Kızlar birde biz 6.ay itibariyle demir damlasına başladık kakası başladığımızdan beri yeşil,bugün daha bir koyu yeşil ve sıvıydı demir damlasiylami alakalı yoksa hastamı ettim çocuğumu ALLAH korusun
Kızlar birde biz 6.ay itibariyle demir damlasına başladık kakası başladığımızdan beri yeşil,bugün daha bir koyu yeşil ve sıvıydı demir damlasiylami alakalı yoksa hastamı ettim çocuğumu ALLAH korusun
Ev tarhanası dediğiniz toz halimde mi bende alcam iyi olur bie öğün rahat bie çorba enazından. Valla bende aabah çatalla eziyoeuö bebe bisküvi irmik yumurta sarısı pekmez ve lor onları yiyo çünkü ağzında yunuşak ya yutuyor ama havuç kabak felan pütürlü olumxa yutmutor öğürüyor şehriyeyi de öyle yaptı oysaki yumuşacık yut işte ama yok
Evet canım toz halinde olan çok güzel yiyor hemde besleyici .Kendin evdede yapabilirsin aslında internetten bak tariflere. Ben yazın yaptığımdan veriyom acısız tuzsuz yapmıştım zaten büyük oğlum için.
ah bilmeme mi huysuz bebegi benim ilk oglum oyleydi durup durup yalandana glardi artik doktoru geldi huysuz derdi,her yerine baktirdim film çektirdim hicbir seyi yoktu aglardi huysuz balim,isi gucu naz yapmakti bana hâlâ da oyle kafasina kagit havli düşse agliyor 6 yasinda
Hahaha öyle valla nasıl baslarsa öyle gidiyor benim kızım da hep huysuz olur bencede herseye aglıyo hep kucak istiyo kucakta olmazsa bile yere yatırıyorum yanında durcam odadan gidersem sanki dayak yemiş gibi ağlıyo Bir şekilde büyüyorlar işte Allah sağlık versin biraz yorucu ama bi gülüşleri herşeyi unutturuyo
Kızlar 6 ay aşılarımızı olduk inşallah ateş cıkarmayız. 8 kilo 69 cm olmuşuz .Havalarda cok sıcak kızım vucudu kücük kücük kızarmalar oldu evin içinde atletle olduğumuz halde.Ağustos sıcaklarına ne yapacaz bilmem :/
İyiyim canım sağ ol,temizlik yapıyorum ağır ağır.Mete de iyi şükür,biraz huysuz ama normal hava çok sıcak,diş çıkarıyor.iştahı pek yok bu ara.Dün çorba iciremedim,resmen kilitledi ağzını.
Alya'ya da masallah.Gelişimi gayet güzel.Kiloyu hiç takıntı yapma,almamış falan diye.Kilo sağlık değil.Resimlerinde maşallah daha toplu duruyor
Sen nasılsın?
İyiyim canım sağ ol,temizlik yapıyorum ağır ağır.Mete de iyi şükür,biraz huysuz ama normal hava çok sıcak,diş çıkarıyor.iştahı pek yok bu ara.Dün çorba iciremedim,resmen kilitledi ağzını.
Alya'ya da masallah.Gelişimi gayet güzel.Kiloyu hiç takıntı yapma,almamış falan diye.Kilo sağlık değil.Resimlerinde maşallah daha toplu duruyor
Sen nasılsın?
Bugün ebeye zayıf biraz dedim yoo gayet iyi bi bebeğin var zayıf değil senin bebeğin dedi gerçektende tombik duruyo cnm ya hiç göründüğü gibi çıkmıyo tartıda sağlıklı olsunda napayım artık elimden geleni yapıyorum şırıngayla kaç dk uğraşıyorum içsin diye bundan sonrası genetik diye düşünüyorum artık. Bizimkinin de huzursuzluğu biraz azaldı sıcaklar mafetti çocukları mete de bunalmıştır kıyamam yaaa
Benimki 69 ölctu ama gecistirmek icin oyle ölctu hemşire,biizm kenid hemisremiz degildi kendi hemsiremizle doktorun ölçümü ayni cikardi ,yogundu hemşire, ben ölçüyorum 68 çıkıyor doktora gitmedik bu ay 7.ay kontrolunde iyice bakarkilo da 9
Dün biraz kapı önüne çıktık biz hava alalım diye,maşallah bizim oğlan yoldan geçip giden herkese kollarını uzatıyor beni alın diye.Hareket eden bişey görmesin Apartmanın kedisi var en son ona uzanıyordu al beni diye Anası gibi gezenti olacak.
Bugün ebeye zayıf biraz dedim yoo gayet iyi bi bebeğin var zayıf değil senin bebeğin dedi gerçektende tombik duruyo cnm ya hiç göründüğü gibi çıkmıyo tartıda sağlıklı olsunda napayım artık elimden geleni yapıyorum şırıngayla kaç dk uğraşıyorum içsin diye bundan sonrası genetik diye düşünüyorum artık. Bizimkinin de huzursuzluğu biraz azaldı sıcaklar mafetti çocukları mete de bunalmıştır kıyamam yaaa
Kilosu iyi takilmayin kilo saglik değildir, az alsin ama saglikli kiko alsin kof kiloyu ne yapacak?Anneler cevre baskisiyla bebek emse bile dayiyorlat mamayi ,besleyiciligi olmayan muhallebileri kof kilo yapiyor ,takilmayin hem artik kilo one cikan bir kriter degil,boy daha ön planda saglikli gelişim için