Dün biraz kapı önüne çıktık biz hava alalım diye,maşallah bizim oğlan yoldan geçip giden herkese kollarını uzatıyor beni alın diye.Hareket eden bişey görmesin Apartmanın kedisi var en son ona uzanıyordu al beni diye Anası gibi gezenti olacak.
Kilosu iyi takilmayin kilo saglik değildir, az alsin ama saglikli kiko alsin kof kiloyu ne yapacak?Anneler cevre baskisiyla bebek emse bile dayiyorlat mamayi ,besleyiciligi olmayan muhallebileri kof kilo yapiyor ,takilmayin hem artik kilo one cikan bir kriter degil,boy daha ön planda saglikli gelişim için
Evet biliyorum tabiki kilo sağlık göstrergesi değil ama ister istemez takılıyo insan persentilde çokta geride değil sadece anne sütü aldı bu zamana kadar demekki sütüm bu kadar kilo aldırıyo
Evet biliyorum tabiki kilo sağlık göstrergesi değil ama ister istemez takılıyo insan persentilde çokta geride değil sadece anne sütü aldı bu zamana kadar demekki sütüm bu kadar kilo aldırıyo
Çok guzel anne sutu aldiysa tamamen saglikli kilo almiştir,ek gidaya geçeceksiniz zaten bir de dediginiz gibi geneyik faktor onemli bou ve kiloda yapisi oyle olabilir ileride bir kız olarak az kilo almasina sevinecek bile belki de
Bizde bugün aşıya gittik bayağı tedbir almışlar 2 ay önce ki gittiğime göre.Gelenler dışarıda açık havada bekliyor .Bizden önce bir bebek vardı .Biraz bekleyin havalansın hem hazırlayım odayı dedi .Temiz örtüler sermiş sağolsun ebemiz.Inşallah ateş olmaz. Eğer vücudunda önceden bir enfeksiyon varsa onla birleşip ateş yapabilir. 38.5 un üstüne çıkarsa dr a götürün dedi.9.ayda kanlara bakılıyormuş normalde ama biz durumdan dolayı bakamıyoruz .Çocuk doktoruna götürüp baktırtabilirsiniz dedi.
Ben hâlâ ek gıda hazırlığı yapıyorum. Tereyağı yaptım bugün, çok kolaymış ilk kez yaptım. Tarhana için süzme yoğurt yaptım, h.sonu da tarhanayı yapicam. Yulaf alıp un yapicam. Et suyu, peynir altı suyu ve labne yaptım. Unuttuğum bir şey kalmış mi kızlar? 4 hafta sonra da nihayet Eskişehirime gidiyoruz 3 aylığına tabi seyahat yasağı olmayacağını farz ediyorum. Çok özledim memleketimi. Hemşiremizi aradım bugün, bexseroyu burda yapalım dedi, yorma tosunumu 6. ayda çok aşı var dedi.
Benim oglum anne sütü alıyor ama ek gıdayla kaka duzeni cok degisti 5 gunu buluyordu yapmadigi ki hergun probiyotik mayayla yaptigim yogurdu yedirmeme ragmen.. kayısı kurusu haşlayip verdim 2 kez ise yaradi sonra oda yaramamaya başladı enterogermina aldik simdi her sabah 1 kere kaka yapiyor