Kizlar Benim ki de 2 haftadir 2 eliyle birlikte kuvvetli sekilde karnina vuruyor. O kendine vurdukca benim icin gidiyor, insallah gecicidir. Emerkende elini benim agizima sokuyor opmemi istiyor elini.
Ben emerken gözlerini bir şeyle ortmezsem bana bakmaktan emmiyor,memeden ayrilip bana bakip bir şey söylememi bekliyor,güluyor şirinlik yapiyor ki konuşalım ben de örtüyorum gözünü elini tutuyorum,emmesi bitince hayranlikla bana bakiyor,sofrada sohbet basliyoröpuyorum kokluyirum güldürüyorum, hep istiyor emmesi bitwr bitmwz hemen kalkmak istemiyor, ben konuşuyorum o yüzume dokunuyor seviyor, artik iyice annelerinin farkindalar
Ben emerken gözlerini bir şeyle ortmezsem bana bakmaktan emmiyor,memeden ayrilip bana bakip bir şey söylememi bekliyor,güluyor şirinlik yapiyor ki konuşalım ben de örtüyorum gözünü elini tutuyorum,emmesi bitince hayranlikla bana bakiyor,sofrada sohbet basliyoröpuyorum kokluyirum güldürüyorum, hep istiyor emmesi bitwr bitmwz hemen kalkmak istemiyor, ben konuşuyorum o yüzume dokunuyor seviyor, artik iyice annelerinin farkindalar
Kesinlikle farkindalar wc ye giderken esime birakiyorum Ben gelene kadar kapiya bakiyormus. Gelince ceee diyorum nasil kahkahalar atiyor. Bulasik yikarken gozu devamli bende.Suan tam sevimlilik zamanlari. Bol bol tadini cikaralim bu zamanlarin. Anne olmak cok guzel bir duygu. Yuce rabbim Insallah her isteyene nasip eder.
Kesinlikle farkindalar wc ye giderken esime birakiyorum Ben gelene kadar kapiya bakiyormus. Gelince ceee diyorum nasil kahkahalar atiyor. Bulasik yikarken gozu devamli bende.Suan tam sevimlilik zamanlari. Bol bol tadini cikaralim bu zamanlarin. Anne olmak cok guzel bir duygu. Yuce rabbim Insallah her isteyene nasip eder.
Bazen benim de sekerim düşüyor, o zamanlar kivi ya da muz atıştırıyorum artık. Yoksa bu gidişat iyi değil. Ben 2 gündür dikkat etmeye başladım. Birlikte ilerlersek tabi daha iyi olur.
Lor peyniri aldım bol bol, dereotu aldım. Acıkdıkça yiyorum inkari, tok tutuyor. Ekmek biraz kahvaltıda yiyorum. Alışmak zor ama mecburuz.
Herkes ek gıdaya başlamış sanırım afiyet olsun kuzulara blw yapan yok sanırım ben blw ile baslayacam baya okudum kitap da alacam ins hayırlısıyla atlatırız
Ben başlamadım henüz. Gerçi eline ufaktan biber salatalık yeşil soğan filan verdim sofrada hep yanımıza oturtuyorum artık alışsın diye. 26 sında 6 aylık oluyor. Tam 1 Haziranda başlarım diye düşündüm. Blw karışık ilerleyeceğim sanırım Başlarda. Sonra blw devam ederim. İyi ki yaza geldi bu ek gıda işi. Çok mu battı. Sok suya gitsin.
Ya benimkinin uyku duzeni son 4. 5 gundur mahvoldu,aglayarak uyaniyor uyumak bilmiyor gece,gece uykusuna yatırırken agliyor krize giriyor sanki,zor sakinleşiyor, zor daliyor,ilk 3 ayda kolikten boyleydi ayni oldu sanki halbuli 2 aydir olmuyordu,gece uyaniyor aglamiyor da 2 2,5 saat uyanik kalmak istiyor ben uyutmaya cakisiyorum uyutmaya calisirken ağlamıyor bir tuhaf,dogum tarihine göre atak haftasında, sizde nasil durumlar,uykusu nasiil
Bi 10 gün önce böyleydi. Özellikle gece uyanık kalması beni bitirmişti. Şimdi geçti. Ama biliyorum ki yakında yine bir uyku sorunu yaşarız. Atak yüzünden ne iyiye alışmak lazım hep böyle olacak diye. Ne de kötüye. Sürekli değişiyorlar.
Bi 10 gün önce böyleydi. Özellikle gece uyanık kalması beni bitirmişti. Şimdi geçti. Ama biliyorum ki yakında yine bir uyku sorunu yaşarız. Atak yüzünden ne iyiye alışmak lazım hep böyle olacak diye. Ne de kötüye. Sürekli değişiyorlar.
Herkes ek gıdaya başlamış sanırım afiyet olsun kuzulara blw yapan yok sanırım ben blw ile baslayacam baya okudum kitap da alacam ins hayırlısıyla atlatırız
Ben daha başlamadım canım, 1-2 defa yoğurtlu kaşık yaladı. 2 defa meyve emziği verdim sadece. 6 aydan önce vermem, emziriyorum çünkü. Blw yapmak istiyorum ben de ama Uzay doğduğundan beri çok tıkanan bir bebek. Hatta bi kere ölüyor sandım, babam müdahale etti, tam tıkanma yaşadı. Delirecektim. O yüzden çok korkuyorum. Bir de yoğurda batırdığım kaşığı verdim eline, gırtlağına kadar sokmaya çalışıyor, biraz acele yemek istiyor yemeğini. Emerkende öyle, hâlâ tıkanıyor. Kusmaları da bitmedi, uykusu gelince kusmaya başlıyor. O yüzden epey tereddütlüyüm. Böyle bebeklerle ilgili bir şeye denk geldin mi araştırırken?
Gunaydin,benimki her gun dolu dolu en az 1 kere yapardi hep tasardi kakasi 1 ya da 2 kere her gun,ama bugun 3.gundeyiz, ilk defa 2 gün yapmadi,bugun icin de tedirginim,arada size de oluyor mu
Gunaydin,benimki her gun dolu dolu en az 1 kere yapardi hep tasardi kakasi 1 ya da 2 kere her gun,ama bugun 3.gundeyiz, ilk defa 2 gün yapmadi,bugun icin de tedirginim,arada size de oluyor mu
Benim şimdiye kadar sadece 2 defa oldu, o da 1 gün arayla.Yani şöyle.1gün kaka yapmadı ertesi gün yaptı,sonraki gün yine yapmadı,ertesi gün tekrar yaptı.Sonra eski haline döndü zaten.Yani 6 ayda sadece 2gün kaka yapmadı.Onun haricinde hergün en az 3-4 kez yapıyor.