2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
3 gunu geciyorsa ateş beklemeyin ama herhalde ilk gun ishali takip edin sulu yapmis olabikir kaka sayisina bakin kakanin rengi normal mi kontrol edin ve ates yukselirse bence beklemyin tabi siz annesi cok daha iyi bilitbilirsiniz siniz

Yok canım bence hasta değildir diştir gibi etraftan duyduğumuz belirtiler hep bu söylediklerin kuzum. İnşallah hasta felan değildir olsa bile hasta edecek birşey yaptın mı ki sence hani banyo yaptırığ dışarı çıkma felan gibi

Diştendir büyük ihtimalle bi çıkarsalardı şu dişleri gerçi diş uzun bi süreç Allah yardımcımız olsun valla bizimki de baya beyazlamış ama baska belirti yok genel olarak hep huysuz zaten benim cimcime. Bide havalar ısındı insan ne giydireceğini şaşırıyo birden cocugu soymakta hasta edebilir ince bi tişört falan giydirmek lazım muhakkak atlet giydirmek lazım sırtını tutsun terini çeksin diye.

3 gunu geciyorsa ateş beklemeyin ama herhalde ilk gun ishali takip edin sulu yapmis olabikir kaka sayisina bakin kakanin rengi normal mi kontrol edin ve ates yukselirse bence beklemyin tabi siz annesi cok daha iyi bilitbilirsiniz siniz

Ikinci gün bugün, ateş dediğimde 37. Normalde hep 36,5 olur, iki günde bir ölçerim hep. Kaka sayısı normal, pekmez verdiğim için ara sıra koyu renk oluyor ama dokusu aynı, anne sütü kakası. Salya çok arttı. 1 gün daha rakip edip gideyim olmazsa, teşekkür ederim.

Yapmadım canım ama babası ev çok sıcak diye camı açıp dışarıyı gösterdi biraz, 30 dereceydi dışarsida. Usutmemistir sanırım diştir insallh

Hen atlet hem tişört çok kalın oluyor burda canım hava çok sıcak. Ben iki kat giyinsem çatlarım sıcaktan. Askılı çıtçıtlı badi giydiriyorum sadece,atlet gibi olandan, pişiyor yoksa.

Gerçekten çok zor surecmiş, insan ne yapacağını şaşırıyor. Derdini de tek seferde anlayamıyoruz iyice kızıyor. Beyazlık varsa çıkar yakında ama, bizde beyazlık yok daha

U UzayDeniz cnm ya çok geçmiş olsun bi an evvel geçer inşallh aynı şeyler var bizdede ateşi 37,5larda akşamları sabah kalktığında da çok sıcaktı alnı ayakları avuçları hızlı hızlı nefes alıyo memeyi tutamıyo falan çok zorlanıyorum Keşke dişten olsa ama bizde beyazlık yok hiç sadece ağzına dokundurtmuyo eli hep ağzında üşütmesi imkansız hava çok sıcak acaba sıcaklar mı çarptı diyorum ben

Anladım canım ben hala üstüne uzun kollu penye giydiriyorm bizim bura cok ısınmadı benim evimde sadece aksam üzeri günes alıyo bende biraz daha ısınsın diye bekliyorum sabırsızlıkla Gaz,atak,uyku gerilemesi, diş derken bi şekilde büyüyorlar ama gercekten zor mesele bebek büyütmek hem cok güzel hem cok zor

Bilmiyorum canım,belki genetik biseydir.Kızım da çok rahat çıkardı.Hatta bigün bi baktım aaaa diş Aynen böyle oldum.
Ben bide çok süt içerim.Peyniri çerez gibi yerim.Bilmiyorum dişle ilgisi olabilir mi.Kalsiyum emzirirken geciyordur herhalde.Güçlü dişler damaklari rahat yarıp geçiyor belki de.İnşallah kolay çıkarır sizin bebisler de..

Bugün de takip et bakalım ateş devam ederse götürürsün.Kulaklarıyla oynuyor diyodun sanki.Diş değilse kulak ağrısı da olabilir.Aman otit falan olmasın da.

Merhaba herkese,biz de bugun aşi olduk. Kilomuz 9 (750 gr almiş)boyumuz 69 olmuş cok sicakti ve sıra vardi normalde olmazdi aka ebe sayisini 1'e düşurmusler resmen piştik sıcaktan cok huysuzlandı cocuk ebe oyle yoğundu ki boyunu öylesine özensizce hizli hızlı ölçtü Neyse onemli olan aşıları.Bebegum terledi hasta olacak diye korkuyorum onlem almaya çalistim ama iste bakalim

Son düzenleme:

Vallahi iyice şaşırdım ben canım ya, beyazlık bizde de yok ama diğerleri var, enfeksiyon belirtileriyle de benziyorlar 7. aya bi geçeydik hayırlısıyla ya

rint sen bilirsin bunu, bexsero ilk dozu 3. ayda yaptırdım ben oğluma. Sonra taşınma, pandemi falan derken ikinci doz kaldı. Ikinci doz 1 yaşından önce her hangi bir zaman, üçüncü doz 1 yaşından sonra diye biliyorum. Doğru mu biliyorum? Internette araştırdım baya da net bir bilgi yok. Bir de nimenrix hiç yaptırmadım henüz. O ne zaman bilgin var mı?

Sağol canım benim..Alya nin huzursuzluğu da bir an önce geçer inşallah ..

Vallahi iyice şaşırdım ben canım ya, beyazlık bizde de yok ama diğerleri var, enfeksiyon belirtileriyle de benziyorlar 7. aya bi geçeydik hayırlısıyla ya
Cnm ateşi düşmezse bi kan tahlili yaptır istersen bizim dr da yaptı kanında enfeksiyon çıkmadı grip mikrobu görünmüştü ama bence uzayın ki diş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…