2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya ben sadece patateste yaptım o 3 gün kuralını sonra hep tattirdim bugünde pirinç unu yulaf unu keçiboynuzu özü yumurta sarısı muz la mama yaptım bayıldı tabi benim tostos
Masallah sen yumurta sarısına bile geçmişin ben sadece sebze meyve yogurt veriyorum bi kere sadece irmikle yaptım icine muz koydum o kadar

Geçmiş olsun, maşallah bence çok güzel boyu kilosu. Bexsero ikinci doz önümüzdeki ay bizimde, o biraz zor geçmişti bizim.

Ben de anlamiyorum ,doktor bakti söyledi gecen ay sırf bunun icin gittim hâlâ az var dedi yine krem kullaniyorum ,bence mukus da çatlatiyor olabilir, cilt tepkisi varsa zaten daha rahat anliyor insan bizdeki de normal huzursuzluk yani ilgilenmeyince mizmizlaniyor uykusu yoksa karni toksa ilgiliysek aglamaz hatta bebekler zaten gun icinde yok ywre de aglarmis ihtiyaclari varmiş aslinda aglayarak konusuyorlarmis

Fasulye brokoli karnabahar bezelye bunlardan cok korktugum icin vermedim gaz bombalari cunku benimkide yeterince gazlı en az 2 ay sonra falan veririm heralde. Icine sinmezse blenderdan geçir ama cok iyi haşlarsan ezilir takilmaz bogazina
Belki de tatrirmam bakalim ,bu arada dun versigim havucu hic sindirmemis oldugu gibi çikmiş

Maşallah,kac gr almış

Geçmiş olsun, maşallah bence çok güzel boyu kilosu. Bexsero ikinci doz önümüzdeki ay bizimde, o biraz zor geçmişti bizim.
Oyle oluyormuş ateşmi yaptı sizde. Biz saglık ocagıyla programladık aşı olmayan aylara göre 7.ayda yok diye ilk doz yapayım dedi.
Maşallah,kac gr almış
4.ayda gitmiştim o zamandan beri 1500 kg almış ortalama 750 almıştır dedi 6.5 cm de uzamış dedi benim Kız 35 haftalık doğmuştu 2.200 gr 44 cm Di

Ateş değil de genel huzursuzluk çok oldu Uzayda bexsero yaptırınca. Ağır bir aşı, fitil verdim ben çok huysuzlaninca, beklesem belki ateş de yapardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…