2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
rahatlamistirbenimkide bi kac gun yapmayinca mutlaka sirtina kadar yapiyo
İşin ilginç olanı benimki düzenli hergün,günde 4-5 defa yapıyor kakasini.Dün ek gıda vermedim hiç biraz katıydı kakasi,kabiz olmasın dedim.Maşallah bugün ortalık toz duman oldu.

Bu da bizim bayramligimiz atlet style ❤ hava çok sıcak.
Yeni güncelleme geldi bugün Uzaya. Oyuncak dışında gördüğü her şeyi istiyor, vermezsem ağlıyor. Not defterinin köşesini yedi. Az önce de kolonya şişesini yaliyordu. Laptop kemirmek istiyor eli ayağı tuttukça işimiz var gibi.

Ay yerim ben onu ya maşallah Bu cocugu çok ısırmak istiyorum valla nolcak bilmem Ayla da öyle ya oyuncakları dikkatini cekmiyo hep baska seyler istiyo telefonu görmesin özellikle hemen yalamak istiyo

Ay yerim ben onu ya maşallah Bu cocugu çok ısırmak istiyorum valla nolcak bilmem Ayla da öyle ya oyuncakları dikkatini cekmiyo hep baska seyler istiyo telefonu görmesin özellikle hemen yalamak istiyo

Dimi bi ısırma refleksini tetikliyor kolları bacakları falan
Isır teyzesi ısır. Seviyor mıncıklanmayı.
Telefonu buzdolabı poşetine koyup verdim ben eline, ağladı çünkü baya. Bir kaç defa yalayınca geçiyor merakı. Yaladı bıraktı

Ay yicem ya bu neeeeçok tatlı maşallah ya bnm kızda şimdiden ablasına dikleniyo ablasının elindekileri istiyo vermeyince de sinirlenip bağırıyo

Bizim kız bikaç güne emekleyebilir yani öyle düşünüyorum çünkü dizlerinin üstünde duruyo ama ilerlemiyo duruyo öyle etrafı izliyo sonra tekrar düzeltip sürünüyo bi dizlerinin üstünde durup ilerlese emekleyip gidecek akıllım

Anaamm tipe bak oyuncak gibi. Çok tatlı oldular ya bu grubun bebeleri ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…