2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
U UzayDeniz canım ben yapamıyorum tam randımanlı annem eşim herkes karışıyor.annem kızdı diyete başladığımı duyunca 6.aydan sonra kendiliğinden gider zaten şuan şişsin adet ola ola gider o kilolar dedi bakalım dedim a dikkat ediyorum elimden geldiğince

hanimlar bebeginizin bıngıldagı ne durumda benim kızınki baya küçülmüş normalmiki

Aslinda degerkeri iyiyse gerek yok zaten yavas yavas ek gudaya da baslayacakkar ben de onumuzdeki hafta kontrole sirf kan tahlili icin gitmek istiyorun

En geç ben tebrik edeceğim çok yoğundum hiç fırsatım olmadı. Almilayı uyuturken bakayım dedim uykusuzum anneler günündede çok şükür hiç oturmadım
Hepimizin anneler günü kutlu olsun annelik boyle her duyguyu barındıran birşey işte normalde yapmam dediğin herşeyi yaptırır sana bugün almila ilk defa yogurt tadımını yaptı ama hiç sevmedi yarın ki tepkisi ne olacak acaba merakla bekliyorum. Bu arada kıyafetlerini ben dikiyorum hazır almadım henüz. Birde abiden kalanlar var onları giyiyor

Ben de Pendik'te oturuyorum
Çok yakınız

Komşu sayılırız. Ben de Kartalda oturuyorum.
Evet seninlede yakınmışız

Oh ne güzel valla bide buralara gelse güneş güneşlensek biraz sıkıldım yagmurlu kapalı havalardan zaten evden cıkamıyoruz bide havalar hep kapalı cok bunaldım artık
Haklısın içimiz karardı iyice. Sen hangi şehirdesin?

hanimlar bebeginizin bıngıldagı ne durumda benim kızınki baya küçülmüş normalmiki
Biraz küçülme var evet. Oğlumun 9 aylıkken kapanmıştı

Ben simdiye kadar kabak,havuç,elma,armut tattirdim,hepsinde yüzünü buruşturdu,kabak ve havucu anlayacagim da ozellikle dikkat ettim tatli elma ve armuta da aynısını yapti sanirim yeni tatlar oldugu icin o tepkiyi veriyor Üstelik 3gun ust uste tattiriyorum her gun ayni tepki alişmiyor da

Yok kapanmadı küçülmüş 1cm yavar ya yok bugün sağlık ocağından aradılar asimiz bir hafta öne alınmış bi sorun olurmuki acaba
Erken kapanması iyi değil diye biliyorum, d vitaminini fazlamı kullanıyorsunizki.Ben öbür oğlumda kesmiştim d vitamini ni 2 yaşında kapanmıştı .Siz genede sorun yanlış olmasın

Büyükler ne diyorsa doğrudur. Hadi inşallah annenizin dediği doğru çıkar adet olunca gider inş. bütün fazlalıklar

Bende kıyafetleri lcw den alıyorum .Aslında çok uygun indirimler yapıyor kıyafetlerde eğer denk gelirseniz şimdiden kışlıkları almak çok mantıklı oluyor.Ben alt üst takımları 9-12 6-9 ay aldıydımm bayağı yeter bana 6 takım var . Ama şort tişört yok hiç bakalım dışarı çıkabilecekmiyiz oda meçhul ..

Bende büyük oğluma hikaye kitabı ile test kitabı alacaktım 1.sınıfa gidiyor .Dedim küçük oğluma da alayım bakalım sevecek mi daha gelmedi.

Eklentiler

• Screenshot_20200511-123807_Samsung Internet.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20200511-123839_Samsung Internet.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 48
Eger 5.ayda rota virüsu aşısının ikinci dozu yapildiysa uzerinden en az 1 ay geçmeli demisti ebe bize
Bizim rota virüs aşısının 3. Dozu yapıldı 28 nisanda. 6 ayımız 21inde doluyor o zamana yazdı ebe aşıyı ama bilemedim şimdi 1 ayı doldurmak mı gerekiyor ki 6. Ay aşılarını yaptırmak için ?

Bizim ebe öyle dedi ben de bilmiyorum

Slm kızlar bugün sağlık ocağına gittik 6. Ay aşımızi olduk hemşireye gülücükler saçtı çok ağlamadı şükür 8300 gr 64 cm olmuşuz gayet iyi dedi en son 4. Ayda gitmistik tahminen bu ay 300 gr aldı biraz az anne sütüne devam yarın başlıyoruz yoğurtla ek gidaya

Canım kalıpları nasıl peki? Yaz da geldi ya sıkı olmasın 9-12 ay nasıl oluyor? Ben de sipariş vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…