Bu da bizim bayramligimiz atlet style ❤ hava çok sıcak.
Yeni güncelleme geldi bugün Uzaya. Oyuncak dışında gördüğü her şeyi istiyor, vermezsem ağlıyor. Not defterinin köşesini yedi. Az önce de kolonya şişesini yaliyordu. Laptop kemirmek istiyor eli ayağı tuttukça işimiz var gibi.
Bizim kız bikaç güne emekleyebilir yani öyle düşünüyorum çünkü dizlerinin üstünde duruyo ama ilerlemiyo duruyo öyle etrafı izliyo sonra tekrar düzeltip sürünüyo bi dizlerinin üstünde durup ilerlese emekleyip gidecek akıllım
Kızlar Alya nın yüzü yine pütürleniyo en çokta bişeyi ağzına soktuğunda ağız çevresinde başlıyor sonra yayılıyo gliba atopik dermatit dedikleri şeyden. Yüz kremi kullanayım diyorum ama kortizonlu falan olmasın aklımda mustela nın yüz kremi var ama daha iyi içerikli bildiğiniz yüz kremi varsa alırım bi tavsiye
Kızlar Alya nın yüzü yine pütürleniyo en çokta bişeyi ağzına soktuğunda ağız çevresinde başlıyor sonra yayılıyo gliba atopik dermatit dedikleri şeyden. Yüz kremi kullanayım diyorum ama kortizonlu falan olmasın aklımda mustela nın yüz kremi var ama daha iyi içerikli bildiğiniz yüz kremi varsa alırım bi tavsiye
Kuzum bepanthol sensiderm cok övüyorlar instagramda icerik kurdu incelemisti bak istersen egzamaya cok iyi geliyormus ben kullanmadim sende doktora danış mutlaka
Kuzum bepanthol sensiderm cok övüyorlar instagramda icerik kurdu incelemisti bak istersen egzamaya cok iyi geliyormus ben kullanmadim sende doktora danış mutlaka
Kızlar merhaba ya kıvanç birkaç gündür özellikle akşam yatarken sanki biri etini sıkıyor gibi ağlıyor memede uyurdu normalde yerine koyardım iki sallardim uyurdu uzun süre bugün 4 kez uyandı hala sıkıntılı neden böyle
1dişleri kabardı disten mi
2 bugün 5. Günümüz ek gıdaya başlayalı yoğurt denedik bugün de havuçlu yoğurt verdim severek yedi maşallah ek gıdadan mi
3.atak haftası mi
4.çok sicak ne yapabilirim
Ek.gidaya geçişte böyle ataklar olabilir bizde yasadik aynı şeyi 1 haftaya düzelir prebiyotik destek alın damla falan biogia kullanıyorum birde öyle deneyin
Yok kuzum ya o çok büyük boyu. Ben aldım 100 tl ye. bebekhouse sitesinden. Bana gelen de 120 ml. Sensiderm bizde işe yaramadı. Ama trukid bir haftada azalttı. İki haftada nerdeyse geçti. Bazen az bi kızarıklık oluyor yine. Sürüyorum sabaha geçiyor. İnşallah mustela da geçiririr.
Yok kuzum ya o çok büyük boyu. Ben aldım 100 tl ye. bebekhouse sitesinden. Bana gelen de 120 ml. Sensiderm bizde işe yaramadı. Ama trukid bir haftada azalttı. İki haftada nerdeyse geçti. Bazen az bi kızarıklık oluyor yine. Sürüyorum sabaha geçiyor. İnşallah mustela da geçiririr.
Hadi yaa tüh mustelayı da 95tl ye aldım iptal mi etsem bilemedim mustela kullananlarda çok memnun kalmışlar sürer sürmez geçirdi falan demişler genelde trendyol yorumları çok doğru çıkıyo aklımda bulunsun trukidde. Peki güneş kremi kullanıyormusun ondada trukidle mustela arasında kaldım bnm kızımın cildi çok beyaz kullanmam gerekiyoda