2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
oyuncakları atıyor ama ağzına götürüp de yenecek bişey olduğunu anlayınca kıyamıyor galiba.Baya döküp saçıp yedi ama normal sanırım.

Evet canım yapıyor, parmaklarını mi keşfetmeye başladı acaba diye düşünüyorum. Ne olabilir sence?
Yani tik olması pek olası değil,çok küçük daha.Muhtemelen parmaklarını keşfediyor.Mete emerken mememi sıkıp bırakıyor bilinçli olarak.Sürekli yapıyor aynı hareketi.Demekki böyle böyle keşfediyorlar.

Bende dün yaptığım patatesli havuçlu püreme biraz yoğurt kattım bugün biraz katılaşmıştı. Öylede tadı çok güzel oldu. Senin tarifine benziyo

Doktorum la görüştüm şuan miyom 4.5 cm 5 cm e yakın dedi senin yerinde olsam aldırmadan denerim dedi sanırım aldırmadan denicem

Benimkide öyle sıkıp sıkıp bırakıyor bak genelde aynıymış demek

Alya emerken tişörtümü yüzüne doğru çekiyo yüzünü kapatıyo sonra ondan sıkılıyo burnumu çenemi yanaklarımı mıncıklıyo sonra kendini arkaya atıyo etrafı ilk kez görmüş gibi izliyo daha şöyle tv lerdeki emzirmeyi yaşamadım

Evet aslında basit gibi ama sıvı birikmesi ve geç teşhiste beyne kadar ilerliyebiliyormuş onun bebeğide çok ağlıyor ve huzursuzdu oda antibiyotik kullanmıştı

OzgeMeteMoms teşekkürler tarif için yiğit mirza bayılarak yedi maşallah.ben birde içine patates ekleyip birazda tam buğday unu koydum kavurdum.bide kemik suyu küpü tam bir mama oldu

Ya yerim ben o alya kuşu benim oglancigimda öyle kendini arkaya atar mememi sıkar demekki çoğu aynı bu dönemde

Dünyanın en ilginç şeyiymiş gibi bakıyor ellerine şu an. Havaya kaldırıyor elini, çevire çevire inceliyor kulak çekme dişten oluyor diye tahmin ediyorum

Buna sarımsak katip kendimize de yapıyorum ben sık sık. Çok lezzetli olur süzme yoğurtla bayılırım

Benim de öyle ama ne zaman nasıl yapacağız? Bu durum beni üzüyor. Biz bir de taşındık. Evde tadilat da var.
Valla spora hiç vaktim olmuyor diyette yavas yavas dikkat etmeye baslsdım ama tamamen kesmedim tatlıyı insallah faydası olur

Dünyanın en ilginç şeyiymiş gibi bakıyor ellerine şu an. Havaya kaldırıyor elini, çevire çevire inceliyor kulak çekme dişten oluyor diye tahmin ediyorum
Evet ya bende ölüyorum o hareketine yukarı kaldırıp ellerine bakması eeeuuioo diye sesler çıkarması bide ağzıyla pirt pirt yapıyor benimki pek tatlı oluyor gidip ısırıyorum her yerini.ayy yazarken bile ağzım sulandı uyuyor tospiğim uyansinda bi yiyim ogluşumu

Dimi ya pek tatlı oluyor bizim ilk kelimemiz "duf"
Dufduf diyor hep, ben diyince de çok hoşuna gidiyor gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…