2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kac tane oldu aşı valla aşıdan nefret ediyom sanki ben olcam kızım cok agliyo huyu degisiyo yeni uyku düzeni yakalamıştık

Canım bugün gözlemlerini bize de yazar mısın? Ağır geldi mi aşılar, ateşlendi mi, huysuzlasti mi? Bizim bexsero ikinci doz varda, onu da 6.ayda yaptırsak ağır mi gelir acaba diye düşünüyorum. Tereddüt ettim.

Canım kalıpları nasıl peki? Yaz da geldi ya sıkı olmasın 9-12 ay nasıl oluyor? Ben de sipariş vereceğim
bende 9.12 ay almistim tek tek 10 liradan getirtmistim lcw dan kaliplari iyi boyle takim yaptim bi kac tane tabi onceki aldiklarimi küçük almisim

Eklentiler

• 20200511_152253.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 42
Canım kalıpları nasıl peki? Yaz da geldi ya sıkı olmasın 9-12 ay nasıl oluyor? Ben de sipariş vereceğim
9-12 ayı hiç denemedim daha ne desem yalan olur.Çarşamba gelecek siparişlerim.
Daha önce aldıklarım iyiydi.Yalnız bu site hepsiburada gibi.Farklı mağazalardan geliyor ürünler.Haliyle kalıplar değişken olacaktır.Ben hep bi beden büyük söylüyorum,sıkıntı olmuyor.

E bebekte de mesela farklı markalar var ya onların kalıpları da farklı farklı oluyor dediğin gibi. Geçen hellobaby tişörtlerinden 2 yaş aldik çünkü yıkayınca minicik kalıyor. O yüzden sormuştum canım sağol.

Siparişler ne kadar sürede geliyor canım normalde?

2 tulum harici aldığım hiçbir şey çekme yapmadı.Ama tabii garanti vermiyim ben.Çarşamba gelsin deniyim bakalım nasıl olacak.Yarın boyunu kilosunu da öğrenicem Mete nin.Ona göre yazarım.

Tabiki yazarım cnm eve geldik emzirdim uyudu şimdi uyuyor umarım ateş olmaz 3 aşı yapıldı biri ağızdan ikisi bacaktan biz de hiç menenjit aşısı yaptırmadık doktora sormam lazım ne zamana kadar yapılıyor menenjit kaç doz

kac tane oldu aşı valla aşıdan nefret ediyom sanki ben olcam kızım cok agliyo huyu degisiyo yeni uyku düzeni yakalamıştık
3 tane cnm biri ağızdan ikisi bacaktan biraz ağladı ama öyle çok ağlamadı eve geldik emdi uyudu inş sorunsuz geçer sizinki de

Geçmiş olsun.Yarın da bizim aşımız var.Maşallah gelişimi çok güzel.

Masallah kilosu gayet iyi,gecmis olsun siz atlatmişsiniz

1 yaşından sonra yaptırırsan tek toz yetiyor canım, öncesi aşıya göre 2 ya da 3 doz oluyor.

Kizlar selam bizde 6. Ay asisini olduk geldik. Selim cok istikrarli ilerliyor yine 500 gram almış 7600 kilosu 64 cm de boyu doktor gayet iyi dedi. 2 tane bacaktan 1 ağızdan olmak uzere 3 aşı yapıldı. Asilardan birinde hic aglamadi ama digerinde agladi ebe biraz yakabilir demisti sanirim ondan agladi sonra hemen sustu. Ateş kontrolu yapiyorum henüz sknti yok. Birde kızamık aşısı eklemis devlet 9. Aya normalde yokmus ama bu ara kızamık salgini varmış. Son olarak artik her ay takip yapilmayacakmis bu aydan itibaren 9. Ayda aşıya geldiginizde boy kiloya bakariz dedi

Çok güzeller güle güle.kullansin bebeğiniz.size zahmet elinize ulaşınca da kalitesini ve kalıp ölçülerini paylaşırmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…