Weewell in temassız var cnm ama ondan memnun değilim pek eczaneden dijital koltuk altından ölçen ucuz dereceyle ölçüyorum onlar daha güvenilirmiş birde braun un kulaktan ölçen çok iyi diye biliyorum
Kızlar sıcaklardan Alya nın yüzü hep isilik oldu ya nokta nokta yani isilik diye düşünüyorum yoğurda alerjisi yoksa tabi. Bu zamana kadar yoktu bugün çıktı isilik sanırım hava felaket sıcak ne önerirsiniz.birde klima kullanan varmı memnun musunuz planlarımızda almak var
Kızlar sankş bu ara bebeklerde hep enfeksiyon var Ekim annelerinde de gördüm ateş varmıs enfeksiyon demiş benim arkadaşımın kızı var 8 aylık onda da enfeksiyon varmıs ateşleniyordu kaç gündür oda diş sanıyordu dişten değilmiş bizim grupta da iki üç kişide ateş varmıs enfeksiyon olabilşr yani bi doktora görürün bence UUzayDeniz
Gün içinde takip ettim de hiç çıkmadı, sabahları yüksek oluyor. Yarın sabah da bakıcam bakalım, bugün hiçbir şey yokmuş gibi neşeliydi. Umarım diştir ve hemen çıkar geçer. Senin kuzu nasıl oldu kıyamam hem atak hem mikrop, bebislere de zor
Kızlar sankş bu ara bebeklerde hep enfeksiyon var Ekim annelerinde de gördüm ateş varmıs enfeksiyon demiş benim arkadaşımın kızı var 8 aylık onda da enfeksiyon varmıs ateşleniyordu kaç gündür oda diş sanıyordu dişten değilmiş bizim grupta da iki üç kişide ateş varmıs enfeksiyon olabilşr yani bi doktora görürün bence UUzayDeniz
Gün içinde takip ettim de hiç çıkmadı, sabahları yüksek oluyor. Yarın sabah da bakıcam bakalım, bugün hiçbir şey yokmuş gibi neşeliydi. Umarım diştir ve hemen çıkar geçer. Senin kuzu nasıl oldu kıyamam hem atak hem mikrop, bebislere de zor
Biz de durumlar iyi değil cnm ateşi yok ama hafif öksürük var ve kesinlikle emmiyor emsede iki dakika.çok üzülüyorum emmemesine zaten dr moralimi bozmuştu kilosu az diye ek gıda istemiyo sabah yoğurt yedirdim ishal yaptı şimdi muz yedireyim hemde karnı açtır belki diye istemedi of bnm çocuklar hastalanınca iştahtan kesiliyorlar.
Biz de durumlar iyi değil cnm ateşi yok ama hafif öksürük var ve kesinlikle emmiyor emsede iki dakika.çok üzülüyorum emmemesine zaten dr moralimi bozmuştu kilosu az diye ek gıda istemiyo sabah yoğurt yedirdim ishal yaptı şimdi muz yedireyim hemde karnı açtır belki diye istemedi of bnm çocuklar hastalanınca iştahtan kesiliyorlar.
Kıyamam yavrum benim, yiyemiyordur kuzucuk. En azından ateş yok, düzelir yavaş yavaş iştahı ama sana çok zor tabi ki. Uyku arasında belki emer farketmeden. Ayrıca okudum o kilo konusunu da uzay o sırada burnumdan getirdiği için yazamamıştım. Kilosu gayet iyi senin çocuğunun. Bence bi daha o doktora gitme.
Kıyamam yavrum benim, yiyemiyordur kuzucuk. En azından ateş yok, düzelir yavaş yavaş iştahı ama sana çok zor tabi ki. Uyku arasında belki emer farketmeden. Ayrıca okudum o kilo konusunu da uzay o sırada burnumdan getirdiği için yazamamıştım. Kilosu gayet iyi senin çocuğunun. Bence bi daha o doktora gitme.
Uyku arasında veriyorum cnm öylede çekmiyo ağzında bekletiyor öyle halsizlikten düzelir inşallah bebişlerimiz ya moralman çöküyoruz annelik bebek büyütmek ne kadar da zor kilosu konusunda rahatlattınız cnm ya hepiniz sağolun moralim biraz düzeldi
rint
sen bilirsin bunu, bexsero ilk dozu 3. ayda yaptırdım ben oğluma. Sonra taşınma, pandemi falan derken ikinci doz kaldı. Ikinci doz 1 yaşından önce her hangi bir zaman, üçüncü doz 1 yaşından sonra diye biliyorum. Doğru mu biliyorum? Internette araştırdım baya da net bir bilgi yok. Bir de nimenrix hiç yaptırmadım henüz. O ne zaman bilgin var mı?
Merhaba :)) aynı durumu yaşadık biz de. Coronadan korkuma yaptıramadım. Bir doktora sordum en fazla 28 gün geciktirebilirsiniz dedi. Kendi doktorumuza ulaştım ve bir iki aylık gecikme olabilir, sorun değil ama yaptırmayı unutmayın dedi. Ben de 3te yaptırdım. Şimdi 6bucuk. Önümüzdeki hafta yaptırmak niyetim.
Nimenrix benim büyük oglum 15. ayda tek doz oldu. Onu da bazı doktorlar Bexsero ile birlikte 3. ayda bazı doktorlar 9 ayda başlatıp iki doz yaptırıyor. Biz 15'te tek doz yaptirmistik.
Bol sıvı desteği yani mamayi/anne sütünü ver sen. Ek gıda teklif etsen de zorlama. Aç olduğu kadar alır. Vücut hasta olduğunda sadece hastalıkla savaşmak istermiş. Enerjisini sindirim ile harcamak istemediği için yemek istememiş.
Çok geçmiş olsun.
Bilmiyorum canım,belki genetik biseydir.Kızım da çok rahat çıkardı.Hatta bigün bi baktım aaaa diş Aynen böyle oldum.
Ben bide çok süt içerim.Peyniri çerez gibi yerim.Bilmiyorum dişle ilgisi olabilir mi.Kalsiyum emzirirken geciyordur herhalde.Güçlü dişler damaklari rahat yarıp geçiyor belki de.İnşallah kolay çıkarır sizin bebisler de..
Ateşli bebekler varmış, geçmiş olsun. Gelmişken bir iki minik bilgi vereyim.
Ateşli iken çocuğa süt ve süt ürünü verilmemesi gerekiyor arkadaşlar.
Enfeksiyon durumunda da demir damlası ve pekmez verilmemesi gerek.
Aklınızda bulunsun.
Weewell in temassız var cnm ama ondan memnun değilim pek eczaneden dijital koltuk altından ölçen ucuz dereceyle ölçüyorum onlar daha güvenilirmiş birde braun un kulaktan ölçen çok iyi diye biliyorum