Ben yaptım ama montaj olduğu cok belli olduBende yapamadım yaa
Bende oğlumdan kalma wee 30 ml lik alıştırma bardagı vardı onunla veriyorum şimdilik zaten çok çok az içiyor. Yeni yeni alışıyor sonra biraz daha büyüklerine geçerim. Su olarak da direk kendi içtigim sudan veriyorum kaynatmıyorum.
Yogurdu benim kızda sevmedi ensesinde gıdısına dopru hafif pütürler oldu birde bacakta çok hafif kabarmalar ben yogurda ara verdim. Ama genel olarak tattırdıklarımı sevmedi ☺aynen suyu bile içmek istemiyor 5ml içmiyor düşün artık.
Bizde 3 aylıkdan beri birlikte giriyoruz dusa çok keyifli gerçekten
Çorba olur tabi ilerde acma pogaca pankek yaptıgında da kullanabilirsin. Dondurucuda saklanıyo ☺aynen kestirip süz sonra ben tülbentten geciriyorum baya sıkıyorum tülbentten cıkarmadan bi kabın içine koyup üzerine agırlık yapıyorum o zaman dilim dilim kesiliyo eline verincr yiyebiliyor
Cnm bende emzirenanneyi takip ediyorum oda emzirme danışmanı ama bnmki yavaş yavaş emmeye başladı sanki uykulu emiyor zamanla uyanıkken de emer inş şu atak bi bitseydi. Ten tene temas yaptım pek etkili olmadı bugün birlikte duşa girdik duşta enzirmeye çalıştım emmediMinaAlya canım bu meme reddi için instagramda bir ebeyi takip ediyorum. İstanbulda olsan yardıma geliyor. Uzaktaysan da telefondan destek oluyor iatersen bir görüş sayfasını incele çok fayxidasını görürsün acıkcası ben ilkinde onun tavsiyeleriyle 4.ayda bebeğimi emzirebildim pes etmedim
Ebenazifecan ismi
Ya bende heveslendim bugün oğlumla duşa girelim dedim benimki kıpır kıpır hiç durmuyorki valla düşürcem diye korktum ya köpük olayını falan nasıl yapıyorsunuz ay benim duşakabinde bit kadar
Ben o kadar zorlanmıştımki ilkinde sagmaya vakit bulamadıgım için birde gögüs agrısı oluyordu çok iyi anlıyorum o emzirme cabasını. İnşallah senin bebeğinde alışacak maşallah yavaş yavaş başlamış bile. Küvet varsa kuveti suyla doldurup da deneyebilirsin oda faydalı oluyo kolaylıklar dilerimCnm bende emzirenanneyi takip ediyorum oda emzirme danışmanı ama bnmki yavaş yavaş emmeye başladı sanki uykulu emiyor zamanla uyanıkken de emer inş şu atak bi bitseydi. Ten tene temas yaptım pek etkili olmadı bugün birlikte duşa girdik duşta enzirmeye çalıştım emmedi
Ayyy ne güzel maşallah, atak sıkıntısı meyvesini vermiş baksana ne kadar güzel yaaaaTeyzeler biz döne döne evi gezmeye başladıksabah ben uyuyor numarası yapıyorum, hemen gelip yanağımi sıkıyor eliyle uyandırmak için, uyanmış gibi yapınca da kikir kikir gülüyor yedim çocuğu sabahtan beri yedim
Bizimde oldu canım ilk başta zorlandı 3 gün falan yapamadı.ben kayısı haşlayıp ezip kahvaltısına kattım o fayda etti bayaKızlar, ek gıdaya başlayalı 6 gün oldu. Bugün 7. gün ve 3 gündür yavrum parça parça yapıyor kakasını poposu kıpkırmızı... gece kaka yapıp ağlıyor.
Sizin kaka probleminiz düzeldi mi? Kabız oldu heralde yavrum. Ne yapsam ki?
su da içmiyor tam kaşıkla verirsem az bişey gidiyor midesine ama biberonla bardakla içmiyor. Suluk aldım bugün onunla deniycem.
her yeni besinde mi olacak böyle yoksa ne zaman alışır?
ne veriyorsun ek gıda canimKızlar, ek gıdaya başlayalı 6 gün oldu. Bugün 7. gün ve 3 gündür yavrum parça parça yapıyor kakasını poposu kıpkırmızı... gece kaka yapıp ağlıyor.
su da içmiyor tam kaşıkla verirsem az bişey gidiyor midesine ama biberonla bardakla içmiyor. Suluk aldım bugün onunla deniycem.
Merhaba,ek gida miktari mi fazla geliyor acaba? Bu ayda tadim olmali sanki,ben en fazl 1 çorba kasıği veriyorum ama illa ki bagirsak zorlanacak kati gidada kuru kayisi haslayip ezin pure seklinde verin ben bu forumda önermiştim bir iki arkadas denemosti işe yaradi dediler bence 2 gunde bir verin belki sizde de yarar,gecmis olsun yavruyaKızlar, ek gıdaya başlayalı 6 gün oldu. Bugün 7. gün ve 3 gündür yavrum parça parça yapıyor kakasını poposu kıpkırmızı... gece kaka yapıp ağlıyor.
Bizimde oldu canım ilk başta zorlandı 3 gün falan yapamadı.ben kayısı haşlayıp ezip kahvaltısına kattım o fayda etti baya
havuçla başladı, havuç sonra patates yedi.ne veriyorsun ek gıda canim
Merhaba,ek gida miktari mi fazla geliyor acaba? Bu ayda tadim olmali sanki,ben en fazl 1 çorba kasıği veriyorum ama illa ki bagirsak zorlanacak kati gidada kuru kayisi haslayip ezin pure seklinde verin ben bu forumda önermiştim bir iki arkadas denemosti işe yaradi dediler bence 2 gunde bir verin belki sizde de yarar,gecmis olsun yavruya
Kuru kayisiyi haşlayip pure haline getirerek kakasini 2 3 gun yapmayinca verin.Az az verin ek gidayi bagirsak alişsin annesisağol canım. Bakayım kayısı var mı evde. Kaç kayısıyı haşladın? Püre mi yaptın?
havuçla başladı, havuç sonra patates yedi.
ay belki fazla gelmiş olabilir. Yiyor diye veriyordum. Kuru kayısıyı mı 2 günde bir vereyim ek gıdayı mı?
Benim kızımın da ilk dişi alttan dediğin gibi patlamış iyice görünüyordu kaç gündür bugun az bişey elime de değdi hatta bi kaç güne iyice cıkar galiba. Aşırı bi huysuzluk ateş falan olmadı zaten genel olarak huysuz bi kızım var aşırısı olmadı yani aynı gibiyizGünaydın hanimlar,az önce oğlumun dişlerine bakayim dedim,alttan 2 diş cikmisti zaten,ustleri oontrol edeyim dedim üst ön iki dis cok kabarmis isin ilgincisol ust ön disin yanindakinin ucu patlamiş,cay kasigi testi yapip "çing" sesini duydum,damagi yirlimis ,dis hâlâ gomulse de ucu deriden çıkmış aslinda oyle huysuz degildi,sadece 3 gecedir 2 saatte bir uyandi ben de sicak yuzundendir dedim,bir de çok bagiriyor,sesini kwsfediyor gibiydi, şaşirdim aman hep böyle çıksın az ağrili,aman maasallah ama 6'dan beri surekli bağırıyorustler fena kabarmis ama tık yok,onlar agri yapabilir gibi geliyor
Benim kızımın da ilk dişi alttan dediğin gibi patlamış iyice görünüyordu kaç gündür bugun az bişey elime de değdi hatta bi kaç güne iyice cıkar galiba. Aşırı bi huysuzluk ateş falan olmadı zaten genel olarak huysuz bi kızım var aşırısı olmadı yani aynı gibiyiz
Ayy yerim yaa çok güldümah bilmeme mi huysuz bebegi benim ilk oglum oyleydi durup durup yalandana glardi artik doktoru geldi huysuz derdi,her yerine baktirdim film çektirdim hicbir seyi yoktu aglardi huysuz balim,isi gucu naz yapmakti bana hâlâ da oyle kafasina kagit havli düşse agliyor 6 yasinda
sağol canım. Bakayım kayısı var mı evde. Kaç kayısıyı haşladın? Püre mi
1 tane haşladım dıştaki zarını çıkardım içi kaldı sadee onuda mamasına kattım verdimsağol canım. Bakayım kayısı var mı evde. Kaç kayısıyı haşladın? Püre mi yaptın?
Eskiden çok tazyikliydi fışkırıyordu şimdi damla damla zor geliyo o kadar süt nasıl azaldı yaa bilmiyorum ne sıkması aşkolsun bilakis ilgilendiğin için çok teşekkür ederimMinaAlya ha birde o zaman bende tazyik problemi de vardı emziremedigim için terbiye de olmamıştı memeler. İlk önce makineyle sagıyordum o tazyik gitsin diye sonra emzirme denemeleri yapıyordum. Simdi sende istersen önce biraz sagıp ön sütü alıp yaglı kısmı gögse indirip oyle deneyebilirsin. Belki çek çek sıkılmaz emmeye basladıgında direk süt gelir. Aklıma geldikçe yazıyorum inşallah sıkmam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?