2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun.Niye böyle olmuş,ne dedi doktor?Sadece yüzünde mi var?
Yavrum yaa içim acıdı.
Mete de bugün yemiyor bişey.Emmedi beni,bu saate kadar 2 kez mama içti sadece.Her sabah bayılarak yediği kahvaltıyı bile istemedi.Yoğurt verdim yemedi,püre istemedi.

Oyy kuzum benim geçmiş olsun biranönce düzelir insaALLAH
Buaralar çoğu bebek öyle ya galiba geçiş mevsimi ya ondan galiba çok şükür birşey çıkmamış tahlillerde

Evet Canım mümkün olduğunca 3 gün ve ayşe öner karışık gideceğim. Kaka düzeni korkutuyor beni baya. Ufak tefek hazırlıklar yapıyorum bakalım, tarhana yapacağım bu hafta, o kaldı bir tek

kizlar bugun kizimin vücut isisi 36_36.1 sizce üşüyor olabilir mi burnuda akmisti az önce

Çok geçmiş olsun ya Kıyamam niye olmuş ki böyle bişey mi dokundu Acaba alerji gibi gözüküyor düzelir inşallah bir iki güne canm çok çok geçmiş olsun

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim öncelikle tek tek alıntılayamadım normal bi reaksiyon cildi alerjikmiş ama tam sebebini oda bilmiyor sanırım pek bişey demedi su veriyorum susuz kalmasın diye yüzü şuan geçti sıcaklrdan oluyo galiba çünkü terleyince yine oluyo hafif hafif. Pazartesi yine görüşelim dedi dr o zaman iyice anltır heralde bana evhamlı anne muamelesi yapıyo pek dikkatli dinlemiyo umursamıyo sanki o yüzden biraz sinirliyim cahil de değilim çok şükür birşey bilmiyormuşum gibi davranıyo tınlamıyo pek.korona belası olmasa başka dr a geçicem ama şuan işin değiştiremiyorum gittiğm hastane baya temiz çünkü.sulukla mama veriyorum en fazla 70cc içiyo göğüslerim şişti emmiyo halen ona çok üzülüyorum öyle işte kızlar saolun iyi ki varsınız

kizlar bugun kizimin vücut isisi 36_36.1 sizce üşüyor olabilir mi burnuda akmisti az önce
Yok normal üşümez neden üşüsün evin içi serin mi Ki Benim kızımın vücut ısısı 36.6 36.7 lerde bende acaba çok mu sıcak diyorum yanakları kıpkırmızı oluyor :/

Canım benim Allah şifa versin. Kuzucuğa çok geçmiş olsun. Kıyamam ya. Bir an önce normale döner inşallah

Sütü sağıp dolaba koy olmazsa canm iyileşinceye verirsin

Allah şifa versin insallah biran önce eski haline döner miniğin inan çok üzüldüm özellikle senin basına gelmesine çünkü sen meme reddidinden ve bebeğinin hastalandıgı günlerde cok sıkıntı çektin biliyorum insallah bi sıkıntı yoktur da çabucak iyileşir Alya. Sende moralini yüksek tutmaya çalış annesi onlar çok güçlü atlatır eskide haline döner bikaç gün içinde Bide sütünü sağıp versen daha iyi olmaz mı canım hemde süt bikaç gün emmryince kesiliyor diyw biliyorum

Yok normal üşümez neden üşüsün evin içi serin mi Ki Benim kızımın vücut ısısı 36.6 36.7 lerde bende acaba çok mu sıcak diyorum yanakları kıpkırmızı oluyor :/
yani cok sicak degil sogukta degil ama ne bilim hasta olur diye korkuyorum

Aynen Bizimkide bazen sıvı bazen katı ama gercekten cok kötü kokuyor. Ben bugun yumurta sarısı da vermeye basladım yarın tam 6 aylık oluyor hatta bu gece
Bende yeni vermeye basladim sayilir 6li yumurta yeni bitti iste ilk basta lor peynir ve yumurtayi direk veriyordum ama pek sevmedi o sekilde bi kere baya kustu ondan sonra karışım yapip vermeye basladim daha iyi yiyo hemde daha cok sey koyabiliyorum icine sen nasil veriyorsun yumurtayi sevdi mi

Evet Canım mümkün olduğunca 3 gün ve ayşe öner karışık gideceğim. Kaka düzeni korkutuyor beni baya. Ufak tefek hazırlıklar yapıyorum bakalım, tarhana yapacağım bu hafta, o kaldı bir tek
Uzaya yapacaksin tarhanayi dimi ? Ben beceremem ama makarnavitmadan almayi dusunemedim hic aklima tarhana gelmedi. Kaçıncı ayda verilebiliyor tarhana biliyor musun?

Canım enterogermina bizim bebişlere verilebiliyor mu? 2 yaştan itibaren değil miydi sanki?

Canım enterogermina bizim bebişlere verilebiliyor mu? 2 yaştan itibaren değil miydi sanki?
Veriliyormus canim 10 aylik bebeği olan kuzenim kullanıyor o tavsiye etti ben yine de aile hekimine danıştım uygundur verebilirsiniz dedi

Hala beni sasirtmaya devam ediyor bu doktor.. neyseki gecmis yüzü. Canim acaba mama yerine sütünü sağıp sulukla versen nasil olur ?hem sen rahatlarsin hemde alya senin sütünü almış olur

Ahhh ne mutlu bana. Aksam vakti çok mutlu oldum mesajinla. Estağfurullah ne zaman istersen hep yaz. Elimden geldiğince yardımcı olurum her zaman .. ek gıda süreci sizin daha başlamamış. O zaman da beklerim :)
Ben edebiyat fakültesi mezunuyum. Öğrencilik hayatım makale ile geçti. Sonra öğretmenlik... Hiç durmadan çalışan bir insandim. Sonra birden bire tüm uğraşım oğlum oldu. Öğrencilikten kalma alışkanlıkla merak ettiğim her konuda makale taradım. Hele bir de bebek hassas alerjik olunca... Alacağım bir güneş kremi için bir hafta araştırma yaptım. Tek tek bileşenleri anlatabilirim yani ben çocukla ve çocuk gelişimi ile kafayı yedim ha ama ikinci çocukta çok rahat oldu vallahi.

Veriliyormus canim 10 aylik bebeği olan kuzenim kullanıyor o tavsiye etti ben yine de aile hekimine danıştım uygundur verebilirsiniz dedi
Tamam canım sağolasın. Ben de kullanayim o zaman. Sen ne kadar zamanda veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…