2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Olumsuzu çağırma Tubacım. Güzel düşün güzel olsun. Bak bugün Hıdırellez. Gönlünden iyisini geçir inşallah iyi olacak
Aaa bugün hıdırellez dimi yatacaktım şimdi bak yatmasammi dilekmi cizsem off çok fenada uykum var

Tarifi yazar mısın bende yapcamda senin tarife göre yapıyım

Valla hiç spora falan vaktim yok hic oturmuyorum da zaten Ayaklarım kopuyor aksama kadar

Valla hiç spora falan vaktim yok hic oturmuyorum da zaten Ayaklarım kopuyor aksama kadar
Gün içinde hareketliysen yediklerine dikkat edince zaman içinde gider kilolar ben İşe başlamadan vermek istiyorum o yüzden başladım yavaştan senin iki çocuğun mu vardı tek mi ?günün baya yoğun geçiyormuş benim eşimde evde olduğundan çocukla ikimiz ilgileniyoruz çok iyi oluyor bende kendime zaman ayırabiliyorum :)

Evet bazı insanların yapısı öyle benim dopdugumda da varmış göbeğim zaman içinde eklendi hep oldum olası armut göbeğim vardı dogum larda eklendi

Tarifini versene filiz bizde yapak bizim tosunda etlensin az

Canım tarifte tuzsuz süzme peynir diyor ama ben tuzsuz köy peyniri kullandım. Peyniri sütle mikserden geçirdim pürüzsüz olana kadar. Yoğurt mayalar gibi mayaladım, sarıp fırında beklettin 6 saat. Sonra ağzı açık dolapta beklettim 6 saat, tülbente döküp 1 gece süzdüm. Bizde yiyebiliriz diyette :)
Diyet nasıl gidiyor, ben ağzıma mühürü vurdum yemiyorum.

Güzel olmuş ellerine sağlık sağol canım
Minderden geçirdikten sonra nasıl yoğurt mayalar gibi mayaladin anlayamadım orasını pek

Ben yapmıştım kaymaktan çok güzel oluyor cidden ama bize taze taze eşimin memleketten geliyor o yüzden üşeniyorum artık

Sen kaç kiloydun filizcim

Canim cok utanıyorum kilomdan ben ya☹ 77 kiloyum Allahtan boyum uzun, 1.73
17 kilo vermem lazım. 3 ay verdim kendime. Emzirirken hızlı veriliyor, fırsat bu fırsat.

Ben yapmıştım kaymaktan çok güzel oluyor cidden ama bize taze taze eşimin memleketten geliyor o yüzden üşeniyorum artık

Senin yapmana gerek yok o zmn, biz marketten alıyoruz, güvenmiyorum hiç. O yüzden Uzaya kendim yapicam, biz yine markete devam.
Labneyi yaparken mayalık kullanacağın peyniri mikserle çırpıp pürüzsüz hale getir, sonra yoğurt mayalar gibi mayala sütü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…