Ben kızımdan tecrubeliyim.
Dünyanın oyuncağını aldık.Ben ayrı babası,ananesi,dedesi,dayısı ayrı aldılar.Boyunca bebekler,zeka oyuncakları,sesli,konuşan oyuncaklar ,peluslar neler neler.O emekleyerek gelip mutfakta kap kacakla oynardı.Siz aynı hatayı yapmayın.Büyüdükçe istedikçe,kendi seçtiğini alırsınız.Yoksa bizdeki gibi süs eşyası gibi yepyeni kalır oyuncaklar.Yazık.
Bi zaman sonra koyacak yer bile bulunmuyor evde.
Sizleri görmesem de burda kardeş gibi olduk birbirimize.Hepimizin Anneler Günü kutlu olsunDünyanın en güzel hissini bize yaşatan Rabbime şükürler olsunBugün ayrıca benim doğum günüm Ilk Anneler Günüm doğum günüme denk geldi. Hayatımın en güzel hediyesini aldım ❤❤
Sizleri görmesem de burda kardeş gibi olduk birbirimize.Hepimizin Anneler Günü kutlu olsunDünyanın en güzel hissini bize yaşatan Rabbime şükürler olsunBugün ayrıca benim doğum günüm Ilk Anneler Günüm doğum günüme denk geldi. Hayatımın en güzel hediyesini aldım ❤❤
Canım bende umraniyedeyim siz hangi alerji doktoruna gidiyorsunuz diye soracaktım bende sana çarşamba çocuk doktorumuza gideceğim bakalım gidin derse bir alerji doktoruna gideceğim
Aa süper sancaktepe ilhan varank hastanesinde emre akkelle ye gidiyoruz canim bu doktoru facebooktaki grupta gormustum cok methediyorlardi gercekten ilgili bi doktor
Kızlar 2 gündür yine perişanım benim kızom yine gündüz uykuları yarım saate düştü anlamadım neden oldu ya of sabah 6dan beri ayaktayız perişan oldum vallahi ya oruç ağız sinirlerim alt üst oldu allahım sabır yarabbi ya
Kızlar 2 gündür yine perişanım benim kızom yine gündüz uykuları yarım saate düştü anlamadım neden oldu ya of sabah 6dan beri ayaktayız perişan oldum vallahi ya oruç ağız sinirlerim alt üst oldu allahım sabır yarabbi ya
Büyüyene kadar bir iyu bir kötü olacaklar galiba once psikol9jik olarak buna kensimizi hazırlamalıyız,ben de bazen çıldıracak gibi hissederim,oruc tutmak enerjini aliyordur,Allah sabir versin
Atak döneminde olabilir misiniz canım? Benimki atak dönemlerinde mahvediyor beni. Belki ondandır. Atağa girdiğimizden beri bizim de sıkıntılar başladı.
Canım gündüz uykularını uzatmaya çalış dünden beri bende pert durumdayım geceleri yine saat başı veya 2 saate bir kalkıp emmek istiyor gazını çıkartıyorum hemen çıkmıyor oda bazen pes edip koyuyorum busefer yarim saate bir gazdan uyandırıyor kendini.basim gözüm heryerin ağrıyor uykusuzluktan dünden beri gündüz uykularını uzatmaya çalışıyorum ki geceleri sürekli uyanmasın diye.buarada geceleri nasıl uykusu gündüzleri azsa