2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Seni yerim..Isıra ısıra yerim

Ayy maşallah yakındır emeklemesi

İyi fikirmiş valla bende öyle yapıyım

Iyi Bayramlar teyzoşlarrrr sizin ellerinizden arkadaslarimin yanaklarindan öperim heeeppsi cokk tatlı cok ponçikler hepsini cok seviyorum

Eklentiler

• PicsArt_05-24-09.32.44.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20200524_163918_661.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 60
Trukid eczama kullanıyorum ben. Bence süper bir krem

Kuzum bepanthol sensiderm cok övüyorlar instagramda icerik kurdu incelemisti bak istersen egzamaya cok iyi geliyormus ben kullanmadim sende doktora danış mutlaka

Kuzum bepanthol sensiderm cok övüyorlar instagramda icerik kurdu incelemisti bak istersen egzamaya cok iyi geliyormus ben kullanmadim sende doktora danış mutlaka
Cnm saol ben mustela sipariş verdim yorumlar baya iyi yazanlar hep alya nın belirtilerinden yaşamış

Ek.gidaya geçişte böyle ataklar olabilir bizde yasadik aynı şeyi 1 haftaya düzelir prebiyotik destek alın damla falan biogia kullanıyorum birde öyle deneyin

Baktım şimdi cnm 330tl diyo o kadar vermek istemiyorum mustela stelatopia sipariş verdim içeriği de güzel tşk ederim tavsiye için
Yok kuzum ya o çok büyük boyu. Ben aldım 100 tl ye. bebekhouse sitesinden. Bana gelen de 120 ml. Sensiderm bizde işe yaramadı. Ama trukid bir haftada azalttı. İki haftada nerdeyse geçti. Bazen az bi kızarıklık oluyor yine. Sürüyorum sabaha geçiyor. İnşallah mustela da geçiririr.

Hadi yaa tüh mustelayı da 95tl ye aldım iptal mi etsem bilemedim mustela kullananlarda çok memnun kalmışlar sürer sürmez geçirdi falan demişler genelde trendyol yorumları çok doğru çıkıyo aklımda bulunsun trukidde. Peki güneş kremi kullanıyormusun ondada trukidle mustela arasında kaldım bnm kızımın cildi çok beyaz kullanmam gerekiyoda

Kızlar oto koltuğu kullanan var mı?bayramdan sonra uzun yolculuğa çıkıcaz oto koltuğu Şart bir öneriniz var mı ?

Kızlar oto koltuğu kullanan var mı?bayramdan sonra uzun yolculuğa çıkıcaz oto koltuğu Şart bir öneriniz var mı ?
Bir önerim yok biz yeginimi antalya ya götürdük bursadan bebek arabasının pusetini oto koltuğu niyetine koyduk gittik bir sknti olmado

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…