Siz ek gıda işini iyice ilerletmişsinizBizim buralar da pek sıkı kontrol yok açıkçası sitede çocuklar hep aşağıda malesef..Bizde arabamıza binip kaçıyoruz doğaya...Bende rüzgardan çok korkarım hele terle birleşirse fena olur..Bebek arabası en iyi çözüm sanırım ..Bizimki yana düşüyor oturamıyor daha ams artık yatmayı sevmiyor. Yere battaniye serip bacaklarımı v yapıp otyrtturuyorum arasına bayağı oynuyor. Bizim abimizden kalma bir kamyon oyuncak var nerdeyse onları çıkarıyorum ara ara çok değişiğine gidiyor. Valla ben dediğim gibi alerjik bir bebek değil Her şeyi yetiriyorum açıkçası. Sabah kahvaltıda mesela tereyağda yumurta yaptım kendimize tuzsuz ondan yedi labne yedi marketten aldığımız tuzsuz oluyor, tahin pekmeze ekmek içi batırıyorum yedi .Gene akşam kabak yemeği yaptım tuzsuz salçası az ekmek batırıp verdim yiyor ,yoğurt yiyor ama yüzünü çok buruşturuyor.Birde Uykudan kalkıp yedirince daha güzel yiyor ,emince o kadar iştahlı yemiyor .Şu anda zaten sütüm yetiyor öyle doymalık yemiyor zaten .Siz ne yaptınız veriyormusunyz bir şeyler ??Bizde kaka sorunu var o yüzden kan damlasına başlamadım ama ek gıda veriyorum ya biraz daha iyi gibi kaka yapma süresi azaldı.Iyice düzene girince vermeyi düşünüyorum.Bu arada bizim gece uykuları iyi ama vücut alıştı sanırım 10 . 30_ 11.00 gibi uyuyoruz saat 07.00 gibi kalkıyoruz malesef ...
Size de masallah duzeniniizi oturtmussunuz,benim de ayni aksam kacta yatarsa yatsin 6.00-7.00 arasi uyaniyor gec de yatsa ayniBenimki de akşam 8 de uyuyor sabah 6 6 buçukta uyanıypt çok uğraştım denedim oyaladım geç yatırdım ama hep aybı saatte uyandı daha karışmıyorım bari erken yatsın biraz dinleneyim. Buarada benimki emmiyor 4 byçuk aylıktam beri ek gısa başlattı doktorumhz şuan sabah ilk uyanınca mama veriyorum 7 gibi sonra 10 11 gibi kahvaltı veriyorum karışım yapıyorım yumurta sarısı. Peynir alto suyu,lor peynir, irmik, su, bebe biskğbi, pekmez bunları karıştırıp eziyorum veriyorum. 3 4 saat tutuyor bu onu bayağı bitiriyor çünkü. 3 4 saat sonra ya çorba veriyorum ya havuç patates püre veya tussuz tereyapda un kavuruyorum yopurt kapıyorum ona felan. Bazen meyveli muhallebi yapıyorum. Akşam uykusuna geçmeden bol yoğurt yediriyorum 1 çay bardağı yiyor 1 saat sonra felan formül baba veriyorum sonra uyuyor
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yasatmasinİki ay önce büyük oğlum domuz gribi oldu. Microlife kulak ile kaç olcersem 15 dk sonra koltuk altı o dereceyi verdi. Mesrla alın 38.5 koltuk altı 38.2 kulak 39 çıkıyordu. 15 dk sonra koltuk alti 39 çıkıyordu.
Ateş düşürücü vermek için takip koltuk altına göre belirleniyor bu arada
Benimki de akşam 8 de uyuyor sabah 6 6 buçukta uyanıypt çok uğraştım denedim oyaladım geç yatırdım ama hep aybı saatte uyandı daha karışmıyorım bari erken yatsın biraz dinleneyim. Buarada benimki emmiyor 4 byçuk aylıktam beri ek gısa başlattı doktorumhz şuan sabah ilk uyanınca mama veriyorum 7 gibi sonra 10 11 gibi kahvaltı veriyorum karışım yapıyorım yumurta sarısı. Peynir alto suyu,lor peynir, irmik, su, bebe biskğbi, pekmez bunları karıştırıp eziyorum veriyorum. 3 4 saat tutuyor bu onu bayağı bitiriyor çünkü. 3 4 saat sonra ya çorba veriyorum ya havuç patates püre veya tussuz tereyapda un kavuruyorum yopurt kapıyorum ona felan. Bazen meyveli muhallebi yapıyorum. Akşam uykusuna geçmeden bol yoğurt yediriyorum 1 çay bardağı yiyor 1 saat sonra felan formül baba veriyorum sonra uyuyor
Buyukler kurtar8ci gercekten,keyfini çıkarinCok şükür ya daha iyiyim annemim yanına geldik fırsat buldukça dinleniyorum
Yiğit Mirza da bugün öyle galiba evde sıkılmıştı
Merhaba,ben pişirmiyorum elma,armut ve muz tattirdim rendeledim,muzu da ezdim pütürlü şekilde veriyorum ama kuru kayisi deneyecegim onu haşlayacagim mesela kuru meyveleri o şekilde haşlayarak verecegim.Iyi gunler hanimlar meyve puresi yaparken pisiriyor musunuz yoksa direk blendirdan gecirip mi yediriyorsunuz
Geçmiş olsunBenim için korkulu rüya.
Küçük oğlana yaptırdık. 6-7 saat sonra Ateş düşürücü verdik falan 38.2'yi geçmedi hiç.
Bir hafta sonra büyük oğlana yaptırdık.
Ateş 38 civarı gezindi. 38.5 oldu Ertesi gün devam etti. Ama gittikçe artiyor. 39'a çıktı. 48 saatin sonunda 40 derece ateş gördük. Çocuk üç gün çok kötüydü bı niye aşıyı yaptırdık diye kafayı yedik. . 72 saat bitiminde hala 38 ve üzeri ateş olursa tetkik gerekli dedi dr. Ve 72 saat sokunca hemen hastaneye gidin enfeksiyon grip vs bakılsın dedi: DOMUZ GRİBİ
Aşı yaptırdığımız için biz ateşi aşıdan sandık. Ama o psikolojiyi atamiyoruz.
Bence gayet iyi benimkide önceden erken yatıyordu daha iyiymiş valla.. Şimdi geç yattığı için hiç kendime vakit ayıracak zaman bulamıyorum .Sen bayağı bayağı geçmişsin ek gıdaya mama verdiğin için sanırım ben daha az az veriyorum yoğurt mesela en fazla 1 yemek kaşığıdır yediği .Bugün yulaf pişirdim içine pekmez koydum anca gene 1 yemek kaşığı yedi.Benimki de akşam 8 de uyuyor sabah 6 6 buçukta uyanıypt çok uğraştım denedim oyaladım geç yatırdım ama hep aybı saatte uyandı daha karışmıyorım bari erken yatsın biraz dinleneyim. Buarada benimki emmiyor 4 byçuk aylıktam beri ek gısa başlattı doktorumhz şuan sabah ilk uyanınca mama veriyorum 7 gibi sonra 10 11 gibi kahvaltı veriyorum karışım yapıyorım yumurta sarısı. Peynir alto suyu,lor peynir, irmik, su, bebe biskğbi, pekmez bunları karıştırıp eziyorum veriyorum. 3 4 saat tutuyor bu onu bayağı bitiriyor çünkü. 3 4 saat sonra ya çorba veriyorum ya havuç patates püre veya tussuz tereyapda un kavuruyorum yopurt kapıyorum ona felan. Bazen meyveli muhallebi yapıyorum. Akşam uykusuna geçmeden bol yoğurt yediriyorum 1 çay bardağı yiyor 1 saat sonra felan formül baba veriyorum sonra uyuyor
Bu sabah yüzü böyle olunca tekrar dr a gittim yatış verdi sabah 9dan öğleden sonra üçe kadar yatış yaptık 18saat boyunca emmediği için dr göndermedi serum aldı antibiyotik kan tahlili temiz akciğer filmi temiz çıktı ama çocuk huzursuz anlamadım. Mama aldık memeye yatırınca çıldırıyo uyurken de emzrsem uyanıp çıldırıyo. Biberon tutmadığı için sert başlıklı sulukla 70cc kadar içince dr gönderdi. Şuan evdeyiz yüzü biraz düzeldi öyle işte kızlqr halimiz bu
Çok teşekkür ederiz canım nasıl dayanıyor bende anlamadım karşısında ben eridimGeçmiş olsun kuzum benim kıyamam ya, minicik canınla 18 saat nasıl dayandın sen. Inşallah hemen geçer canım, tekrar geçmiş olsun
Ayy kıyamam çok geçmiş olsun ..Sanki stersten yada sıcaktan isilik olmuş gibi yüzü ya .Benim oğlum üç günlük falanken böyle olmuştu çok sıcaklamış meğer bilemedim..İnşallah bir an önce iyileşirsiniz canım yaa..Bu sabah yüzü böyle olunca tekrar dr a gittim yatış verdi sabah 9dan öğleden sonra üçe kadar yatış yaptık 18saat boyunca emmediği için dr göndermedi serum aldı antibiyotik kan tahlili temiz akciğer filmi temiz çıktı ama çocuk huzursuz anlamadım. Mama aldık memeye yatırınca çıldırıyo uyurken de emzrsem uyanıp çıldırıyo. Biberon tutmadığı için sert başlıklı sulukla 70cc kadar içince dr gönderdi. Şuan evdeyiz yüzü biraz düzeldi öyle işte kızlqr halimiz bu
İnşallah isiliktir canım alerjiyse kötü neye alerjisi var onura bilmiyorum test yaptırcaz.çok teşekkür ederizAyy kıyamam çok geçmiş olsun ..Sanki stersten yada sıcaktan isilik olmuş gibi yüzü ya .Benim oğlum üç günlük falanken böyle olmuştu çok sıcaklamış meğer bilemedim..İnşallah bir an önce iyileşirsiniz canım yaa..
Gecti canim arada bir veriyorum corba çünkü aynı seyleri yemekten sıkıldığını farkediyorumAy maşallah Selim çorbaya mi geçtiafiyet olsun kuzuya. Arası nasıl ek gıdayla iştahlı mi? Biz gizli gizli yiyoruz yemekleri evde görünce ağlıyor, o da istiyor. Daha 10 günü var benim tosunun.
Ah yavrim,byyuk gecmis olsun,sıkıntısını neden bulamadılar acaba?Dilerim geçici önemsiz bir durumdurBu sabah yüzü böyle olunca tekrar dr a gittim yatış verdi sabah 9dan öğleden sonra üçe kadar yatış yaptık 18saat boyunca emmediği için dr göndermedi serum aldı antibiyotik kan tahlili temiz akciğer filmi temiz çıktı ama çocuk huzursuz anlamadım. Mama aldık memeye yatırınca çıldırıyo uyurken de emzrsem uyanıp çıldırıyo. Biberon tutmadığı için sert başlıklı sulukla 70cc kadar içince dr gönderdi. Şuan evdeyiz yüzü biraz düzeldi öyle işte kızlqr halimiz bu
Ooovv diyorum sadeceUyku saatlerimiz aynı seninle canım, alıştım artık ben sabahın 6sinda kalkmaya. Ek gıdada kaka durumu nasıl? Koku ve doku değişti dimi? Anne sütü kakasini özleyeceğiz gibime geliyor
Cok gecmis olsun,bebis hic bir sey yemedigi icin susuz kalmis olabilirmi acaba? Insallah alerji degildir. Insallah en kisa zamanda saglina kavusur prensesBu sabah yüzü böyle olunca tekrar dr a gittim yatış verdi sabah 9dan öğleden sonra üçe kadar yatış yaptık 18saat boyunca emmediği için dr göndermedi serum aldı antibiyotik kan tahlili temiz akciğer filmi temiz çıktı ama çocuk huzursuz anlamadım. Mama aldık memeye yatırınca çıldırıyo uyurken de emzrsem uyanıp çıldırıyo. Biberon tutmadığı için sert başlıklı sulukla 70cc kadar içince dr gönderdi. Şuan evdeyiz yüzü biraz düzeldi öyle işte kızlqr halimiz bu
Ay kuzum benim kiyamam sana yaBu sabah yüzü böyle olunca tekrar dr a gittim yatış verdi sabah 9dan öğleden sonra üçe kadar yatış yaptık 18saat boyunca emmediği için dr göndermedi serum aldı antibiyotik kan tahlili temiz akciğer filmi temiz çıktı ama çocuk huzursuz anlamadım. Mama aldık memeye yatırınca çıldırıyo uyurken de emzrsem uyanıp çıldırıyo. Biberon tutmadığı için sert başlıklı sulukla 70cc kadar içince dr gönderdi. Şuan evdeyiz yüzü biraz düzeldi öyle işte kızlqr halimiz bu
Çok geçmiş olsun canım ya yüzü neden böyle olmuş ki kıyamam kuzum benimBu sabah yüzü böyle olunca tekrar dr a gittim yatış verdi sabah 9dan öğleden sonra üçe kadar yatış yaptık 18saat boyunca emmediği için dr göndermedi serum aldı antibiyotik kan tahlili temiz akciğer filmi temiz çıktı ama çocuk huzursuz anlamadım. Mama aldık memeye yatırınca çıldırıyo uyurken de emzrsem uyanıp çıldırıyo. Biberon tutmadığı için sert başlıklı sulukla 70cc kadar içince dr gönderdi. Şuan evdeyiz yüzü biraz düzeldi öyle işte kızlqr halimiz bu
Aynen Bizimkide bazen sıvı bazen katı ama gercekten cok kötü kokuyor. Ben bugun yumurta sarısı da vermeye basladım yarın tam 6 aylık oluyor hatta bu geceOoovv diyorum sadecekoku felaket kizlar üzgünüm mumla arayacagiz anne sütü kakasini doku daha kivamli tabi sivi kaka yapmiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?