2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Evet 6. ay tadım yani günde max 1-2 yemek kaşığı tatması gerek. O da 6 tatlı kaşığı yapıyor. Ayşe önere göre gidecektim ama vaz geçtim. Dediğin gibi 7. aya kadar çok çok az ilerleyip 7de hafif kahvaltı ideal olacak. 1 yaşından sonra ağırlık veririm ek gıdaya. Zor zaten ek gıda işi, beni zorladi bile.

Canım çok gecmis olsun. Üşüttü yüksek ihtimalle. Ateşi var mı?

Demir damlasını değiştirip mi kullanacaksın canım yoksa yine kabız yapanı mi vereceksin? Ben de kullanamıyorum kabız yüzünden. 6. ay aşılarında test yaptiricam duruma göre bi çözüm düşünücem

Korkma canım havalar çok sıcak ondan değildir bende artık sadece uzun kollu zıbım ile yatırıyorum. Ek gıdadandıe umay da başta kusuyor Du fazla geliyordu demek ve sarı oluyordu hala daha fazla yese sarı kusar ve çok kötü kokuyor ek gıdadam yani muzdan olmuştue canım. Mesela umay çok yememeye direnince bazen maalesef çizgifilm açıyorum o zamanda ne akdar yediğini anlamıyor çok yiyo demekki o zaman kusuyor işte

Ben hiç başlamadım aslında herkes kabız yapıyor deyince korktum. Sağlık ocağının verdiğini kullanmaya başlarım .Ama seninkide sırf anne sütü aldığı için kansızlık çıkacaktır illaki inş.çıkmaz tabi ama anne sütü alanlarda daha çok oluyormuş.

Tesekkür ederim canım. Bilmiyorum ki üşüttü galiba çok kötü kokuyordu bidaha kusmadı inşallah da kusmaz. Ihlamur verdim canım dediğin gibi hava ısınıyo terliyo diye ince giydiriyoruz bu seferde üşüyo insan bilemiyo bu havalarda ne giydireceğini

O zaman Fazla geldi demekki aslında o kadar da çok yedirmedim ama yarım yumurta sarısı az bişey lor yedi iki üç saat sonra çeyrekten bile az muz yedi yinede fazla geldi demekki aman üşütmesin de ya kendime kızdım tek cıtcıtlı badiyle yatırdım diye

Filiz,nasıl oldu Uzay'ın dili?Geçti mi?
Ateş, vücudunda döküntü falan yoksa çok ta endişelenme.Belki ıspanağın buruk tadından dolayı olmuştur.Aklıma başka bişey gelmiyor.
U UzayDeniz

Geçmiş olsun canım.Havalar bi tuhaf.İnsan ne giydirecegini şaşırıyor.

Ayşe önerin tariflerine baktım ben de Daha zor geldi bana Bir hafta aynı çorbayla başlatıyor dolapta saklayabilirsiniz diyor ama taze yapılmış gibi olmaz bence o yüzden hiç uygulamadım.Acıkınca ve aç bu çocuk aç kitaplarında bir sürü tarif var onlara bakıcam 7+ den sonra Aceleye gerek yok bence de ben emsin istiyorum kızımı en az 2 yaşına kadar o yüzden 1 yaşa kadarda ek gıdada aşırıya kaçmıycam. Zaten bağırsakları anca gelişiyor bence Bugün havuç verdim havucu sindiremedi daha kakayla çıkardı Doktora da sordum yavaş yavaş diyo Bağırsaklarıda zorlamadan Azar azar tatdırmak gerek miğdeleri bir mandalin kadarmış şuan Zaten :)

Kızımda 6 ay Sadece anne sütü Aldı ben kan damlasına kanına bakılmadan kullanılmamasını düşünüyorum biz kanına baktırdık normal değerde çıktı hatta max değere çok yakındı sonuç doktorumuz kullanmaya gerek yok 1 yaşında tekrar bakarız anne beslenmesine dikkat etmiş dedi sabahları üzüm pekmezi ve karadut pekmezi yiyordum bence faydası oldu

Dolapta biz bile 3 günden fazla duran yemeği yemiyoruz bebek 6 7 günlük şeyi mi yesin bencede sacma en Fazla 3 gün saklanır dolapta

Filiz,nasıl oldu Uzay'ın dili?Geçti mi?
Ateş, vücudunda döküntü falan yoksa çok ta endişelenme.Belki ıspanağın buruk tadından dolayı olmuştur.Aklıma başka bişey gelmiyor.
U UzayDeniz

Geçmedi henüz canım maalesef umarım ondandir, sabah bakıcam tekrar. Kabız oldu bir de bugün. Şimdi yaptı daha. Huysuzluğu ondan sanırım. Ateş çıkmadı hiç. Döküntü de yok. Insanın içi gidiyormuş çocuğunu sinek bile ısırsa vallahi ne zormuş bu işin manevi yükü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…