2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oğlum bugün 6 aylık oldu.
Masallah yakisikliya
Canim diger arkadaslar da yazmis Bence de kiz bebek icin ideal kiloda. Senin dr un cok az diyerek abartmis. Biz 1 aylik iken persentil degeri 25 di.dr muz sakin az diyerek uzulme bu deger normal demisti.

Benim kızım da 7 kilo. Kilosu az degilki.Ortalamada.Ben hep soruyorum normal mi normal mi diye.Ortalama normal diyor doktorumuz.Anlamadim ki neden öyle dedi..

Saolun demiri düşük çıktı bestiron damla verdi ateşide grip mikrobu çıktı kanında ondanmış enfeksiyon değilmiş üç dört gün ateşi olur dedi
Gelmiş geçmiş olsun canım. Bir an önce iyi olur inşallah kuzucuk

Nefret ettik dişten eşimle beraber sanırım ilk kez bu saatte yazıyorum, uyurduk biz bu saatte. Yavrumun ağzı ince ince akan bir musluğa döndü. 20 tane bez önlük var evde, hepsi ıslandı 2 saat içinde. Sürekli mızırdaniyor çocuk, öksürüyor tükürük yüzünden. Tam uyutuyorum bi daha uyanıyor. Çıksa da kurtulsak

Dis cikarma hepimizi zorluyacak galiba. Hem bebisler hem bizler icin zorlu doneme giriyoruz. Dis, ek gida, emekleme ve yurume derken zorlanacagiz hepimiz.

Masallah yakisikliya

Canim diger arkadaslar da yazmis Bence de kiz bebek icin ideal kiloda. Senin dr un cok az diyerek abartmis. Biz 1 aylik iken persentil degeri 25 di.dr muz sakin az diyerek uzulme bu deger normal demisti.
Evet cnm gereksiz yere beni telaşlandırdı ama takmamaya çalışıyorum zaten kızımda öyle aman aman zayıf görünmüyo görenler söylerdi çok zayıf olsa gayet sağlıklı saol cnm

Benim kızım da 7 kilo. Kilosu az degilki.Ortalamada.Ben hep soruyorum normal mi normal mi diye.Ortalama normal diyor doktorumuz.Anlamadim ki neden öyle dedi..
7.5 olması gerekiyormuş öyle dedi 3.300 doğmuştu doğum kilosuna göre 7.5 olması gerekiyormuş sadece 500 g eksik yani bende anlamadım

Kızlar ben ebeyi aradım aşısını haftaya ertelettim halen ateşi çıkıyo iniyo bide aşı ateş yaparsa mafolur çocuk nası ateş bi düşmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…