2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Nasıl yaptın tarifini de yazsana cnm
Bir cay kasıgı tereyağ koydum biraz kemik suyu biraz peyniraltı suyu koydum tel şehiriyeyle yaptım inceya yutması kolay olur diye baska hicbirsey koymadım canım az yaptım zaten dünde yedi bugunde

Bizimki de mezuraya bayiliyor kemirip duruyor elinden alinca bağiriyor

Hanimlar haddim degil ,belki bana kızacak "Sanane" diyeceksiniz ama ek gidayi çok veriyorsunuz gibi1 yaşina kadar anne sütü ya da mama esas öğun olmalı hele ki anne sutu aliyorsa bir nimet,ek gıda miktari gunde 1 çay bardagini gecmeyecek diyor doktorlar, Dunya Saglik Orgutu 3 yasina kadar emzirilmeli, bile dedi.Tabi ki verecegiz ama anne sütunden çaliyorsa normal degil. Zaten ek gida tok tutar,minnacık mideleri.

Katılıyorum ben bu fikre. Elimden geldiğince 3 yaşına kadar emzirmeye çalışacağım ben, bunu çok araştırmıştım hamileyken. Ek gıdada da 1 çay ba4dagini geçmek istemiyorum. Meyveyi abartmamak gerekiyormuş, kilo başına 10-15gr olmalıymış. Zaten verdiğimiz meyve sebze artık hormonlu ilaçlı hep, kimseye güvenmiyorum ben gıda konusunda. En güzeli anne sütü.

Yani tabi diger yiyeceklerden de yemeli ama miktar olarak 1 yaşını doldurduktan sonra ana ogun olmali sanki,yani 1,5 2 yasina gelmiş anne sütunden baska bir şey yemeyen ,hic tatmamiş cocuk da normal degil ,beslenme aliskanligi için bu zamanlarda tanistirmaliyiz yoksa alışmaz yemege,yemekleri seçer ,dedigim gibi 1 yaşına kadar miktar onemli ama anne sütünü de guzel aliyorsa o zaman verilir bu zamanlarda da , 1,5 yasindna sonra falan da zaten rol degisecek anne sutunu doymak icin degil şifa icin alacak daha çok,her çocuk farkli aslinda. Anne icgudulerimiz ne diyorsa onu yapalim

Kesinlikle katılıyorum

Bu mayalarla yoğurdun tadı çok güzel oluyo ben bunu ilk kez deneyeceğim daha önce normal olanı almıştım probiyotik olmayanı tadı çok güzel oluyo
Katkisiz mi gercekten?Ben zaten hep kendi yogurdumu yaparim,normal yaptigimdan verdim, bunu bilmiyordum sadece Activia'nin probiyotik mayasi var ama toz gibi degil yogurt şeklinde onu deneyeyim diyordum buna da bakayim,sag olun paylastiniz,yazdikca öğreniyoruz

Bizde yoğurdumuzu kendimiz yapıyoruz ben yapmasam kayınvalidem mayalar bizede. Ama kızıma günlük sütle mayalıyorum pastörize sütlere daha çok güveniyorum katkısız sanırım incelemedim içeriğini siz alırken bi bakarsınız rica ederim ne demek bende 2.çocuğum olmasına rağmen bildiğim şeyleri bile soruyorum belki farklı bi bilgi denk gelir diye soru sormayı severim

Yeni tat oldugu icin once itiyorlar benimki de oyle yapti,yani bilmedigi bir tat ondan benimki muz gibi tatli bir meyveye bile yapti,cok az kasigin ucuna koya koya verdim baslangicta sonra aldi alışınca ama ger yeni gidada yapiyor
Ben plastik meyve filesii aldım içine koyuyorum muzu şapur şupur kendi yiyor. Hem tutmayıda öğreniyor ağzını buluyor .

Valla canım benim de ikinci çocuğum ama nasıl büyütmüşüm hiç hatırlamıyorum .Geçen videolardan baktım biraz koca elmayı vermişim eline 8 aylık falan oda bayağı kemiriyor .Hele 3 gün kuralını ilk defa burdan duydum. Rastgele büyütmüşüm valla.

Senin büyüğüyle küçüğü arası çok yaş farkı var sanırım cnm bnmkilerin arası 4 yaş üç gün kuralı falan büyüğünde de yapıyordum hatırlıyorum onda blw falan da yapmıştım ama burada çok arkadaş var her kişiden farklı bir bilgi öğrensem kar. Bende kendi deneyimlerimi paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…