2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok teşekkürler canım. O zaman bizimki henüz diş çıkartmıyor. Yanlış alarm. Tükürük yok gözle görülür derecede, bir de diş etkeri kızarık değil ama şişik gibiydi beyaz beyaz.
Atak donemi de olabilir ,ne diş ne atak bitiyor bebislerdebüyümek sancılı

Bugün toplasan 1 saat uyumadı bizimki.
Ev çok sıcak,sıcağı da hiç sevmiyor.Duş aldırdım yine uyumadı.Hâlâ ayaklarımda.Sözde temizlik yapacaktım bugün.Yemeği daha yeni pisiriyorum.Yerde durmuyo,salıncakta durmuyor,kanguruya koydum,bunaldı haklı olarak.Bursa'nın havasından nefret ediyorum yazın.

Çok teşekkürler canım. O zaman bizimki henüz diş çıkartmıyor. Yanlış alarm. Tükürük yok gözle görülür derecede, bir de diş etkeri kızarık değil ama şişik gibiydi beyaz beyaz.
Metenin 2 disi çıktı,3.de yolda ama hiç salyası olmadı.Dis etleri de beyazdı.Sanki alttan dis görünüyor gibi.Yine de dis olabilir sizinki.Her çocuk başka.

Al benden de o kadar, inan yorgunluktan bayilicam artık
diş mahvetti bizi. Sürekli huysuz, ağlamaklı. Ne istediğini anlayamıyorum diye daha da sinirleniyor. Hem atak hem diş mahvetti bizi. Bu ayı böyle kapatırız.

Bursa miii çok özledim bursayı. Orda okudum ben. Yazı kötüdür epey. Biz de çok fanayız, diş çıkamadı daha. Ateş 37 oldu bugün. Perişan olduk analı ogullu

Son düzenleme:
Uykusuz olunca bebeğe de bakılmıyor zor oluyor. İyi yapıyorsun. Biz bir de taşındık her yer koli koli

Metenin 2 disi çıktı,3.de yolda ama hiç salyası olmadı.Dis etleri de beyazdı.Sanki alttan dis görünüyor gibi.Yine de dis olabilir sizinki.Her çocuk başka.
bilemedim ki. 2 gündür çok huysuzdu, bugün biraz daha iyi gibiydi. Düzenli ve güzel uyudu, dünkü kadar da huysuzlanmadı.

Biz de çok kötüyüz. Akşama doğrudan beri sürekli mız mız ağlıyor. Emziriyorum ağlıyor gezdiriyorum ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım

bende hala gaz yakiyorum keske benim ev cok sicak olsaydi diyorum bende

OzgeMeteMoms cnm sorduğun için sağol vücudu sürekli sıcak 37.5larda dolanıyo duş aldırıyorum biraz rahatlıyo sonra tekrar aynı calpol veriyorum altı saatte bir çok çok huzursuz olur olmaz ağlıyo memeye yatırdığımda çıldırıyo valla çok moralim bozuktu bugün inşallah hemen düzelir yaaa

Geçmiş olsun diclecim ya yeni okudum yazdıklarını şimdi nasil umarım daha iyidir.diş dönemimi sizinde

Geçmiş olsun diclecim ya yeni okudum yazdıklarını şimdi nasil umarım daha iyidir.diş dönemimi sizinde
Sağol tubacım ya diş gibi durmuyo cnm çünkü hiç beyazlık yok diş etlerinde keşke diş olsaydı en azından dişi çıkıyor derdim çok huzursuz hep üzgün ağlamaklı bi halde ateşi var hafiften sen nasılsın baya girmedin yiğit nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…