2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Labneyi nasıl yapıyorsun?Basit bi tarif var,gerçi o daha çok krem peynir gibi oluyor ama..Süzme peynirle mi mayaliyorsun?

Bende ayni boyle yaptim labne icin tuzsuz peynir almamiz gerekiyor dimi ?

Labneyi nasıl yapıyorsun?Basit bi tarif var,gerçi o daha çok krem peynir gibi oluyor ama..Süzme peynirle mi mayaliyorsun?
Tıpkı yoğurt gibi süzme peyniri sütle sulandırıp mayalıyosun 10-12 saat mayalanma.daha sonra tülbent içinde 8 saat buzdolabında bekletiyosun. Senin bildiğin tarifte böylemi. Birde geçen krem peynir tarifi gördüm lor peynire zeytinyağı gezdirip blendrla bızzlatıyosn krem peynir oluyormuş onuda denerim biara

Kizlar selim hala kaka yapmadi ya bugun 5. Gün armut verdim hala gelen yok.. masaj falanda yaptim karnina, zeytinyagi her mamasina koyuyorum zaten dün direk zeytinyagini da verdim 1 cay kaşığı ondan onceki gun de gunkurusu kayisili yogurt verdim hic biri etki etmedi napsam bi akil verin bana o huzursuz degil ama ben huzursuzum

Tıpkı yoğurt gibi süzme peyniri sütle sulandırıp mayalıyosun 10-12 saat mayalanma.daha sonra tülbent içinde 8 saat buzdolabında bekletiyosun. Senin bildiğin tarifte böylemi
Yok bu zahmetli olanı
Benimki basit labne.Önce lor peynir yapıyorsun.Sonra lorun içine biraz zeytinyağı, biraz da lorun kendi peyniraltı suyundan ekleyip bızzzlatıyorsun.Mis gibi labne oluyor.

Ben dün Mete ye kayısı haşlayıp ezerek yedirdim,marmelat gibi.İshal gibi yaptı çocuğu.Bi dene istersen.Yoğurt falan karıştırmadan sadece kayısı versen?

Kızlar bebeklerinize oyuncak olarak neler aldınız? Şu an oynadıkları bir şeyler var mı? Oyuncak bakıyorum da kararsız kaldım. Bez hışırtılı kitap, peluş çıngırak, minik banyo arkadasi plastik hayvanlar ve zeka kartları var şu an. Ilgisini çekecek bir şeyler arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…