2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yarım kabak,yarım havuç rendeliyoruz.Kendi suyunda kavuruyoruz biraz Suyunu çekmeye yakın 1 çay kaşığı tereyağı ekliyoruz.Ocaktan alıp ilimaya bırakıyoruz.Sonra üzerine 1 y.k yogurtla yediriyoruz.Kızıma yapardım çok severdi.Mete'ye de yapicam bugün.Değişik bi tarif olur.Dileyen kaydetsin.

Herkes ek gıdaya başlamış sanırım afiyet olsun kuzulara blw yapan yok sanırım ben blw ile baslayacam baya okudum kitap da alacam ins hayırlısıyla atlatırız
Ben daha hiç başlamadım, tadım bile yaptırmadım 5 ay 16 günlük olduk. Yarın tattirmaya başlayacağım inşallah

Aa ben bunu yeni görüyorum.Bugün de yapıyor mu aynı haraketi.

Evet çok minik veriyorum elimle başta eziyordum ama baktım yumuşak olduğu için direkt verdim yiyebiliyor hem ekmeği hem yumurtayı .Ne kadar diyim sana büyüklüğü nohut kadar veriyorum .
Anladim canim bencede yiyebilirler yumusak zaten takilma riski de yok organik yumurta alinca deneyecegim bende

Denemek istiyorum ama korkuyorum. Ne vardi tabaginda mesela ?

Oluyor ara ara benimkide kulağını keşfettiydi bir ara eli hep ordaydı tutup tutup çekiyordu kulağını.Hatta ben dedim kulağımı ağrıyorki diye..Ama keyfi yerindeydi.
Aylık kontrolünde kulaklarına baktırıyormusun canm bir arkadaşımın bebeği orta kulak intihabı olmuştu sürekli kulağını çekiştiriyordu çocuk öyle tesadüfen muayene öğrendiler Bilgin olsn

Denemek istiyorum ama korkuyorum. Ne vardi tabaginda mesela ?
1 tk lor peyniri,çeyrek yumurta,parmak boyunda kavun,bide ben dün akşam bebe biskuvisi yaptım pekmezli 1 tane de ondan koydum tabağına.Önce öğürdü sonra yedi.Mama sandalyesinin altına büyük bir sofra bezi serdim.

Offf otit berbat bi rahatsızlık.Kızım 5 aylıkken olmuştu.Yavrum sürekli ağlıyordu çenesini tutup.2 özel doktor da diş çıkaracak dedi.Eli kulağıyla çenesi arasındaydı sürekli.En son devlet hastanesinde bir doktor otit teşhisi koydu.Antibiyotikle 10 günde iyileşti.

Benim iki miyomum vardı. Birisi sezaryen sırasında alındı. 9.5 cm olmuştu. İlk başta 4.5 cm filandı.diğer miyom doğum öncesi 7.5 cm olmuştu. O rahime gömülü olduğu için kanama riski fazlaymış. Almadı doktorum. Ama doğumdan sonra küçülecek dedi. Ki epey küçüldü. Son kontrolde 4.5 cm olmuştu. Aldırma konusuna gelince tamamen siz ve doktorunuz karar verebilirsiniz. Ben doğum öncesinde artık dışarıdan bile hissediyordum miyomu. Beni çok rahatsız ediyordu. Doğumdan sonra da ağrı yapar diye korktum. Ama biri alınıp öbürü kalınca değdi mi bilmiyorum. Gebelik öncesi miyomlar eğer gebeliğe engel olmuyorsa almadıklarını söyledi doktorum. Çünkü alındıktan sonra gebe kalmada zorluk ya da düşük riski olabilirmiş. Eğer gebeliğe engel değilse bence doğum esnasında da aldırabilirsiniz. Gebelik süresince büyüyecek ve büyük ihtimalle ağrı da yapacak. Yine en iyisini doktorunuz bilir. Güvemdiğiniz bi doktora gidin mutlaka.

Biskuviyi yiyebildi mi o biraz sert ya digerlerine gore

Bu dediğin tarif yeşil kabakmi turuncumu? Yeşil kabakla da olurmuki evde o var suan

Teşekkür ederim yorum için şuan sıra bekliyorum bakalım ne diyecek doktorum

Herkes ek gıdaya başlamış sanırım afiyet olsun kuzulara blw yapan yok sanırım ben blw ile baslayacam baya okudum kitap da alacam ins hayırlısıyla atlatırız
Benim niyetim de öyle ilkindede öyle başlamıştım ben varım yani ne zaman başlıyorsunuz hangi gün doğmuştu
Evet öyle tebrikler çabuk adapte olmuş maşallah benim oğlan bayagı Bi aşagı atma evresi geçirmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…