2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de aynen bu tarife ek yarım ceviz içi rendeleyip veriyorum kahvaltıda.

Ben yaptim canim probiyotik mayayla cok guzel oluyor tatli tam bebek yogurdu

Makarnavitmadan yoğurtlu tarhana almıştım ondan vereyim diyorum da tarhana için erken mi siz halen püre mi veriyorsunuz yoksa çorbalara mı geçtiniz ben çoK gerideyim Yaa
Bende corba veriyorum ara ara. Tarhana vermedim hic

Yok canim fazla olmaz bendekinde 1 paketle 1 litreden 3 litreye kadar süt mayalanabiliyor seninkinin markasi ne

Bende corba veriyorum ara ara. Tarhana vermedim hic
Nasıl yapıyorsun çorbaları cnm ya bide ben şunu anlamadım ben kahvaltı yoğurt ve sebze püresi veriyorum gün içinde ama bunları verecek zaman kalmıyo ki yani bide emzirme yada mama olunca çocuk tok oluyo sanki 2saatte bir ağzına bişeyler giriyo sanki

Evet irmik te koyuyorum.Ben cevizi kahvaltı vermeye başladığım ilk günden beri veriyorum.Erken mi ki?
Kuruyemis kategorisinde oldugu icin dikkatli olunmali vs gibi seyler okumustum 8 ay diyen var 1 yas diyen var ama 6 ay diyenlerde var tabi.. bu kadar farkli görüş olunca korktum en azinda 7. Ayi bekleyeyim dedim

Ya bende bunu soracaktim burda. Ben selime genelde kahvalti+yogurt veya sebzeli karışım (bu pure de olabilir corba da )+ yogurt veriyordum ama bi kac gundur oglennleri beni emmek istemiyor. Bugun hic bisey vermedim mesela selime gayet guzel emdi beni. Galiba cok doyuyor bunlarla ben azaltacagim biraz ek gidayi yani bi gun yogurt ertrsi gun kahvalti diger gun sebze diger gun yogurt bu sekilde ilerleyecegim.. corbalarini da suda haşlıyorum sebzeleri (patates+havuc+kabak+cok az sogan) blenderdan geciriyorum bide zeytinyagi bu kadar

Ben daha ceviz hiç vermedim hasret erken diye düşündüm ama sen başından beri veriyosun mete de bi reaksiyon olmadı dimi olmadıysa verilebilir aslında
Olmadı canım.Şimdi tereddütte kaldım bende bak İlerde bi sıkıntı çıkmasın da..Ben bunu enine boyuna bi araştırayım

Benimki evde probiyotik yogurt mayasi. Kutusunun ustunde yazar aslinda kac kilo süte kadar kullanilabildigi bi baksana canim.. oh sende makinede varmis ben klasik yontem
Arkasına baktım cnm ama yazmıyo bundan önce normal yoğurt mayası almıştım o başka bi markaydı onda yazıyodu bunda yazmıyo bu da öyledir ya genelde hep aynı oluyolar demekki

Benimki evde probiyotik yogurt mayasi. Kutusunun ustunde yazar aslinda kac kilo süte kadar kullanilabildigi bi baksana canim.. oh sende makinede varmis ben klasik yontem
Büyük kızımda kendim mayalıyodum ama bunda makine alayım dedim uğraşmamak için

Makarnavitmadan yoğurtlu tarhana almıştım ondan vereyim diyorum da tarhana için erken mi siz halen püre mi veriyorsunuz yoksa çorbalara mı geçtiniz ben çoK gerideyim Yaa
Ben dün şehriye corbası yaptım ilk defa yutabildi sevdi de artık yavas yavas yiyebilirler galiba ama benn5 aylıkken tadımlara baslamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…