2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim eşim çalışıyo aksam 6 da geliyo onda da yemek cay derken yine ben yoruluyorum İlk cocugum canım ama hep ilgi ve kucak istiyo ev işini uyursa anca yapabiliyorum koştur koştur

Bir an önce doğum öncesine dönmemiz lazım, yaz da geliyor. Sıcakta mahvoluruz, şimdiden pişmeye başladım ben. Çok zormuş kilolu olmak.
Hep kilo vermem lazım diyosun ama hic kaç kilo oldugunu söylemedin merak ettim

Yazmışsın kilonu okudum şimdş

Bu arada Uzayın üçüncü doz rota aşısını sabah kendim verdim evde. Bitti rota. Bexsero ikinci doz vardı, hemşireyi aradım altıncı ay aşılarıyla beraber yapalım dedim, tmm dedi. Boy kilo kendim ölçtüm yazdim hemsireye. Atlattik bu ayi. Rota gecen sefer kanlı mukus yapmıştı, inşallah bu sefer olmaz.

Bende bi kaç gün önce kendim yaptım rotayı. Kaç kilo olmus Uzay paşa Benim tartımın pili bitti bende tartılamıyorm kızımı da tartamadım merak ediyorum kaç kilo oldugunu ama 6. Ayda ası var mecbur gitcez o zaman tartılır. Çok şükür korona da baya azalıyor bayrama kadar tamamen geçer insallah

Oh eline saglık. Verdin mi Uzaya begendi mi

Vermedim canım 6 ay dolsun öyle vericem ben. Deneme yaptım bunu.

Valla benden yine iyi senin kilon. Boyunda uzun benden. Verirsin o fazlaları da sen 70 kilo bile olsan yeter bence eminim şimdi bile fazla kilolu durmuyosundur

Yine de çok rahatsız ediyor. Hep eşim yüzünden oldu. Çikolata dükkanına çevirdi evi pandemi yüzünden. Yasak gelirse abur cubursuz ne yaparim dedi 5 poset almış gelmiş. Salona masanın üstüne döktü hepsini, gelip gidip yedim yemez olaydım.

Yanlış tartmadıysam 10 kilo, 72cm boy. Kafa biraz büyük sanki, 45cm ölçtüm.
Kızlar kafa ölçüsünü yazsanıza sizinkilerin kaç? Büyük mü ya 45 bilemedim.

Kızlar pankek yapsam yutabilirmi ki ya.dun epey birşeyler aldım geldi keçiboynuzu özü falan da katcam yaparsam içine

Aynen benim eşimde öyle evde birsürü cips var her markete gitmesinde 4 5 paket cips alıyo birde uyumadan önce yiyo o yiyince bende yiyorum zaten çikolata tatlı da sürekli canım istiyo insan evde bunaldıkca daha cok yiyo. Annemi babamı özledim yarım saat mesafedeler 2 aydır görüşmüyoruz çok canım sıkılıyor ilk defa bu kadar görmedim annemi babamı

Kızlar bıngıldakları yokluyor musunuz?Ne durumdalar?
Yokluyorum yumuşak hala. Aylanın bungıldağı çok küçüktü zaten şimdi daha da küçülmüş ama açık. Hatta ilk dogdugunda bungıldağı çok kücük yok gibi diye doktora götürmüştüm doktorda güldü açık bıngıldağı sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…