2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Facebookta blw türkiye diye bir grup var. Oraya üye olsana. Sorunu orda sorsan belki daha iyi cevap alırsın. Ben de blw yapmak istiyorum ama ben de korkuyorum.

Ohh D vitamini alsın Kuzucuk ne güzel olmuş Nerde Oturuyorsunuz bizim buralar ısınmadı bi dogru düzgün ya bu aralar hep yağışlı
İstanbul tuzla çamaşırları topluyordum bi baktım oglum masasını sandalyesini getirmiş anne burda kahvaltı yapalım hemen taşıdı hazırladı sofrayı güneşlenmemize vesile oldu.

Zeka Kartları,müzikli çıngıraklar,oyun halısı,diş kaşıyıcıları,kitap...ama onun için oyuncak olmayan şeyler daha ilginççay kaşığı başta olmak üzere kemirilecek her şey, abisinin oyuncakları,abisi oynarken onu izlemeye bayiliyor.

Kayisiyi cezvede kaynatip sadece püresini vermeyi deneseniz

İyi fikir en iyi yöntem boşlukta saklamak yoksa hemen bozulur .Bende labne yaptım 1 lt sütten sabah verdim pek güzel yedi bütük oğluma krep yapmıştım az az pekmeze batırıp ondan verdim güzel yedi. Labne buzluğa atılır mi bilemedim fazlasını kendimiz yeriz biraz tuz atıp olmazsa. Her hafta yapayım diyorum.

Facebookta blw türkiye diye bir grup var. Oraya üye olsana. Sorunu orda sorsan belki daha iyi cevap alırsın. Ben de blw yapmak istiyorum ama ben de korkuyorum.

8 aylik bebek haberinden sonra ben vaz geçtim göze alabileceğim türden bir risk değil. Bugün de eşimle ilk yardım videoları izledik nolur nolmaz diye. Ben kendim yediricem bir süre.

Zeka kartları hışırtılı kitap çıngırak ve diş kaşıyıcı çeşitleri var bizde. Hepsiyle ilgileniyor oynuyor. Kartlara her sabah bakıyoruz. İnceliyor.

Kap kacak ver eline 1 ay sonra oyuncakların yüzüne bakmayacak çünkü.Silikon kek kalıbıyla haşır neşir olacak

Benimki bir aydan fazladır bu şekilde maalesef atak matak anlamıyor valla hep aynı

İstanbul tuzla çamaşırları topluyordum bi baktım oglum masasını sandalyesini getirmiş anne burda kahvaltı yapalım hemen taşıdı hazırladı sofrayı güneşlenmemize vesile oldu.
Oh ne güzel valla bide buralara gelse güneş güneşlensek biraz sıkıldım yagmurlu kapalı havalardan zaten evden cıkamıyoruz bide havalar hep kapalı cok bunaldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…