Sizleri görmesem de burda kardeş gibi olduk birbirimize.Hepimizin Anneler Günü kutlu olsunDünyanın en güzel hissini bize yaşatan Rabbime şükürler olsunBugün ayrıca benim doğum günüm Ilk Anneler Günüm doğum günüme denk geldi. Hayatımın en güzel hediyesini aldım ❤❤
Doğum gunun kutlu olsun canim, sevdiklerin ile birlikte nice mutlu senelere
Bizlere annelik sifatini kazandiran, cenneti ayaklarimizin altina seren kucuk melekler Iyi ki gelmisler hos gelmisler. Guzel anneler bu ozel gunumuz kutlu olsun. Evlatlarimizla nice guzel senelerimiz olur insallah
CARTER'S,LCW,KOTON,DISNEY UURNLERI...aslinda her telden var,Genelde abisinin kıyafetlerin cogunu dağıtmıştım (arada 6 yil olunca)birazi duruyordu agabeyine cok aliyordum ilk hevesonlari kullaniyorum ama 1,5-3,5 arası ucmuş hep onlari vermişim guya asla ikinciyi yapmayacaktimne montlar sweatle bodyler...neyse cani sag olsun ama cogunlukla LCW ne ararsam kolayca buluyorum
Genelde ilk kabak, havuç, taze fasulye öneriliyor. Ben ayşe önerin listesine göre gideceğim, daha 2 haftamız var bizim. Pekmeze önden başlarım çünkü demir damlasi veremiyorum.
UUzayDeniz
canım dün şöyle bi alışveriş yaptım ben.Çarşamba ulaşacak elime.Daha önce de almıştım bu siteden.Güzel şeyler var hemde epey ucuz.Ben kalitesini beğendim önceki aldiklarimin.Bi bak istersen.
Enucuzbebekmarket.com
UUzayDeniz
canım dün şöyle bi alışveriş yaptım ben.Çarşamba ulaşacak elime.Daha önce de almıştım bu siteden.Güzel şeyler var hemde epey ucuz.Ben kalitesini beğendim önceki aldiklarimin.Bi bak istersen.
Enucuzbebekmarket.com
Ablam saglik personeli, 2 kizi var. Kucuk olan 3 yasinda. Demir kullanmadı onlarda. Bi sıkıntı yaşamadı. Kullanma ölçüm yapmadan dedi bana. Kimisi de mutlaka kullan diyor. Kafam çok karışık ama kabız mahvetti oğlumu, pandemi hafifleyene kadar mecbur bekleyip test yaptiricam.
rica ederim.Özge de ufacık şeyleri dünya paralara almıştık.Vallahi verirken içim acıdı.Yepyeni kalmıştı herşey.
Meto ya aynısını yapmadım.Kıyafete vereceğimi bankaya biriktiriyorum onun adına Yalnız ben aldıklarımı 9-12 ay uyumlu aldım.Sende artık oğlusuna göre alırsın.