2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gül anneler güzel anneler anneler günümüz kutlu olsun.evlatlarimizla birlikte sağlıkla huzurla kutlayalım bu özel günü.. ilk anneler günüm kendimi hiç bu kadar özel hissetmemiştim.seni bana verene sonsuz sınırsız şükürler olsun annem
lucina06 doğum günün kutlu olsun harikacim evladınla sevdiklerinle mutlu bir ömür sürmen dileğiyle

Atak haftasindaymisiz meğer hoşgeldin atakcan da 28 gün çok değil mi azcık kısa kalsan olmami

Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim

Canım diş olabilir, atak haftasindayiz zaten topluca. Uzay da uykuya çok zor dalıyor bu aralar. Geçecek bu günlerde. Orucu borç hanesine yaz ara ver 1-2 gün bence. Yanlış bilmiyorsam borçlanabiliyoruz çocuk emzirirken.

8 aylik bebek haberinden sonra ben vaz geçtim göze alabileceğim türden bir risk değil. Bugün de eşimle ilk yardım videoları izledik nolur nolmaz diye. Ben kendim yediricem bir süre.
Yani bence de.. eninde sonunda kendisi yiyecek zaten. Ben de kaşıkla beslemeyi düşünüyorum. Daha başlamadık ama bu hafta başlayacağım. İlk ne yedirsem ki diye düşünüyorum. Kabak yedirebilirim.

Yani bence de.. eninde sonunda kendisi yiyecek zaten. Ben de kaşıkla beslemeyi düşünüyorum. Daha başlamadık ama bu hafta başlayacağım. İlk ne yedirsem ki diye düşünüyorum. Kabak yedirebilirim.

Genelde ilk kabak, havuç, taze fasulye öneriliyor. Ben ayşe önerin listesine göre gideceğim, daha 2 haftamız var bizim. Pekmeze önden başlarım çünkü demir damlasi veremiyorum.

Ama salatalığı direkt verilmemesi gerekiyor ayina göre verilmesi gerekiyor herşeyin cnm birşey olmaz diye eline verilince malesef böyle oluyor çok dikkatli olmak gerekir salatalığı dişlerini kasisin. Diye vermeyen yoktur zaten herkeste olmuyor sıkıntı işte arada malesef oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…