2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben yaptım ama montaj olduğu cok belli oldu

Cnm bende emzirenanneyi takip ediyorum oda emzirme danışmanı ama bnmki yavaş yavaş emmeye başladı sanki uykulu emiyor zamanla uyanıkken de emer inş şu atak bi bitseydi. Ten tene temas yaptım pek etkili olmadı bugün birlikte duşa girdik duşta enzirmeye çalıştım emmedi

Ya bende heveslendim bugün oğlumla duşa girelim dedim benimki kıpır kıpır hiç durmuyorki valla düşürcem diye korktum ya köpük olayını falan nasıl yapıyorsunuz ay benim duşakabinde bit kadar

Canım ilk bir kaç sefer eşin duş başlığını tutsun sizin için, şampuan sabun konusunda yardım etsin. Sonra hem sen hem bebegin alışınca tek girersiniz. Biz öyle yaptık, yoksa zor oluyor. Ilk basla4da keşfettiği için heyecanlı, kıpır kıpır oluyorlar da sonra sakin sakin yıkanıyor.

Ben o kadar zorlanmıştımki ilkinde sagmaya vakit bulamadıgım için birde gögüs agrısı oluyordu çok iyi anlıyorum o emzirme cabasını. İnşallah senin bebeğinde alışacak maşallah yavaş yavaş başlamış bile. Küvet varsa kuveti suyla doldurup da deneyebilirsin oda faydalı oluyo kolaylıklar dilerim

MinaAlya ha birde o zaman bende tazyik problemi de vardı emziremedigim için terbiye de olmamıştı memeler. İlk önce makineyle sagıyordum o tazyik gitsin diye sonra emzirme denemeleri yapıyordum. Simdi sende istersen önce biraz sagıp ön sütü alıp yaglı kısmı gögse indirip oyle deneyebilirsin. Belki çek çek sıkılmaz emmeye basladıgında direk süt gelir. Aklıma geldikçe yazıyorum inşallah sıkmam seni

Günaydın hanimlar,az önce oğlumun dişlerine bakayim dedim,alttan 2 diş cikmisti zaten,ustleri oontrol edeyim dedim üst ön iki dis cok kabarmis isin ilgincisol ust ön disin yanindakinin ucu patlamiş,cay kasigi testi yapip "çing" sesini duydum,damagi yirlimis ,dis hâlâ gomulse de ucu deriden çıkmış aslinda oyle huysuz degildi,sadece 3 gecedir 2 saatte bir uyandi ben de sicak yuzundendir dedim,bir de çok bagiriyor,sesini kwsfediyor gibiydi, şaşirdim aman hep böyle çıksın az ağrili,aman maasallah ama 6'dan beri surekli bağırıyor ustler fena kabarmis ama tık yok,onlar agri yapabilir gibi geliyor

Son düzenleme:
Ayyy ne güzel maşallah, atak sıkıntısı meyvesini vermiş baksana ne kadar güzel yaaaa bizim yerimize de ye

Kızlar, ek gıdaya başlayalı 6 gün oldu. Bugün 7. gün ve 3 gündür yavrum parça parça yapıyor kakasını poposu kıpkırmızı... gece kaka yapıp ağlıyor.
Sizin kaka probleminiz düzeldi mi? Kabız oldu heralde yavrum. Ne yapsam ki?
su da içmiyor tam kaşıkla verirsem az bişey gidiyor midesine ama biberonla bardakla içmiyor. Suluk aldım bugün onunla deniycem.
her yeni besinde mi olacak böyle yoksa ne zaman alışır?

Bizimde oldu canım ilk başta zorlandı 3 gün falan yapamadı.ben kayısı haşlayıp ezip kahvaltısına kattım o fayda etti baya

ne veriyorsun ek gıda canim

Merhaba,ek gida miktari mi fazla geliyor acaba? Bu ayda tadim olmali sanki,ben en fazl 1 çorba kasıği veriyorum ama illa ki bagirsak zorlanacak kati gidada kuru kayisi haslayip ezin pure seklinde verin ben bu forumda önermiştim bir iki arkadas denemosti işe yaradi dediler bence 2 gunde bir verin belki sizde de yarar,gecmis olsun yavruya

Bizimde oldu canım ilk başta zorlandı 3 gün falan yapamadı.ben kayısı haşlayıp ezip kahvaltısına kattım o fayda etti baya

sağol canım. Bakayım kayısı var mı evde. Kaç kayısıyı haşladın? Püre mi yaptın?

ne veriyorsun ek gıda canim
havuçla başladı, havuç sonra patates yedi.

ay belki fazla gelmiş olabilir. Yiyor diye veriyordum. Kuru kayısıyı mı 2 günde bir vereyim ek gıdayı mı?

Kuru kayisiyi haşlayip pure haline getirerek kakasini 2 3 gun yapmayinca verin.Az az verin ek gidayi bagirsak alişsin annesiher gecen ay biraz daha artirirsiniz bakarsiniz bagirsak duzene girince daha rahat verirsiniz

Benim kızımın da ilk dişi alttan dediğin gibi patlamış iyice görünüyordu kaç gündür bugun az bişey elime de değdi hatta bi kaç güne iyice cıkar galiba. Aşırı bi huysuzluk ateş falan olmadı zaten genel olarak huysuz bi kızım var aşırısı olmadı yani aynı gibiyiz

ah bilmeme mi huysuz bebegi benim ilk oglum oyleydi durup durup yalandana glardi artik doktoru geldi huysuz derdi,her yerine baktirdim film çektirdim hicbir seyi yoktu aglardi huysuz balim,isi gucu naz yapmakti bana hâlâ da oyle kafasina kagit havli düşse agliyor 6 yasinda

Ayy yerim yaa çok güldüm

Eskiden çok tazyikliydi fışkırıyordu şimdi damla damla zor geliyo o kadar süt nasıl azaldı yaa bilmiyorum ne sıkması aşkolsun bilakis ilgilendiğin için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…