2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar oto koltuğu kullanan var mı?bayramdan sonra uzun yolculuğa çıkıcaz oto koltuğu Şart bir öneriniz var mı ?
Almadim henuz ama maxi cosi tobi kafama yattı baya sende bi bak istersen adac testinden gecmis ve yuksek oldugu icin bebek yolculuk esnasinda disariyi seyredebiliyor sıkılmadan

Kizlar moralim cok bozuk. Malesef bugun esimin israri ile dogum gunu partisine gittik. Ev sahibi ile birlikte 3 aile olacagimizi ve bahcede oturacagimizi soyledi Ben de kabul ettim. Gittigimizde 3 aileydik ama onlar baskalarini da cagirmislar hemen hemen 20 kisi bir arada olduk.Ben Ilk gittigimde sosyal mesafemi korudum ama Ilk basta kimse olmadigi icin o uc aile dedigim kisiden biri bebege para takmak icin aldi ve optu kizlari da eline dokundu. Daha sonra diger aileler geldi ve malesef bebegimi open kadinin, kocasinin, kizinin, ev sahibi erkegin ve dogum gunu olan 1 yasinda ki bebegin COVID-19 a yakalanmis oldugunu ve son testlerinin negatif oldugunu ogrendim. Sok gecirdim ve onlara nasil davranacagimi sasirdim . Suan temizsiniz degil mi diye sordum, merak etme pozitif olsa gelmezdik dedi ama Benim icim hic rahat etmedi. Daha sonra esime dedim, o da bilmiyormus ama pasta kesilmeden kacamadik. Bir de esim ev sahibi erkege esime sizinkiler hastaligi gecirdigini soylemis esim korkuyor demis o da gelip yenge korkma hastaligi atlattik dedi. Esim ile eve gelene kadar tartistim ama bugun bayram diyip daha cok tartismayi surdurmedim. O da bilseydim gitmezdik dedi o da uzuldu. Allah yardimcimiz olsun Cok korkuyorum kizlar. Bu zamana kadar gereken onlemi hep almistim boyle bir hata nasil yapariz ya. Kusura bakmayin baya uzun oldu

Kötü bir durum evet ama atlatmışlarsa gerçekten korkmana gerek yok, bulaşacak bir hastalık yok çünkü. Endişelenme üzme kendini. Doğum günü ve düğün gibi organizasyonlardan ne olursa olsun uzak durmak gerekiyor aslında. Covid atlatan aileden değil de oradaki diğer insanlardan bulaşma riski daha çok bence. Maske takmistir gelen insanlar zaten. Maske iki tarafta takarsa ciddi ölçüde koruyor. Bir de sizin orda sokağa çıkma yasağı yok mu? Ben şu an en doğudayım burda bile var.

Biz ailemizle bayramlaşmaya gitmiyoruz insanlar doğum günü partisi yapıyo gerçekten cok saçma nasıl cesaretliler anlamıyorum. Sizde gitmeseniz daha iyi olurdu ama artık gitmişiniz yapacak birşey yok hastalıgı atlatmışlar negatifmiş insallah bi sorun olmaz canını sıkma canım

Endişenizi anliyorum ben de olsam cok korkardim herhalde ama atlatmışlar bir şey olmaz inş,organizasyonlarsan uzak durmak gerekir aile bile olsa,bakin benim babamla evimjn mesafesi 2 cadde ama 15 Mart'tan beri birbirimize gidip gelmiyoruz.Hem onu korumak hem de kendimizi korumak icin,esimin ailesiyle de ayni durumdayiz, biz eşimle ailelerimize karşi bile katiyiz ,bebeginiz dedeler babaanne, hala, dayi görmeden buyuyor onlar da cok anlayışlı evet zor oluyor ama yapacak bir şey yok.Ben kimsenin kucagina vermiyorum ailelerimiz dairr kapisini onunde maskeyle görüyor bebegi kucaga alamk dokunmak yok,insanalri reddetmekten çekinmeyin ,isterlerse darilsinlar,anneniz babanız bile,esas onlarin duyarli olmasi gerekir.Bu gunler gececek ve biz yine kucaklasacagiz biliyoruz, siz daha iyi bilirsiniz tabi de uzak durun bundan sonra,atlatmislar hastaliğ,i inş. bir sey olmaz.Simdiden kendinizi yipratmayin belki de hiçbir şey olmayacak,iyi düşünün iyi olsun inş.

Almadim henuz ama maxi cosi tobi kafama yattı baya sende bi bak istersen adac testinden gecmis ve yuksek oldugu icin bebek yolculuk esnasinda disariyi seyredebiliyor sıkılmadan
Evet dışarıyı izlemesi önemli 360 derece dönenler varmış çok gerek var mı bilmiyorum tabi kullananlardan yorum almak gerekli

Evet canm buldum hepsiburada da özellikleri de yazıyor bebeğin ihtiyacına göre her şekilde döndürebiliyor olması hoşuma gitti siz tüm yolculuklarda otoyu mu kullanıyorsunuz

Evet dışarıyı izlemesi önemli 360 derece dönenler varmış çok gerek var mı bilmiyorum tabi kullananlardan yorum almak gerekli
Benim öbür oğlumdan kalma kraft var hep onu kullandık. Öbür oğlum 5 yaşına kadar oturdu nizami bir şekilde kısa uzun yolculuk farketmez .Ams bu oğlum hiç oturacak gibi durmuyor bakalım artık.Ve 360 dönmesi çok güzel gerçekten güneş gelince çevirirsin yada arkada bir şeyler yedirirken yüzü size döner .Kullanıcı yorumlarından takip en güzeli gerçekten .

Evet benim de hoşuma gitti Krafta bakıcam sağol Canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…