2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yanlış tartmadıysam 10 kilo, 72cm boy. Kafa biraz büyük sanki, 45cm ölçtüm.
Kızlar kafa ölçüsünü yazsanıza sizinkilerin kaç? Büyük mü ya 45 bilemedim.
44 cm ölçtüm.Hatta 43.7

Kendimiz 6 ay simartigimiz yeter bence
Evet canım ya emziriyoruz diye bayağı torpil geçtik kendimize .Ama senin kilon gayet normalmiş .Ben ömrümde görmediğim bir kiloyu gördüm .Ben yesemde eritirdim.Ama bunda olmadı sürekli evde hareketsizlikten ..

Benim bebeğimde süt alerjisi çıktı.yüzünde egzama vardı sadece.doktor kakasında mukus ve kan olup olmadığını sormuştu bizde yoktu.bşz test yaptırıp öğrendik.9.aydan sonra yavaş yavaş süt ürünlerini vermeye başlayacağız

Evet canım ya emziriyoruz diye bayağı torpil geçtik kendimize .Ama senin kilon gayet normalmiş .Ben ömrümde görmediğim bir kiloyu gördüm .Ben yesemde eritirdim.Ama bunda olmadı sürekli evde hareketsizlikten ..
Olur olur iste yuru biraz 40 dakika en azinda gun aşiri

Benbde 34 gun diyet yaptim ama mukus azalmadi sut urunu tuketmedim et tuketmedim paketli gida tuketmedim yumurta yemedim ama yine de azalmadi,kilo alimi da devam etti ben de saldim artik yaklasik 20 gündur yiyiyorum bakalimyoruldum dusunmekten

Ya ben sadece patateste yaptım o 3 gün kuralını sonra hep tattirdim bugünde pirinç unu yulaf unu keçiboynuzu özü yumurta sarısı muz la mama yaptım bayıldı tabi benim tostos

Kızlar pankek yapsam yutabilirmi ki ya.dun epey birşeyler aldım geldi keçiboynuzu özü falan da katcam yaparsam içine
Vaz gecmişsin ama yazayım erken pankek için tadımları bitirşnce yaklaşık 9. ayı buluyor o zaman başlıyoruz.
Vücutta döküntü olabiliyor yada pişik benim oğlum hala Patlıcan ve bazı çikolatalardan sonra pişik oluyo ilk zamanlarda da yoğurt yediğinde dudaklarının etrafı kızarırdı benek benek ara verip tekrar deniyordum.

6. Ay aşısını olan varmı bizim dündü unuttum ben götürmeyi şimdi uyansın götürücem. Ateş veya huzursuzluk yapıyor mu acaba. Zaten yeteri kadar huzursuz gece 2 saatte bir kalktı normalde hiç böyle değildi

Kızlar caniniz tatlı isterse yoğurdun içine 1 kaşık bal ve biraz limon ekleyip yiyin, hem çok lezzetli hem de sağlıklı. Tatlı isteğini de törpülüyor baya.

Kızlar bir günde kaç öğün veriyorsunuz ek gıdayı aslında bu aylarda bir öğün yeterli diye biliyorum ama bilemedim napsam

Işte e bizde cilt beliirtisi yok bagirsak tepkili olabilir dedi mukus yuzubden

Alerji riski en düşük olan şeyde yapmışsın kız sadece 3 gün kuralı çok sıkıcı gerçekten
Aman napim 3 gün 3 gün kim uğraşacak onla hayır unutuyorum bide bugün kaçıncı gündü diye.amaan analarımız bize 3gun 5 gün demişler mi acep dayamışlar mamayı çorbayı tosun gibide olmuşuz maşallah

Ya ben sadece patateste yaptım o 3 gün kuralını sonra hep tattirdim bugünde pirinç unu yulaf unu keçiboynuzu özü yumurta sarısı muz la mama yaptım bayıldı tabi benim tostos
kacıncı ayda başladın canm ek gıdaya baya karışımlı gidiyorusunuz ilk 15 gün tek sebze tadımlık gidin diyor uzmanlar sen nasıl yaptın anne sütü alıyor mu bebeğin

Kızlar bir günde kaç öğün veriyorsunuz ek gıdayı aslında bu aylarda bir öğün yeterli diye biliyorum ama bilemedim napsam
Ben sadece öğlen veya kahvaltıda veriyorum akşam biz yemeğe oturunca mızmızlanırsa onuda yanima alip ev yoğurdu veriyorum 1 tk onla idare ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…