2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kıyamam kuzuma yaa bazen belli olmayabilir ama diş beyazlık bence diştendir patlar yarın bugün çünkü huzursuz diyorsun ateşi var diyorsun biran önce atlatırlar umarım.
Allaha şükür iyi yiğit mirza bayadır hzuursuzdu oda bugün biraz daha sakin maşallah

iii Cnm bence çok iyi almış geri falan değil emzirmeye devam et farklı bir doktora da goturebilirsin

Bursa miii çok özledim bursayı. Orda okudum ben. Yazı kötüdür epey. Biz de çok fanayız, diş çıkamadı daha. Ateş 37 oldu bugün. Perişan olduk analı ogullu
Üniversiteyi mi burda okudun?Görükle de?
Yazın yaşanmıyor burda
Diş çıksa bi dert,çıkmasa bi dert.Offf .Mete de acayip ısırıyor,diken gibi dişler.Ateş olmasa keşke.
Gene hava iyi de sık sık dus aldırıyoruz en azından napalım.Geçmiş olsun size de.❤

Bugün ben de bittim. Şu an sanki tüm dünya tepeme çökmüş, ben de altında kalmışım gibi hissediyorum.
bizim 3. Diş üst sağdan geliyor. Ucu sivri görünüyor ve diş eti şişti. Ayrıca bu atak dönemi zaten zor geçiyordu. Şimdi iyice zorlaştı. Kucakta olmak sürekli oyalanmak istiyor. Ama o zaman bile keyifsiz. Bağırıyor bağırıyor. Uykular kısaldı. Arada tam uyanmamış yakalarsam biraz daha emzirip uykuyu uzatmaya çalışıyorum. Tek dileğim gece uyanmasın. Barış gece uyanırsa 2 saatten önce uyumuyor çünkü.
Çoook yorgunum. Yorgun olunca sinirleniyorum da. Oğluma değil tabi ki. Kocama, bazen de ablama. Bazen kendime.
Diş zor atak zor böyle bir dönemde bebiş büyütmek zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.

İnşallah
Hep diyorum yaa ,bi evde çocuklar hasta olmasın.evin bütün tadı tuzu kaçıyor.Neşe kalmıyor kimsede.Valla onlara geleceğine bize gelsin.

Bizim de alt soldan 3.diş geliyor.Epey beyazlamis,çıkar yakında.İkisini anlamadım pek zorluk çıkarmadı bize ama sonrakiler ugrastiracak gibi.
O sinir hali sanırım hepimizde var.Ben de barut gibiyim bu ara evde.Eşim huyumu bilir hiç bulasmiyor bana.

Dişi çıkan anneler nasıl emziriyorsunuz ? Bebeğim 4 aylık şu ande. Emzirirken canınız yanıyor mu, ısırıyor mu ? Napıyorsunuz ?

Dişi çıkan anneler nasıl emziriyorsunuz ? Bebeğim 4 aylık şu ande. Emzirirken canınız yanıyor mu, ısırıyor mu ? Napıyorsunuz ?
Isırıyor benimki.Boş bulunup çığlık falan atarsam işi oyuna çeviriyor resmen daha hırslı ısırıyor.Ama ses cikarmazsam 1-2 ısırıp bırakıyor.Genelde boş bulunuyorum 2minik tavşan disin arasına meme ucunu sıkıştırıp çektiriyor.İşimiz zor.

Çok geçmiş olsun canım .Benim kızım da bugün birkaç defa oksurdu .İki defa kustu.Sonra baktım yanakları kızarmış .Baktım ateşi var gibi .ölçtüm 37.1 ateşi .Calpol verdim ben de korktum.

Çok geçmiş olsun canım .Benim kızım da bugün birkaç defa oksurdu .İki defa kustu.Sonra baktım yanakları kızarmış .Baktım ateşi var gibi .ölçtüm 37.1 ateşi .Calpol verdim ben de korktum.
Geçmiş olsun sana da canım.Mevsim geçişleri mi böyle yaptı bu bebeleri ya

Çok zor ya, geçmiş olsun. Bi diş bien bu hale getirdiyse seni düşünemiyorum. Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun sana da canım.Mevsim geçişleri mi böyle yaptı bu bebeleri ya
Yaaa sanırım öyle .Benim de aklıma o geldi.Bebislerimiz en kısa zamanda rahatlar inşallah..Gerçekten biraz bile huzursuz olsa bütün nesemiz kaçıyor .Allah bebeklerimize sağlık versin.

canim çok sık duş aldırma bez koy ıslak bu seferde üşütmesin

Kızlar tek tek yanıtlamadım kusura bakmayın Alya huzursuz uyuyo ama Biraz inleyerek uyuyo anına gidiyorum emzireyim diye o zaman da ağlıyo bağırıyo napacağımı şaşırdım bir an evvel geçeydi. @clementine kruczynski geçmiş olsun cnm sizede U UzayDeniz Allah kolaylık versin cnm diğer kızlar saolun ben nöbete devam

Evet canım görüklede, sonra mezun olunca işe girdim hatta orda 1 yıl çalıştım. Seviyorum bursayı, cok değişmiş tabi benim dediğim 2006 falan
Isırma olayından ben de çok korkuyorum, şu an bile hırsla ısırıyor Uzay, diş çıkınca düşünemiyorum

Ah bu yeni dişler kadar fena birşey yok.simdilik istemsizce ısırıyorlar dişlerde inanılmaz keskin.bebeginiz ısırdığı an kendinizi cekmeyin.
bebeğinizin yüzene hafifce ufleyin hemen ısırmayı bırakır

Kızlar ben biraz endişe etmeye başladım, dün sabah ve bu sabah uyandığında uzayın ateşi hafif yüksekti. Ilık bezle silip emziriyorum, cok az su iciriyorum iniyor. Genel huysuzluğu var, ağlıyor. Dün gece karin ağrısıyla uyandı ağladı baya, hafif ishal kaka yaptı. Ben diş sanıyorum derken hasta mi ettim acaba çocuğu. Doktora da gitmek istemiyorum malum salgin var. Diş belirtilerinde ateş ve hafif ishal var ama emin olamıyorum

Metenin 2 disi çıktı,3.de yolda ama hiç salyası olmadı.Dis etleri de beyazdı.Sanki alttan dis görünüyor gibi.Yine de dis olabilir sizinki.Her çocuk başka.
Ay maşallah ne güzel rahat çıkartmış benim kızda da tık yok yani bir belirti yok huzursuzluk veya ateş felan yok ben damaklarınj da anlamıyorum diyorlar bak sertleşmiş mi ama anlamıyorum ki. Beyazlık var ama sanki altta diş varmış gibi dediğin gibi ama elleyince birşey hissetmiyorum. Ay inşallah benim kızda rahat çıkarır ya hiç umudum yok da herşeyi çok zordu kızımın çünkü yine de allah büyük belki dişleri kolay çıkarırız. Ben bunu da anlamıyorum ama acaba niye bazı çocuk rahat çıkarıyor bazısı çok zorlanıyor hani birşeyin eksikliği veya fazlalığı felan etkiliyor mu bu sancısız çıkaröa olayını acaba merak ediyorum neden olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…