2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Siz ek gıda işini iyice ilerletmişsinizBen daha tadimdayim elma,armut,muz,havuç,kabak,patates tattirdim daha kombinasyonlara geçemedim 1 ay daha bekler miyim kararsizim.Ek gidayi sevmesi şans,masallah miniginize,aman nazar degmesin
Size de masallah duzeniniizi oturtmussunuz,benim de ayni aksam kacta yatarsa yatsin 6.00-7.00 arasi uyaniyor gec de yatsa ayni

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yasatmasin

Uyku saatlerimiz aynı seninle canım, alıştım artık ben sabahın 6sinda kalkmaya. Ek gıdada kaka durumu nasıl? Koku ve doku değişti dimi? Anne sütü kakasini özleyeceğiz gibime geliyor

Hasta olan bebişlere geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirler çok zor oluyor allah kolaylık versin. Bexsero ilk dozu 7. Ayda yapacak hemsire aşı olmayan günlere göre planladı

Iyi gunler hanimlar meyve puresi yaparken pisiriyor musunuz yoksa direk blendirdan gecirip mi yediriyorsunuz
Merhaba,ben pişirmiyorum elma,armut ve muz tattirdim rendeledim,muzu da ezdim pütürlü şekilde veriyorum ama kuru kayisi deneyecegim onu haşlayacagim mesela kuru meyveleri o şekilde haşlayarak verecegim.

Geçmiş olsun

Bu sabah yüzü böyle olunca tekrar dr a gittim yatış verdi sabah 9dan öğleden sonra üçe kadar yatış yaptık 18saat boyunca emmediği için dr göndermedi serum aldı antibiyotik kan tahlili temiz akciğer filmi temiz çıktı ama çocuk huzursuz anlamadım. Mama aldık memeye yatırınca çıldırıyo uyurken de emzrsem uyanıp çıldırıyo. Biberon tutmadığı için sert başlıklı sulukla 70cc kadar içince dr gönderdi. Şuan evdeyiz yüzü biraz düzeldi öyle işte kızlqr halimiz bu

Eklentiler

• 1725C6EA-5E66-4638-9CF5-C5429EDA2384.webp
    41 KB · Görüntüleme: 61
  • CB8945A5-A8C7-4BEE-824C-07DCE6F58963.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 57
  • 66984701-489E-428F-95B8-E2C4B6648B51.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 62
Bence gayet iyi benimkide önceden erken yatıyordu daha iyiymiş valla.. Şimdi geç yattığı için hiç kendime vakit ayıracak zaman bulamıyorum .Sen bayağı bayağı geçmişsin ek gıdaya mama verdiğin için sanırım ben daha az az veriyorum yoğurt mesela en fazla 1 yemek kaşığıdır yediği .Bugün yulaf pişirdim içine pekmez koydum anca gene 1 yemek kaşığı yedi.

Geçmiş olsun kuzum benim kıyamam ya, minicik canınla 18 saat nasıl dayandın sen. Inşallah hemen geçer canım, tekrar geçmiş olsun

Ayy kıyamam çok geçmiş olsun ..Sanki stersten yada sıcaktan isilik olmuş gibi yüzü ya .Benim oğlum üç günlük falanken böyle olmuştu çok sıcaklamış meğer bilemedim..İnşallah bir an önce iyileşirsiniz canım yaa..

İnşallah isiliktir canım alerjiyse kötü neye alerjisi var onura bilmiyorum test yaptırcaz.çok teşekkür ederiz

Ay maşallah Selim çorbaya mi geçti afiyet olsun kuzuya. Arası nasıl ek gıdayla iştahlı mi? Biz gizli gizli yiyoruz yemekleri evde görünce ağlıyor, o da istiyor. Daha 10 günü var benim tosunun.
Gecti canim arada bir veriyorum corba çünkü aynı seyleri yemekten sıkıldığını farkediyorum valla cok degisken ya bazen gayet guzel yiyor bazen yemek istemiyor bende zorlamiyorum farkli bi zamanda tekrar teklif ediyorum oyle geciyor günlerimiz. Ek gıdaya alışmaya calisiyor bagirsaklari. Gunde 6 7 kaka yapan cocuk 5gunde 1 falan yapiyor. Dün artik enterogermina probiyotik aldık aksam 9gibi verdim gece 1 falandi yapti kakasini bugunde probiyotigi vermeden yine yapti. Gün aşırı vermeyi düşünüyorum nasilsa probiyotik zarari yok faydasi var. 3 Gün kurali uygulayacaksin dimi ? Ay oda biraz sıkıcı bi kural ama bebiskolar icin gerekli tabii. Boyle karisimlara falan gecince cok daha zevkli oluyor

Ah yavrim,byyuk gecmis olsun,sıkıntısını neden bulamadılar acaba?Dilerim geçici önemsiz bir durumdur

Uyku saatlerimiz aynı seninle canım, alıştım artık ben sabahın 6sinda kalkmaya. Ek gıdada kaka durumu nasıl? Koku ve doku değişti dimi? Anne sütü kakasini özleyeceğiz gibime geliyor
Ooovv diyorum sadece koku felaket kizlar üzgünüm mumla arayacagiz anne sütü kakasini doku daha kivamli tabi sivi kaka yapmiyor artik

Cok gecmis olsun,bebis hic bir sey yemedigi icin susuz kalmis olabilirmi acaba? Insallah alerji degildir. Insallah en kisa zamanda saglina kavusur prenses

Ay kuzum benim kiyamam sana ya canim cok gecmis olsun neyi varmis peki kuzunun neden yüzü boyle olmus birsey demedi mi doktor

Çok geçmiş olsun canım ya yüzü neden böyle olmuş ki kıyamam kuzum benim

Ooovv diyorum sadece koku felaket kizlar üzgünüm mumla arayacagiz anne sütü kakasini doku daha kivamli tabi sivi kaka yapmiyor artik
Aynen Bizimkide bazen sıvı bazen katı ama gercekten cok kötü kokuyor. Ben bugun yumurta sarısı da vermeye basladım yarın tam 6 aylık oluyor hatta bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…