Biz de sokağa çıkma yasağının olmadığı,çocukların çıkmasının serbest olduğu gün çıktık ruzgarlıydı gittigimiz yer,üşüdü gibi geldi dün de aşıya gittik sıra vardi dışarida bekletiyorlardı çok sıcakti çok terledi hasta olmasalar iyi,tetkikteyim.Bu arada benimki artik desteksiz oturmaya başladı Hiç dönmuyordu dün sırt üstü yatıyorken yüz üstü döndü,dönemiyordu şişko,yuz ustü durmayı sevmiyor anca birazcık kendi etrafında sürünüyor hemen agliyor, çok tembelGeçmiş olsun arkadaşlar Allahım şifa versin bütün yavrularımıza..Bizimki de hasta değil ama önceden yatırdığım yerde oynar mızmızlanmazdı şimdi aklı eriyor sanırım ya kucak ya ilgi istiyor..Geçen şöyle hava aldıralım diye çıktık çocukları çok terledi arabanın içinde inş.hasta olmaz dedim. O gün gelince ilk defa armut yedirdim hep kustu armut mu dokundu güneş mi geçti anlamadım .. Dün de gene şöyle insanların olmadığı taraflara doğru bahçelik yerlere doğru kaçamak yaptık bu sefer daha az giydirdim bir de saat beş gibi çıkınca hiç terlemedi .
Hahaha seninki daha fenaIyi sen geri kapatıyormuşsun aynisini yasayip memem açık kac defa uyudugumu biliyorum
Bizim buralar da pek sıkı kontrol yok açıkçası sitede çocuklar hep aşağıda malesef..Bizde arabamıza binip kaçıyoruz doğaya...Bende rüzgardan çok korkarım hele terle birleşirse fena olur..Bebek arabası en iyi çözüm sanırım ..Bizimki yana düşüyor oturamıyor daha ams artık yatmayı sevmiyor. Yere battaniye serip bacaklarımı v yapıp otyrtturuyorum arasına bayağı oynuyor. Bizim abimizden kalma bir kamyon oyuncak var nerdeyse onları çıkarıyorum ara ara çok değişiğine gidiyor. Valla ben dediğim gibi alerjik bir bebek değil Her şeyi yetiriyorum açıkçası. Sabah kahvaltıda mesela tereyağda yumurta yaptım kendimize tuzsuz ondan yedi labne yedi marketten aldığımız tuzsuz oluyor, tahin pekmeze ekmek içi batırıyorum yedi .Gene akşam kabak yemeği yaptım tuzsuz salçası az ekmek batırıp verdim yiyor ,yoğurt yiyor ama yüzünü çok buruşturuyor.Birde Uykudan kalkıp yedirince daha güzel yiyor ,emince o kadar iştahlı yemiyor .Şu anda zaten sütüm yetiyor öyle doymalık yemiyor zaten .Siz ne yaptınız veriyormusunyz bir şeyler ??Bizde kaka sorunu var o yüzden kan damlasına başlamadım ama ek gıda veriyorum ya biraz daha iyi gibi kaka yapma süresi azaldı.Iyice düzene girince vermeyi düşünüyorum.Bu arada bizim gece uykuları iyi ama vücut alıştı sanırım 10 . 30_ 11.00 gibi uyuyoruz saat 07.00 gibi kalkıyoruz malesef ...Biz de sokağa çıkma yasağının olmadığı,çocukların çıkmasının serbest olduğu gün çıktık ruzgarlıydı gittigimiz yer,üşüdü gibi geldi dün de aşıya gittik sıra vardi dışarida bekletiyorlardı çok sıcakti çok terledi hasta olmasalar iyi,tetkikteyim.Bu arada benimki artik desteksiz oturmaya başladı Hiç dönmuyordu dün sırt üstü yatıyorken yüz üstü döndü,dönemiyordu şişko,yuz ustü durmayı sevmiyor anca birazcık kendi etrafında sürünüyor hemen agliyor, çok tembelsu vermeye başladım suya bayiliyor,terlediği için ve tadım yaptigim için anne iç güdüme göre sanki ihtiyacı var gibi geliyor geceleri kalkıp oturmak istiyor aglamiyor da en az 1 saat uykuya döndürmek için ugrasiyorum,sesini keşfetti ,devamlı bağırıyor ,kumanda,telefon ve bilgisayara dokunmaya çok meraklı,tabi hic ama hiç izlemiyorum ama o gördüğü icin tanımak ağzına götürmek istiyor ,kendi oyuncaklarından sıkıldı galiba oynamak istemiyor,2 tanesini sakladım bir hafta sonra çıkaracağım unutsun onları.Siz karışımlara gectiniz mi ben hâlâ tattiriyorum,çorba,muhallebi karışım püreleri yediriyor musunuz?Kan damlasina dün başladım ,sağlik ocaginin verdiğini deneyeceğim ama korkuyorum,6 yıl önce ilk oglumda hep saglik ocaginin verdiğini kullanmıştım bir sorun olmamıştı deneyeceğiz bakalim,çok uzun oldu bende durumlar böyle.Bir de hatirlatma belki biliyorsunuzdur ama paylaşmak istedim 6 aydan sonra anne sütündeki enfeksiyonlara karşı koruyucu antikorlar yok oluyormuş yabi enfeksiyonlara dikkat edeceğiz,özellikle diş çıksrma döneminde enfeksiyonlar artıyormuş ,haberiniz olsun
Benimki de akşam 8 de uyuyor sabah 6 6 buçukta uyanıypt çok uğraştım denedim oyaladım geç yatırdım ama hep aybı saatte uyandı daha karışmıyorım bari erken yatsın biraz dinleneyim. Buarada benimki emmiyor 4 byçuk aylıktam beri ek gısa başlattı doktorumhz şuan sabah ilk uyanınca mama veriyorum 7 gibi sonra 10 11 gibi kahvaltı veriyorum karışım yapıyorım yumurta sarısı. Peynir alto suyu,lor peynir, irmik, su, bebe biskğbi, pekmez bunları karıştırıp eziyorum veriyorum. 3 4 saat tutuyor bu onu bayağı bitiriyor çünkü. 3 4 saat sonra ya çorba veriyorum ya havuç patates püre veya tussuz tereyapda un kavuruyorum yopurt kapıyorum ona felan. Bazen meyveli muhallebi yapıyorum. Akşam uykusuna geçmeden bol yoğurt yediriyorum 1 çay bardağı yiyor 1 saat sonra felan formül baba veriyorum sonra uyuyorBizim buralar da pek sıkı kontrol yok açıkçası sitede çocuklar hep aşağıda malesef..Bizde arabamıza binip kaçıyoruz doğaya...Bende rüzgardan çok korkarım hele terle birleşirse fena olur..Bebek arabası en iyi çözüm sanırım ..Bizimki yana düşüyor oturamıyor daha ams artık yatmayı sevmiyor. Yere battaniye serip bacaklarımı v yapıp otyrtturuyorum arasına bayağı oynuyor. Bizim abimizden kalma bir kamyon oyuncak var nerdeyse onları çıkarıyorum ara ara çok değişiğine gidiyor. Valla ben dediğim gibi alerjik bir bebek değil Her şeyi yetiriyorum açıkçası. Sabah kahvaltıda mesela tereyağda yumurta yaptım kendimize tuzsuz ondan yedi labne yedi marketten aldığımız tuzsuz oluyor, tahin pekmeze ekmek içi batırıyorum yedi .Gene akşam kabak yemeği yaptım tuzsuz salçası az ekmek batırıp verdim yiyor ,yoğurt yiyor ama yüzünü çok buruşturuyor.Birde Uykudan kalkıp yedirince daha güzel yiyor ,emince o kadar iştahlı yemiyor .Şu anda zaten sütüm yetiyor öyle doymalık yemiyor zaten .Siz ne yaptınız veriyormusunyz bir şeyler ??Bizde kaka sorunu var o yüzden kan damlasına başlamadım ama ek gıda veriyorum ya biraz daha iyi gibi kaka yapma süresi azaldı.Iyice düzene girince vermeyi düşünüyorum.Bu arada bizim gece uykuları iyi ama vücut alıştı sanırım 10 . 30_ 11.00 gibi uyuyoruz saat 07.00 gibi kalkıyoruz malesef ...
Yaaa çok üzülüyorum öyle olmasına yazık yavrularımızaBu dönemlerdenkorkulari iyice başliyor ve en sevindirici olansa anne babalarini iyice ayırt ediyorlar,sık görse aglamazdı ,biizm bebeklerin şansi da pandemi bebekleri,dört duvar arasinda buyuyorlar dogadan insandan uzak
Niye öyle oldu kiBenim kızım da dün bütün gece uyumadı.Surekli agladi ..Ateşi falan yoktu .Öksürüğü de geçti çok şükür ama.Neden oldu anlamadım.
Kizlar bir de dün kayinvalidemlere gittik .En son 2 ay önce gitmiştik .Salgindan dolayi gitmedik.Ozlediler bir görsünler dedik.Onlsri görünce ağlamaya başladı ama nasıl gözlerinden yaş boşandı.Otururken arkasını döndürüp oturttuk.Onlari görüp ağlamasın diye ..Eve geldik yine ağladı uyumadi..
Maşallah canım ne güzel.Uzay sanki hicbir şey yokmuş gibi bugün, neşesi yerinde, gece uyudu. Anlamadım ben de.
Sen nasıl oldun uyudun mu? Pert edecek bunlar bizi bu ay.
Ne güzel düzeminiz maşallah. Benimki emiyor hala, ek gıdaya yeni başladık havuç püresiyle.Benimki de akşam 8 de uyuyor sabah 6 6 buçukta uyanıypt çok uğraştım denedim oyaladım geç yatırdım ama hep aybı saatte uyandı daha karışmıyorım bari erken yatsın biraz dinleneyim. Buarada benimki emmiyor 4 byçuk aylıktam beri ek gısa başlattı doktorumhz şuan sabah ilk uyanınca mama veriyorum 7 gibi sonra 10 11 gibi kahvaltı veriyorum karışım yapıyorım yumurta sarısı. Peynir alto suyu,lor peynir, irmik, su, bebe biskğbi, pekmez bunları karıştırıp eziyorum veriyorum. 3 4 saat tutuyor bu onu bayağı bitiriyor çünkü. 3 4 saat sonra ya çorba veriyorum ya havuç patates püre veya tussuz tereyapda un kavuruyorum yopurt kapıyorum ona felan. Bazen meyveli muhallebi yapıyorum. Akşam uykusuna geçmeden bol yoğurt yediriyorum 1 çay bardağı yiyor 1 saat sonra felan formül baba veriyorum sonra uyuyor
Cok şükür ya daha iyiyim annemim yanına geldik fırsat buldukça dinleniyorumUzay sanki hicbir şey yokmuş gibi bugün, neşesi yerinde, gece uyudu. Anlamadım ben de.
Sen nasıl oldun uyudun mu? Pert edecek bunlar bizi bu ay.
Kızlar benim bebe bugün de çok uyuyor. Sabahtan 2 saat uyudu. Öğenden beri de 3 saat olacak uyuyor. Normalde gündüz uykular 1 er saat gibiydi. Uyandırsam mı? Gece uyur mu ki?
Elma ve armutu haşlıyorum ben gaz yapıcı olduklari icin, digerlerini cam rendeden geciriyorum blender kullanmiyorum purelerde. Eger corba yapacaksam kullaniyorumIyi gunler hanimlar meyve puresi yaparken pisiriyor musunuz yoksa direk blendirdan gecirip mi yediriyorsunuz
İki ay önce büyük oğlum domuz gribi oldu. Microlife kulak ile kaç olcersem 15 dk sonra koltuk altı o dereceyi verdi. Mesrla alın 38.5 koltuk altı 38.2 kulak 39 çıkıyordu. 15 dk sonra koltuk alti 39 çıkıyordu.Teşekkür ederim. Hemen araştıracağım
Benim için korkulu rüya.Öyle yapayım olmazsa, bexsero benim de cek8ndigim bir aşı açıkçası
Bugün nasıl ufaklikEmmiyo cnm emmiyo oturup ağlicam memeye yatırdığımda kriz geçiriyo napıcam böyle bilmiyorum yaaa formül süt hiç içmez bnmki
Benim için korkulu rüya.
Küçük oğlana yaptırdık. 6-7 saat sonra Ateş düşürücü verdik falan 38.2'yi geçmedi hiç.
Bir hafta sonra büyük oğlana yaptırdık.
Ateş 38 civarı gezindi. 38.5 oldu Ertesi gün devam etti. Ama gittikçe artiyor. 39'a çıktı. 48 saatin sonunda 40 derece ateş gördük. Çocuk üç gün çok kötüydü bı niye aşıyı yaptırdık diye kafayı yedik. . 72 saat bitiminde hala 38 ve üzeri ateş olursa tetkik gerekli dedi dr. Ve 72 saat sokunca hemen hastaneye gidin enfeksiyon grip vs bakılsın dedi: DOMUZ GRİBİ
Aşı yaptırdığımız için biz ateşi aşıdan sandık. Ama o psikolojiyi atamiyoruz.
Elma ve armutu haşlıyorum ben gaz yapıcı olduklari icin, digerlerini cam rendeden geciriyorum blender kullanmiyorum purelerde. Eger corba yapacaksam kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?