2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Evet canım herkes farklı yaklaşıyor bu konuya ama temkinli olmakta fayda var. Ben artık defalarca kontrol edip veririm her şeyi

Bizde 15 gündür tadimlardayiz sebze püreleri veriyorum öğlen uykudan kalkınca bazen birkaç kaşık yiyor bazen hiç yemiyor öyle ilerliyoruz haftaya yoğurt deneyeceğim keçi sütünden mayalayacağım süt alerjisi ihtimali var ya doktor keçi deniyelim dedi büyüyo diye probiyotik keçi mayasi siparişi verdim bakalım inşallah yer ve tepki vermez vücudu

Bzim güneşligunlerin bitmesine 6 gun kaldı cnm hemen de bitiyo bikaç gundur iyiydi mızmızlığı geçmişti şimdi yine başlicakbizimki de köprü kurmaya ve sürünerek ilerlemeye başladı.erkek bebekler anneye Daha düşkün olurmuş Uzay gibi

Bzim güneşligunlerin bitmesine 6 gun kaldı cnm hemen de bitiyo bikaç gundur iyiydi mızmızlığı geçmişti şimdi yine başlicakbizimki de köprü kurmaya ve sürünerek ilerlemeye başladı.erkek bebekler anneye Daha düşkün olurmuş Uzay gibi

Keçi sütünden mayalamayı bende düşünüyorum cnm bi dene nasıl olacak bizede yazarsın

Ne guzel masallah ina,benim şişko tembel hâlâ hareketsiz karin üstu koyuyorum agliyor hic hareket etmek istemiyor,eh keyfi olunca azicik sürünüyor ama cok az bir de cok nadir dönüyor ama koyuyorum dakikalrca ne sirt ustu ne yüzüstü poposunu kaldirmiyor hic şişko tembel

Bnm kızda yere inmeye görsün hemen dönmeler sürünmeler altını bile zor bağlıyorum bnm çocuklarım fazla hareketli oluyolar her gören söylüyo aslında fazlasıda iyi değilyatakta da doğru düzgün yatmaz beşiğin içinde türlü şekillerde yatıyo sanırım çok kilolu olmamasından bu kadar kolay hareket etmesi. Ama büyük kızımdan biliyorum hareketli çocuk çok zor

canim bende ogluma erken baslamistim mama icmeyi reddediyordu erken ek gidaya baslanildigi zaman bebek bıkabiliyormuş oglumda herseyi yerken bi sure sonra yememwye baslamisti ek gidayi yedirip uyuca zamanda formul mama veriyordum ama kizimda hiç düzen tutturamadim ne zaman mama icecegi bile belli olmuyo nasil ek gidayi öğün yapcam bilmiyom

Anliyorum sizi gercekten yorucu ama ne gu el gelişimi Masallah ben bazen ya diyorum bir yeri mi agriyor dönmüyor ,insan telaslaniyor,sozinki saglik gostergesi aman masallah annesi

Anliyorum sizi gercekten yorucu ama ne gu el gelişimi Masallah ben bazen ya diyorum bir yeri mi agriyor dönmüyor ,insan telaslaniyor,sozinki saglik gostergesi aman masallah annesi
Evet tabi haklısınız ama işte tek başına hiçbir şey yetmiyo kimi motor gelişimi konusunda kimi uyku konusunda kimi iştah kimi Kilo boy konusunda sıkıntı yaşıyor her bebeğin derdi başka

Canım mama vermeden önce ek gıda veriyoeum mwsela sabah 6 da kalkıyor önce 150 cc mama içiyor aonra 11 gibi kahvaltı veriyorum daha sonra 2 gibi ek gıda 4 5 gibi yine ek gıda akşam 8 de yatarken mama ve gece yine mama bu şekilde veriyorum yani tok değil açken veriyorum da asla yemek istemiyor birkaç gün ara verwyim olmadı ya

Hanimlar,gecen bahsetmiştim:Benimki 5.ayda alt on iki dişini çikarmişti,birkac gun önce ust sol yan diş yani ust ön dislerinin sol yanindaki dişin patlatigini ucunun göründüğünü fark etmistim az once alt ön dişin sag yanindaki tek dişin ucu görünmüş ,şaşirdim ust on 2 dişin daha erken cikmasi gerekirken bunlar cikiyor ustelik ust iki yan degil sol ust yan tek dis ve sag alt yan tek dis dağınık çıkıyor, farkli dis cikmasi yaşayan var mi?Ilk oglum sirayla cikarmisti bu sırayla çıkarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…