılmaz rahat ve çok memnunum .Bebeğim hassas ciltli ve egzaması var ama en çok memnun kaldığım bez oldu.
Ben fe sleepy külot bez sipariş verdim. En küçük paketten. Bekliyorum. Memnun kalırsam ona devam ederim. Hem temiz içerik hem uygun fiyat primaya göre.
Teşekkürler
Uzayı çok fena kabız yaptı bestiron, bıraktım. 3 hafta geçti. Bugün biraz armut suyuna 3 damla katip tekrar verdim. Bakalım dokunmazsa devam ederim. Yoksa veremeyeceğim ben.
Boyunda uzunmus cok kilolu gorunmuyorsundur bence. Valla alirim bi 8 kilonu 50 olsam bana yeter. Hamileyken 17 kilo almistim 59la girdim doguma hemen gitti bitti hayatimda ilk defa bu rakamlari görmüştüm
Ben önce premium care kullandım bir paket .Çok sızdırma yaptı.prima pampers a geçtim ..Uzun süre kullandım ama pişik yapıyordu ve çok kokuyordu .4numaradan itibaren de ıslaklık göstergesi yok ama beni en çok rahatsız eden o kimyasal kokuydu.Molfix püre soft denedim inanılmaz pişik yaptı.Sleepy e gectim .Sleepy külot bez kullanıyorum .İnanılmaz rahat ve çok memnunum .Bebeğim hassas ciltli ve egzaması var ama en çok memnun kaldığım bez oldu.
Bende sleepy kullanıyorum ilk Prima ile başladık pişik yaptı parfümlü bir yapısı var molfix de sızdırdı çok slepyyden çok memnunum kilot bezini almak istedim ama giydirirken zor Olmuyor mu 4 plus kullanıyorum şuan
Bu arada ben 3 kg verdim yememe dikkat ediyorum biraz biraz ama öyle katı diyet yapmadım sadece akşam 6 Dan sonra hiçbişey yemiyorum sadece su yeşil çay rezene çayı kayısı form çayı içiyorum sadece kalorisiz içecekler sabah 9-10 gibi kahvaltı yapıyorum akşama kadar istediğimi yiyorum sütümde azalmadı hiç bir nevi aralıklı oruç gibi
Verdi canım. Gırtlağım şişti umarım iner eşim iniyor diyor ama ben mutlu olayım diye mi bilmiyorum.
geçmiş olsun sana da... ilaç kullanmak kiloma da fayda eder mi ki acaba?
Hipotiroidi olanlar zor kilo verir diyorlar ama yedigine dikkat edersen verirsin. Ben kilo aldigim zaman yogurt, soda , zencefil, limon karistirip yemeklerden 10 dk once icerdim yediklerime de dikkat edince kilo veriyordum. Suan emzirdigim icin yapmiyorum ama 1 yasina bastiktan sonra tekrar icmeyi dusunuyorum.
Bende sleepy kullanıyorum ilk Prima ile başladık pişik yaptı parfümlü bir yapısı var molfix de sızdırdı çok slepyyden çok memnunum kilot bezini almak istedim ama giydirirken zor Olmuyor mu 4 plus kullanıyorum şuan
Bu arada ben 3 kg verdim yememe dikkat ediyorum biraz biraz ama öyle katı diyet yapmadım sadece akşam 6 Dan sonra hiçbişey yemiyorum sadece su yeşil çay rezene çayı kayısı form çayı içiyorum sadece kalorisiz içecekler sabah 9-10 gibi kahvaltı yapıyorum akşama kadar istediğimi yiyorum sütümde azalmadı hiç bir nevi aralıklı oruç gibi
Külot bezi kullaninca cırt cırtlı almak istemezsiniz bir daha emin oldum.kulot bez daha pratik geldi bana .Ben de çekinerek aldım ama bir kere bebek daha rahat ediyor.Yapisi gereği sıkmıyor ve dışarıdan belli olan o şişkinlik olmuyor hiç.giydirmesi de hiç zor değil ve hiç sizdirma yapmıyor .Ben cırt cırtlı almıyorum hiç artık.Acmasi da çok kolay kenarlardan yırtıp arkada bandı var onu açıp satıyorsunuz ..
Beslenme şeklinizi çok iyi oturtmussunuz.Benim 6 dan sonra ağzım hiç durmuyor .TV karşısında.
Külot bezi kullaninca cırt cırtlı almak istemezsiniz bir daha emin oldum.kulot bez daha pratik geldi bana .Ben de çekinerek aldım ama bir kere bebek daha rahat ediyor.Yapisi gereği sıkmıyor ve dışarıdan belli olan o şişkinlik olmuyor hiç.giydirmesi de hiç zor değil ve hiç sizdirma yapmıyor .Ben cırt cırtlı almıyorum hiç artık.Acmasi da çok kolay kenarlardan yırtıp arkada bandı var onu açıp satıyorsunuz ..
Beslenme şeklinizi çok iyi oturtmussunuz.Benim 6 dan sonra ağzım hiç durmuyor .TV karşısında.
Kızlar bende nutrigenin şase halindeki kan ilancını kullanmaya karar verdim hem içeriği temizmiş hemde pürelerine katıp verme imkanı var zira kan damlalarını vermekte zorlanırım diye düşünüyorum. Ayrıca kullananlar kabız yapmadığını belirtmiş. mühendisinoğlu da öneriyor.