Kızlar bu çocuk aç kitabındaki labneyi yaptım, acayip güzel oldu. Utanmasam oturup ben yiycem hepsini
Yoğurt gibi mayalanıyor, peynir altı suyu da çıktı, mis. Benim oğlan ufak tefek ya biraz besliyim de büyüsün
Evet sıkı sıkıya uygulamak lazım hipotroidde zor kilo veriliyor hipertroidde daha kolay ama ilaç kullanıp tiroidlerin normalse yine kilo verirsin benim gece beslenmem yok akşam yemeğini 7 de yerim normalde bir daha bişey yemem yıllarca bu şekilde kilomu korudum öyle hamur işi tatlı da pek yemem şimdi hamilelik kilolarını vermeye çalışıyorum 5 kg kaldı göbekte oda egzersiz de yapıyorum Sabah yürüyüş 30 dk emzirirken kilo almadım yoksa nasıl verirdim bilmiyorum
Gün içinde hareketliysen yediklerine dikkat edince zaman içinde gider kilolar ben İşe başlamadan vermek istiyorum o yüzden başladım yavaştan senin iki çocuğun mu vardı tek mi ?günün baya yoğun geçiyormuş benim eşimde evde olduğundan çocukla ikimiz ilgileniyoruz çok iyi oluyor bende kendime zaman ayırabiliyorum :)
O göbek yok mu zaten beni bitiren Eşim yine mi hamilesin diyip duruyo çok göbegim kaldı ya zaten yapı olarakta ailecek göbek var bizde. Eşim de benim iki katımı yer hic kilo almaz görümcem de öyle gece kalkar yemek yer çikolata yer çok kıskanıyorum valla
Bu da eşimin sus payı, ne kıymetli oğlun varmış diye söylendi.
Bu arada ben süt kaymağı biriktiriyorum, haftaya tereyağı yapicam Uzaya, süt alan varsa biriktirsin o da çok güzel oluyor.
Bu da eşimin sus payı, ne kıymetli oğlun varmış diye söylendi.
Bu arada ben süt kaymağı biriktiriyorum, haftaya tereyağı yapicam Uzaya, süt alan varsa biriktirsin o da çok güzel oluyor.
Canim cok utanıyorum kilomdan ben ya☹ 77 kiloyum Allahtan boyum uzun, 1.73
17 kilo vermem lazım. 3 ay verdim kendime. Emzirirken hızlı veriliyor, fırsat bu fırsat.
Senin yapmana gerek yok o zmn, biz marketten alıyoruz, güvenmiyorum hiç. O yüzden Uzaya kendim yapicam, biz yine markete devam.
Labneyi yaparken mayalık kullanacağın peyniri mikserle çırpıp pürüzsüz hale getir, sonra yoğurt mayalar gibi mayala sütü.
Canim cok utanıyorum kilomdan ben ya☹ 77 kiloyum Allahtan boyum uzun, 1.73
17 kilo vermem lazım. 3 ay verdim kendime. Emzirirken hızlı veriliyor, fırsat bu fırsat.
Çekilin aradan en şişko benim 165-79kg dombili dombili dolaşıyorum.utanma göstermezsin bile sen