2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kacıncı ayda başladın canm ek gıdaya baya karışımlı gidiyorusunuz ilk 15 gün tek sebze tadımlık gidin diyor uzmanlar sen nasıl yaptın anne sütü alıyor mu bebeğin
Evet sadece anne sütü.bir bugün yaptım öyle çoklu karışım diğer günler patates havuç salatalık elma muz bunları tattirdim

Kızlar bir günde kaç öğün veriyorsunuz ek gıdayı aslında bu aylarda bir öğün yeterli diye biliyorum ama bilemedim napsam
Mutlaka her sabah kahvaltı veriyorum ben.Akşam da 1 gün sebze puresi,bir gün muhallebi olarak veriyorum.Bazı günler muhallebi yerine yoğurt veriyorum.Günde 2 öğün

Ben sadece öğlen veya kahvaltıda veriyorum akşam biz yemeğe oturunca mızmızlanırsa onuda yanima alip ev yoğurdu veriyorum 1 tk onla idare ediyor
Bende bugün kahvaltı verdim ama öncesinde emmişti çok yedi diyemem sonra yine emzirdim az önce de emip öğlen uykusuna yattı. Uyanınca belki yopurt veririm belki akşam veririm çok vermek istemiyorum aslında daha çok küçük

Mutlaka her sabah kahvaltı veriyorum ben.Akşam da 1 gün sebze puresi,bir gün muhallebi olarak veriyorum.Bazı günler muhallebi yerine yoğurt veriyorum.Günde 2 öğün
Bende daha iki öğün bazen bir öğün veriyorum ama ben çoğunlukta kendi yediğimiz şeyleri tattırıyorum daha sebze püresi yapmadım bugün yaparım belki

Kizlar suan tek öğün yeterli bebisler icin henüz alışma asamasindalar doyumluk yemelerine gerek yok alabildikleri kadar anne sütü veya mama almalilar. Bazen selim yemek istemiyor hic zorlamiyorum mesela tadina bakmasi bile yeterli cunku suan. Her ay 1 öğün eklememiz gerekiyormus yani 2 öğüne 7. Ayda gecmeliyiz

Aynen bende cok vermek istemiyorum ama yurtdışında falan daha erken başlatıyorlar ek gıdaya adepte olmaları acısından.ablamda şimdilerde verdin mi çocuk yemek secmiyor dedi kendisinin 2 çocuğu var birine 6.ayinda verdi ek gıda birinede 4,5-5 aylıkken.erken verdiği herşeyi yiyor diğeri acayip seçiyor tesadüfmü bilimsel gerçekliği varmı bilemem ama

Bence alakası yok çünkü ben büyük kızımı hatırlıyorum oda bu aylarda başlamıştı ve ben tadım bile yapamıyordum kesinlikle istemiyordu kayınvalidemler görümcemler annemler falan kesinlikle ikisi arasında çok fark var diyo maşallah miniğim daha iştahlı olacak gibi tabi büyük konuşmak istemiyorum zaman ne gösterir bilemem açıkçası korkuyorum değişir diye çünkü iştahsız bebek-çocuk nedir ben çok iyi biliyorum yaşamayan bilmez aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum o yüzden de biraz az yedirmek istiyorum soğumasın diye.

Benim tosbigim de doğduğunda beyaz tenliydi sonra esmerlesti sonra tekrar beyaz

Eklentiler

• 20200506_133658.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 20191111_223608-01.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG-20200505-WA0003.webp
    30 KB · Görüntüleme: 47
  • 20191207_132022-01.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20200505_161215_228.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 45
Kakada kan olmadan alerjisi var denilemiyor canim mukus tek basina yeterli degil
Ah içime su serptin benimkinde ilk sefer kan olmustu o da gazdan makatta catlak olmus krem kullandik çatlak için, sonra hiç olmadı kan,bir de ayda en az 600 700 gr alıyor alerjjide sanirim kilo kaybida oluyor bagirsak tepkisinde bakalim inş bir sorun yoktur,çok sag ol

Son düzenleme:
Taze fasulyeyi tattıdınız mi ?Haşlayip ezip verecegim ama o kabuklu sebze ya tam ezilmez boğazında kalir diye korkuyorum.

Bende o catlak olayini merak ediyorum sen bakinca catlak oldugunu anlayabiliyormusun gorunuyor mu yani nasil bi goruntusu var benimkide cok gazliydi bazen aglayarak yapardi kakasini bakıyorum minik bi cizgi var ama aile hekimi bakmisti yok demisti emin olamıyorum. Bizim alerjimiz var bi kac kez kanlı yapti malesef kilo alimi da cok cok az degil en az 500gram aliyo ama yinede alerjisi var iste yeni yeni yoğurt veriyorum henuz bi tepki vermedi huzursuzluk gaz dışında insallah geciyordur alerjisi

Taze fasulyeyi tattıdınız mi ?Haşlayip ezip verecegim ama o kabuklu sebze ya tam ezilmez boğazında kalir diye korkuyorum.
Fasulye brokoli karnabahar bezelye bunlardan cok korktugum icin vermedim gaz bombalari cunku benimkide yeterince gazlı en az 2 ay sonra falan veririm heralde. Icine sinmezse blenderdan geçir ama cok iyi haşlarsan ezilir takilmaz bogazina

Işte e bizde cilt beliirtisi yok bagirsak tepkili olabilir dedi mukus yuzubden
Ondada Bildigim kadarıyla kan olması gerekiyo yine doktorla görüşebilirsen danışırsın. İnşallah rahatlıkla geçirirsiniz bu dönemi

6.ay aşısını olduk geldik. Bizim kız 67 cm 7.800 gr olmuş. Baş çevresinde 42. Yaşıtların göre ortalarda dedi. Ek gıda için 1 ay bekleme yogurtla başlayabilirsin kan olursa ara veriyoruz dedi. inşallah ateş olmaz bexsero yuda önümüzdeki ay yapacak

Masallah ona,ya bende alerji suphesi var mukus yuzunden test yaptirmadim zaten belli olmuyormus doktor da önermedi gerci ben alerji oldugunu dusunmuyirum sadece mukus var .Bakalim bir 7.aya geleyim de
Mukus bizede oluyor ama şuana kadar yedireiklerimde alerji etkisi olmadı yogurdu nerdeyse hergün veriyorum. Sadece mukus sıkıntı olmuyo diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…