2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Normal canim normal hic dert etme seliminde kilosu aman aman degil ama cok daha toplu duruyor yanaklarindan dolayi heralde cok öp Alya yı
Ay kilosu yazmışım boyu yazcaktımkafa kalmadı ki çocuklardanalya da öyle cnm görenler tombiş diyo toplu duruyo bizimkide öperim teyzesi sende selim i öp

Ben dun verdim ilk defa ama tavuk veya kemik suyu yapmadigim icin henuz peyniralti suyuyla yapip verdim bayıldı
Bende yaptım bugun hem kemik suyu hem peyniraltı suyu koydum benimkide begendi yedi İnsan nasıl mutlu oluyor demi yiyince insallah hep böyle olurlar

Acaba fazla yedirmiş olabilir misin? Ben denediğim her yiyeceği ilk gün 2-3 çay kaşığını geçmeyecek şekilde veriyorum ve sütümle açıyorum. Hangi yiyecekle başladın?

kızlar cinnet nur isimli bi arkdaşın bebegi yogun bakımda bi cok rahatsizligi var ameliyat oluyo yasin okunulmasini rica ediyo bilen okumak isteyen olursa 2 aydir hasret yavrusuna ona yazarmisiniz okursaniz

kızlar cinnet nur isimli bi arkdaşın bebegi yogun bakımda bi cok rahatsizligi var ameliyat oluyo yasin okunulmasini rica ediyo bilen okumak isteyen olursa 2 aydir hasret yavrusuna ona yazarmisiniz okursaniz
Ah yavrum çok üzüldüm ben anneye ve bebeğine..allah şifa versin inşallah.

Kuru kayisiyi haşlayip pure haline getirerek kakasini 2 3 gun yapmayinca verin.Az az verin ek gidayi bagirsak alişsin annesiher gecen ay biraz daha artirirsiniz bakarsiniz bagirsak duzene girince daha rahat verirsiniz
Tamam çok teşekkür ederim Kakasını yapıyor ama az az. Parça parça.

Acaba fazla yedirmiş olabilir misin? Ben denediğim her yiyeceği ilk gün 2-3 çay kaşığını geçmeyecek şekilde veriyorum ve sütümle açıyorum. Hangi yiyecekle başladın?
Fazla yedi galina... ilk günler 2 tatlı kalığı. Sonra yedikçe verdim. Son iki gün 4 yemek kaşığı yedi. Havuçla başlayıp, patatesle devam ettik

Ek gıdaya merhaba dedik bugün biz. Ayşe önere göre gidiyorum. Et suyunda bir kaç yaprak ıspanak ve bir dilim kabağı haşladım, süzgeçten geçirdim. 2-3 damla z.yagi ekledim. Bayıla bayıla yedi yarın ve diğer gün de aynı çorbayı içecek. Böylece 3 gün kuralına da uymuş oldum. Her üç günde bir çorbaya yeni bir sebze ekleyerek gideceğim. Minicik bir kase yoğurdu da hemen hemen her gün yiyor. Probiyotikle mayalamıştım, çok yumuşak bir tadı oldu, onu da severek yedi. Bakalım kaka durumumuz ne olacak.

Filiz ben ıspanağı +8 olarak biliyorum.Nitrattan dolayı ama acaba yanlış mı biliyorum?

Doğru biliyorsun canım hatta +9 muş bir şey olur mu acaba? 1-2 çay kaşığı kadar yedi. Nasıl bakmadan yapt bilmiyorum, aklımda 6 diye kalmış
Hayır hayır bişey olmaz korkma.Alerjik bi sebze ama 2 çay kasığından bişey olmaz.Sen havuç,kabak,patatesle ilerle istersen.

Hayır hayır bişey olmaz korkma.Alerjik bi sebze ama 2 çay kasığından bişey olmaz.Sen havuç,kabak,patatesle ilerle istersen.

Bi daha baktım ayşe öner gerçekten vermiş ıspanağı ikinci haftada, ama dediğin gibi alerjikmis çok. Doktorlar vermeyin 8den önce diyor. Yarın kabağa havuç eklerim, iyi ki hatırlattın canım çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…