2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bi ara ver bakalım cnm ne olacak bi de öyle dene aslında tokken vermiyormuşsun belliki sıkılmış ilk zamanlar sıkılma çok oluyormuş bnm kızımın da günü gününe uymuyo aslında sütüm çok olsa hiç vermem günde bi kere tattırırım ama sütümle doymuyo

Benim büyük kızımda ilk üst ön dişini çıkarmıştı sonradan alt önler çıkmıştı sırayla çıkması gerekmiyor illa ki diye biliyorum cnm

Benim büyük kızımda ilk üst ön dişini çıkarmıştı sonradan alt önler çıkmıştı sırayla çıkması gerekmiyor illa ki diye biliyorum cnm
Anladim bayagi şasirdim ondan demek ki kuru kuru bagiriyormuş,bir de peş peşe çabuk cikiyor gibi geldi b3lki de normal dediginiz gibi

Bizim de alttan 3.diş geliyor.Üstten ön dişleri bekliyordum ben aslında ama demekki sıralı çıkarmayacak.

Kızlar ya Ayla biraz önce kustu ilk defa böyle Ağız dolusu dogdugundan beri hiç kusmazdı ilk defa kustu bide rengi sarıydı ama muzda yedirmiştim dün gece sadece uzun kollu cıtcıtlı badiyle yatırdım normalde askılı cıtcıtlı badi bide ince penye giydirirdim ondan mı oldu acaba kötü kötü de kokuyordu

Benim oğlum maşallah pek sevdi bu ek gıda işini .Ama yulaf katınca pek yemedi irmiği daha çok sevdi. Bir de ilk başlarda pütürlü yiyecekleri önce dilinde bekletiyor damağıyla eze eze keşfederek tedbirli yiyordu .Şimdi alıştı sanırım dilinin ucunda bekletmiyor cup yutuvermiş.Içim rahat ediyor aslında ek gıda yiyince çünkü sütüm yetmiyor gibi geliyor. Ama ek gıdadan sonra gene aynı emiyor .Kakaları daha düzene girdi ek gıdadan sonra inş.böyle devam eder.Kan ilacını vermiyordum kabız yapıyor diye ama vermeye başlıcam.Ebede mutlaka ver dedi.Ebe normalde 9.ayda kanlarına bakılıyordu ama biz bakmiyoruz dedi malum durumdan. Eğer hastanede baktırusanız beni haberdar edin dedi.

Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir midesini tetikte ol her yediğini çıkarabilir. Bizimki geçenlerde dışarı çıktık çok terlediydi .O gün üç dört kere her emdiğini kustu.Ne halı ne kıyafet koydu .Hatta babamız sahura kadar oturuyordu onun yanında koydum kusarsa uykuda tıkanır falan diye.Ama sonra kusmadı .

Kusma tekrar ederse bir sorun vardir bazen yediklerini hazmedemeyince kusarlar ama tekrar eder ya da ishal,ateş belirtileri de olunca doktora başvurun,gecmis olsun.

Bende normalde sıralı çıkar diye biliyordum ama burda gördükten sonra ağzının her yerini kontrol ediyorum belki sürpriz yapmıştır diye

Benimkide öyle koyduğum yerde kalıyor soluna dönüyordu normalde onuda bir kaç gündür yapmıyor. Aslında yere battaniye serip birde tek zıbınla kalınca daha çok hareket ediyor. Birde aynı oyuncaklardan sıkıldı. Farklı bir şey görünce kendini dahs çok ona doğru almak için hareket ettiriyor.

Kusma tekrar ederse bir sorun vardir bazen yediklerini hazmedemeyince kusarlar ama tekrar eder ya da ishal,ateş belirtileri de olunca doktora başvurun,gecmis olsun.
Bugun yumurta lor az bişeyde muz yedi kötü kokuyordu galiba üşüttü üstünü de hiç örtmüyo. Teşekkür ederim ilk defa kustu böyle korktum birde diş cıkarıyo ucu çıktı elime batıyor alakası var mıdır bilmiyorum da

Teşekkür ederim canm galiba üşüttü ya insallah kusmaz bidaha. Zaten sabahtan beri hiç uyumamıştı kusunca rahatladı uyudu

Dıs cikarinca enfeksiyonlara acik oluyormus bebekler ama dediginiz gibi üşütmüstür hem kusmak rahatlatir ,dedigim gibi,fazla da gelmiş olabilir yedikelri,biraz sicak tutun bebeginizi,isterseniz ihlamur icirin birkac kaşık belki iyi gelir ama sadece ıhlamur baska şeyler kariştirmayin,cabucak geçsin inş.

Ayni benimki de oyle daha cok kumanda,mezura, abisinin oyuncakları orruler olhisini cekiyor hep cirpiniyor teepki veriyor gutmek icin ama useniyor cok yoruluyirlar ya sürünürken

yedigini hazmedememisse midesini yani sırtını üşütmüş canim

Tamam içiriyim çok teşekkür ederim

Ben Günde yarım çay bardağı Ek gıdaYı Geçmemesi gerektiğini okumuştum oda 7-8-9 +aylarda olması gerekiyor Hatta 8-9 çünkü 6 ay tadım ayı bu ay da tadımlık enfazla 6 Tatlı kaşığı yeterli bence ben bir öğün veriyorum oda öğlen hergün 2 tatlı kaşığı artırarak veriyorum 7 ayda da kahvaltıya başlayacağım iki öğün olarak 1 yaşına kadar anne sütü ana öğün olduğundan bol bol emzirerek doysun karınları Sonrasında bol bol karışımlı yiyecekler nasılsa

Ayla- canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl Ayla acaba midesini mi üşüttü çünkü üştünde kokar kusmuk fazla yediğinde kusarsa kokmuyo bugün midesine ılık bişeyler giderse düzelir kıyamam havalar bi sıcak bi soğuk etkileniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…