2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
OzgeMeteMoms teşekkürler tarif için yiğit mirza bayılarak yedi maşallah.ben birde içine patates ekleyip birazda tam buğday unu koydum kavurdum.bide kemik suyu küpü tam bir mama oldu
Yarasın kuzuya ❤ Ben daha kemik suyuna başlamadım.6.ayı doldursun hemen denicem

Hahaha aynı biz

Dünyanın en ilginç şeyiymiş gibi bakıyor ellerine şu an. Havaya kaldırıyor elini, çevire çevire inceliyor kulak çekme dişten oluyor diye tahmin ediyorum
Gözlerini de şaşı yapıyor mu bakarken.Bizim oğlan elleri agzindayken bakmaya çalışıyor.Gözler ortada birleşiyor.

maşallah severek yedi ❤

Eklentiler

• IMG_20200507_200323.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20200507_200047.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 44
Gözlerini de şaşı yapıyor mu bakarken.Bizim oğlan elleri agzindayken bakmaya çalışıyor.Gözler ortada birleşiyor.

Ay evet ya, eşim gözleri öyle kalacak diye mudahale etmeye çalışıyor ne zaman daha ne kadar tatlı olabilir ki desem yeni bir şey yapıp bir adım öteye götürüyor sevimliliği

Bizde de benzer durum var, ama mıncıklarken çiziyor çok. Göğsüm, çenem ve boynum tırnak iziyle dolu kedi mi emziriyorum insan yavrusu mu belli değil

Ya benimkinin uyku duzeni son 4. 5 gundur mahvoldu,aglayarak uyaniyor uyumak bilmiyor gece,gece uykusuna yatırırken agliyor krize giriyor sanki,zor sakinleşiyor, zor daliyor,ilk 3 ayda kolikten boyleydi ayni oldu sanki halbuli 2 aydir olmuyordu,gece uyaniyor aglamiyor da 2 2,5 saat uyanik kalmak istiyor ben uyutmaya cakisiyorum uyutmaya calisirken ağlamıyor bir tuhaf,dogum tarihine göre atak haftasında, sizde nasil durumlar,uykusu nasiil

Az önce güç bela uyuttum. Normalde uyku düzenini oturmuştuk biz, pek şaşmazdı. Gündüz 3 uyku 90dk-90dk-45dk şeklindeydi. Bugün 2 uyku 15dk-20dk oldu atak haftaları hep oluyor bize, kabul ettim artık bu durumu. Gece de zırt pırt kalkacak uyumayacak beni biliyorum, su ve kitap aldım bile yanıma hazirlikliyim

Bizde de benzer durum var, ama mıncıklarken çiziyor çok. Göğsüm, çenem ve boynum tırnak iziyle dolu kedi mi emziriyorum insan yavrusu mu belli değil
Bizimki de öyle tırnakları çok hafif bile uzasa jilet gibi kesiyo az önce dudaklarımın kenarını cimcikledi yanıyo şuan

Benim de ne guzel oturmuştu hep ayni saatte uyurdu ,gunduzde yine sorun yok ama gece uykusuna hazirlikta çıldırıyor rutinler basladi mi kiyamet kopuyor,artik tulumunu giydirme alt değiştirmeyi yarim saat once keyifliyken yapiyorum 7'ye 5 kala cildiriyor,herhalde uyku ve meme konusnda sabırsızlanıyor rutine dayanamiyor,emiyor uyuyor yarim saate aglayarak uyaniyor hoppala uyku kacti ugraş dur,babasinda durmuyor sanki bir yeri agriyor kucagimda pohpohlaya pohpohlaya,her zaman onun icin uydurdugum nini var onu kucagimda soyleyerek gezerek sakinlesiyor ama cok yoruyor ve uzun sürüyor,uyuyor,yataga koyuyorum 5 dakka sonra yine agliyor

Kizlar Benim ki de 2 haftadir 2 eliyle birlikte kuvvetli sekilde karnina vuruyor. O kendine vurdukca benim icin gidiyor, insallah gecicidir. Emerkende elini benim agizima sokuyor opmemi istiyor elini.

Kizlar Benim ki de 2 haftadir 2 eliyle birlikte kuvvetli sekilde karnina vuruyor. O kendine vurdukca benim icin gidiyor, insallah gecicidir. Emerkende elini benim agizima sokuyor opmemi istiyor elini.
Benimkide vuruyor kendi kendine ya benimde icim gidiyor vurduğu yere elimi koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…