Hemşire bir bayandan duydum daha çok yeni o yüzden tam açıklayamıyorum kendi çocugumun zamanına denk gelseydim uygulardım gibi cümleler kurdu sonra çok araştırdım ama kaynak bulamadım. Belki sizden duyan vardır diye yazdım. İnsanın kafası karısıyor vallaHic duymadim ben mesela domates cilek bunlar 1 yasindan once verilir mi diyor ?
Bende 3 gün yapıyorum bakalım ama blw yapamadım bu bıdıkta yemek istemiyor abisi gibi değilEvet 7 günde bir yeni sebze ekliyor, çocuğun bağırsakları alışsın diye yazıyordu sitesinde. Ben üç günde bir ekleyeceğim ama. Diğer dediğini ben de ilk kez duydum inan bilmiyorum.
İnşallah yer bakalımYer annesi alışınca. Alışmaya, tanımaya çalışıyordur.
Benimki de su içmiyor. Püskürtüyor, oyun yapıyor suyla, içmiyor. Sonra da kaka yapamıyor
Probiyotikle mayaladım derken activia gibi bişey mi kullandın? Zahmet olmazsa nasıl mayaladığını anlatabilir misin? Bu arada Ayşe Öner’den okuduğum hiçbir şeyi farklı kaynaktan teyit etmeden uygulamıyorum. Güzel bilgiler veriyor ama biraz kafasına göre yazıyor sanki
Peki 15 litre sütün kaymagini nasil biriktirdin ? Nerede muhafaza ettin kaymagi bozulmamasi icin? Sıka sıka yıkamak kismini anlamamış olabilirimafiyet olsun uzaykuşa
Yok onlariı da tattiririm bu aralar yani 9. ayda miktar olarak biraz daha fazla vermeye başlarım demek istedim,yunurta peynir gibi tatlarana alışsin demek istedim ,yani onlar da bu aralar tattirilmali alissin diye.Ben 1 aydir sadece tattiriyorum tadim ayi oldu,ayina uygun olan her besinle.taniştiriyorim hem alerji testi oluyor alerjisi var mi yok mu diye ,bir sure daha yine yeni gida tattiririm,bazen eskilerden ikili bir seyler yaparim bakalim hosuna gidecek mi diyeYumurta ve peynire de mi 9 aylikken baslayacaksin peki? Evet kesinlikle katılıyorum biz yonlendiriyoruz beslenme aliskanligini.. ben bundan sonra bugun kahvalti verdiysem yarin yogurt ertesi gun sebze ertesi gun tekrar yogurt bu sekilde gidecegim sanirim..
Belki de sut ya da yemek tortusudur anlamadim ama istwrseniz temiz ince islak bir bezle isterseniz hafifçe temizleyin gececek mi? Ya da önce su icirin istwrseniz.Bilemedim simdi ama sadece tahmin ettim,isterseniz hemen mudahale etmeyin takip edin belki geçer kemdiliginden.Eki Görüntüle 2638830
Kızlar Uzayın dilinde böyle kırmızı ve düzensiz benekler var, daha önce yoktu bunlar. 5-6 taneler. Tat alma benekleri değil bunlar, çok önde zaten görünüyor direkt. Ne olabilir ki?
Cnm sıcak bişey mi yedi istersen temiz bir bezi parmağına dola karbonatlı suya batırıp dilinde gezdir bakalım duzelcek miEki Görüntüle 2638830
Kızlar Uzayın dilinde böyle kırmızı ve düzensiz benekler var, daha önce yoktu bunlar. 5-6 taneler. Tat alma benekleri değil bunlar, çok önde zaten görünüyor direkt. Ne olabilir ki?
1 su bardagi cok degil mi?Onu yiyorsa tikaniyordur,bu aylarda gun iicnde yedigi toplam ek gida 1 çay bardagi olmaliKızlar merhaba ya benim kız ek gıdaya başlamıştık fena değildi yiyordu az da olsa ama 2 gündür ağzını çok fena kilitliyor napcam bilgisi tecrübesi olan var mı? Birkaç gün ara mı versem asla ağzını açmıyor kafasını öeviriyor apzını kilitliyor bir tek yoğurt yiyo o da biraz serin ya ondan mı acaba sıcaktan dolayı mı sıcak şeyler yemek istemiyor çünkü yoğurdu 1 su bardağına yakın yiyo direk ağzını açıyor biraz serin veriyorum onu çünkü yaz boyu böyle olmaz umarım
Ben 4 buçuk aydan beri ek gıda veriyorum ve artık mamayı azaltmıştık doktor önerisi ile. Normalde sabah aç karnı ama yemiyor. Önceden güzel kahvaltı ederdi. Şimdi ağzını açmıyor. Ve 1 çay bardağı yoğurt ilk zamanlar veriyordum şimdi bayağı yiyo. Dediğim gibi zaten doyurucu öğün yemeye başlamıştı ama maalesef bıraktı anlamadım1 su bardagi cok degil mi?Onu yiyorsa tikaniyordur,bu aylarda gun iicnde yedigi toplam ek gida 1 çay bardagi olmalimama alıyordu galiba sizinki, bie de midesi rahatsiz olur,o istese de vermeyin o kadar bence,mama da zaten epey doyurucu annesi o doyuyordur bence yogurdu azaltin bir de aç oldigu zaman verin ek gıdayı ,mesela mama alip iyice yemisse mamyi 1 saat sonra ek gida yemez acikmaz,tabi bilmiyirum nasil verdiginizi ama
Cnm sıcak bişey mi yedi istersen temiz bir bezi parmağına dola karbonatlı suya batırıp dilinde gezdir bakalım duzelcek mi
Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama 1 yasina kadar mama ya da anne sutu ana ogun olmali ,ek gida vermeniz cok guzel ama ana ogun olmamali midesi bagirsaklari rahatsiz olur sanki ama tabi bebeginizi siz daha iyi bilirsinizBen 4 buçuk aydan beri ek gıda veriyorum ve artık mamayı azaltmıştık doktor önerisi ile. Normalde sabah aç karnı ama yemiyor. Önceden güzel kahvaltı ederdi. Şimdi ağzını açmıyor. Ve 1 çay bardağı yoğurt ilk zamanlar veriyordum şimdi bayağı yiyo. Dediğim gibi zaten doyurucu öğün yemeye başlamıştı ama maalesef bıraktı anlamadım
Cnm ek gıdayı formül sütten ne kadar sonra veriyorsun araya en az iki saat koysan yine de yemiyor mu bence zorlama bıkmış olabilir öğünlerini azaltı bir su bardağı yoğurdu bende yiyemem ki çok fazla yarım çy bardağı yeterli. Kaç cc mama içiyor senin minnoşKızlar merhaba ya benim kız ek gıdaya başlamıştık fena değildi yiyordu az da olsa ama 2 gündür ağzını çok fena kilitliyor napcam bilgisi tecrübesi olan var mı? Birkaç gün ara mı versem asla ağzını açmıyor kafasını öeviriyor apzını kilitliyor bir tek yoğurt yiyo o da biraz serin ya ondan mı acaba sıcaktan dolayı mı sıcak şeyler yemek istemiyor çünkü yoğurdu 1 su bardağına yakın yiyo direk ağzını açıyor biraz serin veriyorum onu çünkü yaz boyu böyle olmaz umarım
Olabilir,evet doktorlar farkli goruste olabiliyor,başka faktörler(kilo,hastalik,alerji gibi) varsa iş değişir elbette,bilmediğim icin standart durumlar icin soyledim,bildigimi paylaştim
Fırtınalı atak günleri geçmek bilmez güneşli günler su gibi geçiyo kaldı 6 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?