Kizlar sleepynin külot bezini deneme paketi alip deneyin sitesinde vardi ben almistim daha once ama giydirmesi zor geldi bana acikcasi iyiki buyuk paket almamisim
Boyunda uzunmus cok kilolu gorunmuyorsundur bence. Valla alirim bi 8 kilonu 50 olsam bana yeter. Hamileyken 17 kilo almistim 59la girdim doguma hemen gitti bitti hayatimda ilk defa bu rakamlari görmüştüm
Külot bezi kullaninca cırt cırtlı almak istemezsiniz bir daha emin oldum.kulot bez daha pratik geldi bana .Ben de çekinerek aldım ama bir kere bebek daha rahat ediyor.Yapisi gereği sıkmıyor ve dışarıdan belli olan o şişkinlik olmuyor hiç.giydirmesi de hiç zor değil ve hiç sizdirma yapmıyor .Ben cırt cırtlı almıyorum hiç artık.Acmasi da çok kolay kenarlardan yırtıp arkada bandı var onu açıp satıyorsunuz ..
Beslenme şeklinizi çok iyi oturtmussunuz.Benim 6 dan sonra ağzım hiç durmuyor .TV karşısında.
O göbek yok mu zaten beni bitiren Eşim yine mi hamilesin diyip duruyo çok göbegim kaldı ya zaten yapı olarakta ailecek göbek var bizde. Eşim de benim iki katımı yer hic kilo almaz görümcem de öyle gece kalkar yemek yer çikolata yer çok kıskanıyorum valla
Hipotiroidi olanlar zor kilo verir diyorlar ama yedigine dikkat edersen verirsin. Ben kilo aldigim zaman yogurt, soda , zencefil, limon karistirip yemeklerden 10 dk once icerdim yediklerime de dikkat edince kilo veriyordum. Suan emzirdigim icin yapmiyorum ama 1 yasina bastiktan sonra tekrar icmeyi dusunuyorum.
Bende haşimato var biraz daha zor kilo vermesi bu rahatsızlıkta ama dikkat edince gerçekten veriliyor ABurcuburu kesmek bile fayda ediyor ben 3 kg verdim 5 kg fazlam kaldı inşallah onuda vericem
Bende haşimato var biraz daha zor kilo vermesi bu rahatsızlıkta ama dikkat edince gerçekten veriliyor ABurcuburu kesmek bile fayda ediyor ben 3 kg verdim 5 kg fazlam kaldı inşallah onuda vericem
Bende de hipotroidi var dikkat edince gerçekten veriliyor tabi biraz zor çok dikkat etmek gerek ama eger biraz bozarsam diyeti geri alıyorum ben her zaman dikkat etmek lazım yani oda biraz zor oluyo işte
Kızlar bu çocuk aç kitabındaki labneyi yaptım, acayip güzel oldu. Utanmasam oturup ben yiycem hepsini
Yoğurt gibi mayalanıyor, peynir altı suyu da çıktı, mis. Benim oğlan ufak tefek ya biraz besliyim de büyüsün
Artık bizde dönenler kervanına katıldık bugün oyun halısına koydum gittiydim büyük oğlum çağırdı anne döndü diye .Diyorum doğru söyle sen döndürmedin demi diye .Yemin ediyor yok ben döndürmedim diye .Oturduk dönmesini bekliyoz sonra yan yan bayağı uğraştı döndü hep bir alkış yaptık
Bende de hipotroidi var dikkat edince gerçekten veriliyor tabi biraz zor çok dikkat etmek gerek ama eger biraz bozarsam diyeti geri alıyorum ben her zaman dikkat etmek lazım yani oda biraz zor oluyo işte
Evet sıkı sıkıya uygulamak lazım hipotroidde zor kilo veriliyor hipertroidde daha kolay ama ilaç kullanıp tiroidlerin normalse yine kilo verirsin benim gece beslenmem yok akşam yemeğini 7 de yerim normalde bir daha bişey yemem yıllarca bu şekilde kilomu korudum öyle hamur işi tatlı da pek yemem şimdi hamilelik kilolarını vermeye çalışıyorum 5 kg kaldı göbekte oda egzersiz de yapıyorum Sabah yürüyüş 30 dk emzirirken kilo almadım yoksa nasıl verirdim bilmiyorum
Kızlar bu çocuk aç kitabındaki labneyi yaptım, acayip güzel oldu. Utanmasam oturup ben yiycem hepsini
Yoğurt gibi mayalanıyor, peynir altı suyu da çıktı, mis. Benim oğlan ufak tefek ya biraz besliyim de büyüsün