2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canim benim oglumda egzamaydi yuzunde sivilce benzeri kırmızı noktacıklar oluşmuştu 4aylikken birden bire acaba alyadami öyle oldu ve beslenmeyi bıraktı bende erkenden ek gida vermeye başlamıştım mecburen yanaklarini görmem mümkünmu acaba belki bi yrdimim olur

Canım alya da o dönem beslenmeyi bıraktı şimdi yavaştan başldı tekrar.erken ek gıdaya başlamadım asılnda 5.ayın sonunda başladık nasıl geçti sizinki birşeye alerjisimi vardı

Canım alya da o dönem beslenmeyi bıraktı şimdi yavaştan başldı tekrar.erken ek gıdaya başlamadım asılnda 5.ayın sonunda başladık nasıl geçti sizinki birşeye alerjisimi vardı
zamanla azaldi hala tam geçmiş sayilmaz canim 4.5 yasinda şuanda.gunese cikamadi bi dönem sicaktan daha kötü oluyordu güneş kremi kullanmadan cikmamaya basladik birde bioderma kullandik.alerji testi yapilmadi bi kac doktora götürdük en son hacettepede prof.gittik oda zamanla kol ve bacaklardada olacak kendiliginden geçecek dedi bizde bi daha goturmedik bi yere

aynı böyleydi canim baktim simdi kulaginin arkasina filan baktinmi orasida olabiliyo yara olmasin dikkat et

Kızlar ben kızıma toka bandana gibi şeyler almak istiyorum internetten sipariş verip memnun kaldığınız siteler var mı? Paylaşır mısınız?

Arkadaslar lor yaptım da bu sarı suyunu neyde kullanabilir mesela corba falan olur mu siz neler yapıyorsunuz. Birde loru sadece kestirip süzdüm bu kadar demi baska birşey yapmıyorız

Arkadaslar lor yaptım da bu sarı suyunu neyde kullanabilir mesela corba falan olur mu siz neler yapıyorsunuz. Birde loru sadece kestirip süzdüm bu kadar demi baska birşey yapmıyorız
Corbalarina muhallebilerine kisacasi su kullandigin herseye koyabilirsin peyniralti suyunu. Yok baska bisey yapmiyoruz onlari porsiyonluk olacak sekilde buzlukta 3 ay muhafaza edebilirsin

Kızlar kabağı çatalla Ezince puturlu mu oluyor iki kabak hasladim çatalla ezip verdim ogurdu blender dan mı geçirmek gerekiyor yoğurdun içine koydum yedi

Kızlar kabağı çatalla Ezince puturlu mu oluyor iki kabak hasladim çatalla ezip verdim ogurdu blender dan mı geçirmek gerekiyor yoğurdun içine koydum yedi
pütürlü degilde daha cok lifleri uzun uzun kaliyo bende gecen ezdim rende yapmak lazim haslamadan benimkide ogurdu yemedi

Bende indirdim ama beceremedim anlamadı pek nasıl yapıyorsunuz cokta kurcalayamadım gerçide
Bende yapamadım yaa
Arkadaslar bebek su icerken neyle su iciyor hangi urun kullaniyorsunuz
Bende oğlumdan kalma wee 30 ml lik alıştırma bardagı vardı onunla veriyorum şimdilik zaten çok çok az içiyor. Yeni yeni alışıyor sonra biraz daha büyüklerine geçerim. Su olarak da direk kendi içtigim sudan veriyorum kaynatmıyorum.
Anladm canm peki ilk verdiğine göre yemesinde ilerleme var mı ? Kızımda sevmedi sanki yoğurtu yarın püreye geçicem bende inşallah yer yemiycek diye korkuyorum suyu bile içmek istemiyor :/
Yogurdu benim kızda sevmedi ensesinde gıdısına dopru hafif pütürler oldu birde bacakta çok hafif kabarmalar ben yogurda ara verdim. Ama genel olarak tattırdıklarımı sevmedi aynen suyu bile içmek istemiyor 5ml içmiyor düşün artık.
Duşa biz de birlikte girmeye başladık ve harika bir şeymiş suratıma bakıp bakıp gülüyor ya içim gidiyor.
Bizde 3 aylıkdan beri birlikte giriyoruz dusa çok keyifli gerçekten
Çorba olur tabi ilerde acma pogaca pankek yaptıgında da kullanabilirsin. Dondurucuda saklanıyo aynen kestirip süz sonra ben tülbentten geciriyorum baya sıkıyorum tülbentten cıkarmadan bi kabın içine koyup üzerine agırlık yapıyorum o zaman dilim dilim kesiliyo eline verincr yiyebiliyor

MinaAlya canım bu meme reddi için instagramda bir ebeyi takip ediyorum. İstanbulda olsan yardıma geliyor. Uzaktaysan da telefondan destek oluyor iatersen bir görüş sayfasını incele çok fayxidasını görürsün acıkcası ben ilkinde onun tavsiyeleriyle 4.ayda bebeğimi emzirebildim pes etmedim
Ebenazifecan ismi

Duşa biz de birlikte girmeye başladık ve harika bir şeymiş suratıma bakıp bakıp gülüyor ya içim gidiyor.
Ya bende heveslendim bugün oğlumla duşa girelim dedim benimki kıpır kıpır hiç durmuyorki valla düşürcem diye korktum ya köpük olayını falan nasıl yapıyorsunuz ay benim duşakabinde bit kadar

Ya bende heveslendim bugün oğlumla duşa girelim dedim benimki kıpır kıpır hiç durmuyorki valla düşürcem diye korktum ya köpük olayını falan nasıl yapıyorsunuz ay benim duşakabinde bit kadar
Altıma tabure alıp oturuyorum. Kucagıma yatırıyorum kolumla destekliorum. Diger elimle lifine sampuanından sıkıp köpürtüyorum önce ön tarafını yıkıyorum su açık zaten ılık akıyor altında duruluyorum. Sonra ters cevirip aynen sırt tarafını sonra kulaklarını kapatıp basını yüzünü yıkıyorum. Kabinden cıkınca hemen yanımda havlusu oluyo sarıyorum şip şak bitiyo 3 aylıktsn beri beraber giriyoruz bazen duşun altında emziriyorum

Yaaa muhtesemmis benim hiç aklıma gelmemişti böyle teşekkür ederim canım benim

Yaaa muhtesemmis benim hiç aklıma gelmemişti böyle teşekkür ederim canım benim
Rica ederim ne demek küvetti suyuydu filesiydi ugrasamadım ben bide belim agrıyordu birde babası suyu döküyordu, Oğlum eksik kalırmı oda geliyordu yıkamaya baktım iş uzuyor hemen aldım kucagıma giriverdik ilkini de öyle yıkamıştım bi cesaret

Corbalarina muhallebilerine kisacasi su kullandigin herseye koyabilirsin peyniralti suyunu. Yok baska bisey yapmiyoruz onlari porsiyonluk olacak sekilde buzlukta 3 ay muhafaza edebilirsin
Tamam tesekkür ederim peyniraltı suyu ne kadar saklanır dolapta

Tamam teşekkür ederim suyunu da ped şişeye koyup buzluğa koyayım o zaman

Aynen benim duşakabinde kücük ben hala küvette yıkıyorum kucağımda cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…