Ya ben sadece patateste yaptım o 3 gün kuralını sonra hep tattirdim bugünde pirinç unu yulaf unu keçiboynuzu özü yumurta sarısı muz la mama yaptım bayıldı tabi benim tostos
6.ay aşısını olduk geldik. Bizim kız 67 cm 7.800 gr olmuş. Baş çevresinde 42. Yaşıtların göre ortalarda dedi. Ek gıda için 1 ay bekleme yogurtla başlayabilirsin kan olursa ara veriyoruz dedi. inşallah ateş olmaz bexsero yuda önümüzdeki ay yapacak
Bende o catlak olayini merak ediyorum sen bakinca catlak oldugunu anlayabiliyormusun gorunuyor mu yani nasil bi goruntusu var benimkide cok gazliydi bazen aglayarak yapardi kakasini bakıyorum minik bi cizgi var ama aile hekimi bakmisti yok demisti emin olamıyorum. Bizim alerjimiz var bi kac kez kanlı yapti malesef kilo alimi da cok cok az degil en az 500gram aliyo ama yinede alerjisi var iste yeni yeni yoğurt veriyorum henuz bi tepki vermedi huzursuzluk gaz dışında insallah geciyordur alerjisi
Ben de anlamiyorum ,doktor bakti söyledi gecen ay sırf bunun icin gittim hâlâ az var dedi yine krem kullaniyorum ,bence mukus da çatlatiyor olabilir, cilt tepkisi varsa zaten daha rahat anliyor insan bizdeki de normal huzursuzluk yani ilgilenmeyince mizmizlaniyor uykusu yoksa karni toksa ilgiliysek aglamaz hatta bebekler zaten gun icinde yok ywre de aglarmis ihtiyaclari varmiş aslinda aglayarak konusuyorlarmis
Fasulye brokoli karnabahar bezelye bunlardan cok korktugum icin vermedim gaz bombalari cunku benimkide yeterince gazlı en az 2 ay sonra falan veririm heralde. Icine sinmezse blenderdan geçir ama cok iyi haşlarsan ezilir takilmaz bogazina
6.ay aşısını olduk geldik. Bizim kız 67 cm 7.800 gr olmuş. Baş çevresinde 42. Yaşıtların göre ortalarda dedi. Ek gıda için 1 ay bekleme yogurtla başlayabilirsin kan olursa ara veriyoruz dedi. inşallah ateş olmaz bexsero yuda önümüzdeki ay yapacak
1 yasından önce tuzsuz verin diyolarya o yüzden sordum bende bir ay sonra falan bizim yemekleri pişirirken tuzsuz yapıp ayırıp sonra tuz atmayı düşünüyorum